Ayrıntılı ultrasyon yaptıranlar

25 şubatta yaptırcam ikili testim riskli çıktı
Benimde ikili testim riskli çıkmıştı 1/277 ama bugün detaylı ultrason muayenesi oldum ve sağlıklı dedi doktor down sendrom una dahil bi bulgu yok dedi Attım detaylı ultrason resmini

Eklentiler

• B926CB05-7E90-4E9E-966F-9B17A9AE9CE5.webp
    74,8 KB · Görüntüleme: 37
Yaptıramadım Eşim ve ailesi yaptrmamı istemedi izin vermedi o bizim çocuğumuz ne olursa kabulumuz birşey çıkarsa 9 ayı kendine zindan edeceksin dediler yaptırtmadılar.. Ama ben ayrıntılı ultrasonu yaptrtmayı isterdm..

Canim yaptir. Onlarin karari ile olacak sey mi? Tabiki ne olursa olsun sizin evladiniz. Ama dogumda lohusa halinle ogrenmen simdi ogrenmenden daha mi iyi olacak?

Canim yaptir. Onlarin karari ile olacak sey mi? Tabiki ne olursa olsun sizin evladiniz. Ama dogumda lohusa halinle ogrenmen simdi ogrenmenden daha mi iyi olacak?
30 haftamdayım bu haftadan sonra yapılıyor mu ki ? Bu konuda hiç beni anlamadılar yaa.. Birşey varsa doğumdan sonra hemen müdahale edilir dedim yok dediler.dinlemediler.. Sinirimde normal kontrollere de gitmeyecektim de evladm icin normal kontrolleri aksatmak istemedim.. Doktorum ayrıntılı ultrason istediğinde burdan da bakayım.dedi baktı bir sorun yok görünmüyor ama ayrıntılıyı da yaptır demişti o yüzden mi bu kadar yaptırmamı istemediler bilmiyorum.. Bide büyükler malum doktor ne bilir zırt pırt ultrason zararlı kafasındalar.. Allah korusun birşey çıksa ben çok üzüleceğim ama bunun acısını da burunlarından getireceğim buna eminim..

Neyse canim az kalmis dogumuna. Cok dua et bir sey yoktur insallah. Doktoruna gittiginde ayrintili ultrason yaptirmadigini soyle biraz bakar belki. Eskiden doktorlar bakiyolarmis. Bi kac yildir perinatologlar bakiyomus. Persembe kandil cok dua et bir seyi yoktur insallah bebisinin. Ve bundan sonra bence kendin ve bebegin ile ilgili kararlari baskasina birakma. Sen sustukca ezerler

Evet ilk olduğu için ne yapacağımı pek blmediğim için istediğimi yapamadım ama Rabbm ikinci bir evladm olmasnı nasp ederse kmseyi dinlemeyeceğim.. Rabbim hepmizin evlatlarını sağlıklı bir şekilde kucağımıza almamızı nasip etsinn..

Aminn insallah

Normal de 20 ,ci haftada alıyoruz dediler renkli detaylı ultrason muayenesi ne ama riskim olduğunu söyledim.kontrol edildi her şeyine bakıldı cok şükür iyi cıktı bende amniyo sentez yaptırmadım
İlk kızımda banada dedıler ama cok sukur hıc bırsey cıkmamıstı testlere fazla guvenmemek laxım bu ıkınvı kızım ınsallh oda sagşıklı sımdılık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…