ayrıntılı ultrasyon

melanie14

Üye
Kayıtlı Üye
12 Nisan 2012
22
0
16
İstanbul
merhabalar..bana yardımcı olucak bırılerı var mı? ben şu an 24 haftalık hamıleyım ve detaylı ultrasyon cektırmem gerekıyo bıldınız avrupa yakasında devlet hastanesınde cektıren var mı..ozeller cok ıstıyor...

halkalı kanuni sultan süleyman hastanesnde yapılıyormuş.bunun için önce randevu alıp normal kontrole gidiceksn ordan sana gün vericekler 2-3 hafta snraya ona göre gidip ultrosona giriceksin.baya bi geç oluyor böylde.mecbur özele gitmek zorunda kalıyosn.

ben zaten 20 haftalıken kanunıyı aradım detalyı ultrasyon yapıyormusun dıye evet yapıyoruz deyınce ben 3 hafta sonra randevu verdıler..ve gıttım doktorda bız burda yapmıyoruz dedı ozele gıdıceksın dedıler..ve şu an 25 haftaya gırıcem..yanı onların yuzunden gec kaldım ..ozeler yapıyor ama bana cok ucuk geldı fıyatlar..

canım,
iyi bayramlar diliyorum ve de bebişini kucağına sağlıkla aldığın günleri de görmeni temenni ederim.
sana ne kadar fiyat verdiler bilemiyorum ancak ben 270 tlye özel hastanede yaptırdım. günün geçiyor, bir an evvel yaptırmalısın. büyükçekmece kolan hastanesinde altan cebeci konusunda iyi bir doktor diye duymuş ve ona gitmiştim. bence vakit geçirmeden hallet. normalde 22. haftada yapılıyor ki benim ilk hamileliğimde öyle olmuştu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…