ayrıyken özleyip barışınca bir süre sonra onu istemiyorum?

icinizden1i

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2021
47
23
38
22
7 senedir hayatımda, çocukluk aşkım.. 4 senelik ilişkimiz vardı araya mesafe girmişti az görüşür olmuştuk ben de ondan ayrılmıştım, 2 sene kadar onu özledikten sonra tekrar iletişime geçtim ve yeniden birlikte olduk 1 yıl kadar. sonra ben yine sıkıldım, ilişki beni boğdu ve yeniden ayrıldım. ayrılalı aylar oldu ama ben yine müthiş bir özlem duyuyorum ona, çocuğun dengelerini bozmamak için ondan uzak duruyorum. o benden başkasını sevmedi 7 senedir çok tatlı bir insan ama ben neden böyleyim? flörtöz müyüm maymun iştahlı mıyım neyim ben nasıl düzelicem?

ilişkide kısıtlayan bir insan değil asla ama bir ilişkinin gerekleri beni boğuyor*

Yaşınız profilde yazan mı? Hayatınıza başka birileri girdi mi bu ayrılık dönemlerinde?

Çünkü yaşın çok küçük. En saçmalanacak yaşlar. 10 yaşında sevgililik olmaz. Benim de vardı 10 yaşında aşık olduğum çocuk o kadar. İlişki filan olmadı. Aşkımızı itiraf ettik sonra herkes kendi arkadaşlarıyla oynamaya devam etti.

Şimdi duygularından emin değilsen bir şey yapma. En büyük aşk en büyük acı yaşındasın. Sakin kalmaya çalış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…