ayrıyken özleyip barışınca bir süre sonra onu istemiyorum?

icinizden1i

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2021
47
23
38
22
7 senedir hayatımda, çocukluk aşkım.. 4 senelik ilişkimiz vardı araya mesafe girmişti az görüşür olmuştuk ben de ondan ayrılmıştım, 2 sene kadar onu özledikten sonra tekrar iletişime geçtim ve yeniden birlikte olduk 1 yıl kadar. sonra ben yine sıkıldım, ilişki beni boğdu ve yeniden ayrıldım. ayrılalı aylar oldu ama ben yine müthiş bir özlem duyuyorum ona, çocuğun dengelerini bozmamak için ondan uzak duruyorum. o benden başkasını sevmedi 7 senedir çok tatlı bir insan ama ben neden böyleyim? flörtöz müyüm maymun iştahlı mıyım neyim ben nasıl düzelicem?

7 senedir hayatımda, çocukluk aşkım.. 4 senelik ilişkimiz vardı araya mesafe girmişti az görüşür olmuştuk ben de ondan ayrılmıştım, 2 sene kadar onu özledikten sonra tekrar iletişime geçtim ve yeniden birlikte olduk 1 yıl kadar. sonra ben yine sıkıldım, ilişki beni boğdu ve yeniden ayrıldım. ayrılalı aylar oldu ama ben yine müthiş bir özlem duyuyorum ona, çocuğun dengelerini bozmamak için ondan uzak duruyorum. o benden başkasını sevmedi 7 senedir çok tatlı bir insan ama ben neden böyleyim? flörtöz müyüm maymun iştahlı mıyım neyim ben nasıl düzelicem?
ilişkide kısıtlayan bir insan değil asla ama bir ilişkinin gerekleri beni boğuyor*

Çünkü yaşın çok küçük. En saçmalanacak yaşlar. 10 yaşında sevgililik olmaz. Benim de vardı 10 yaşında aşık olduğum çocuk o kadar. İlişki filan olmadı. Aşkımızı itiraf ettik sonra herkes kendi arkadaşlarıyla oynamaya devam etti. :rolleyes:

Şimdi duygularından emin değilsen bir şey yapma. En büyük aşk en büyük acı yaşındasın. Sakin kalmaya çalış.

Back
X