- Konu Sahibi PessiMisst.91
-
uzmek istemem seni ama bence baskasi var.. diger konunu okudum orda da aklima gelmisti..
yangın+ körük diorum bende sende üzülmezsen eğerakannehir
bence aklında biri olduğundan diildir çocuk istikbalini düşünüo belli delikafaduldenönce ders sonra aşna fişne olayı :jeyyar: paso mesajlaşıosanız saatlerce tlf görüşmeleri olursa engel tabi yaşamayan bilemez ne demek istediğimi kaydirigubbakcemile3 siz bi sene sonu görüşün o ara durumu bi daha değerlendiririk sengözlerimebaksanab
yangın+ körük diorum bende sende üzülmezsen eğerakannehir
bence aklında biri olduğundan diildir çocuk istikbalini düşünüo belli delikafaduldenönce ders sonra aşna fişne olayı :jeyyar: paso mesajlaşıosanız saatlerce tlf görüşmeleri olursa engel tabi yaşamayan bilemez ne demek istediğimi kaydirigubbakcemile3 siz bi sene sonu görüşün o ara durumu bi daha değerlendiririk sengözlerimebaksanab
arkadasin diger konusunu da okumanizi oneririm o zaman size..
pesimist sana o mesaji atarken arkadaslarimla cikiyorum sonra ilgilenmedi olmasin muhabbeti var ya, ta o zaman aklindaymis bu adamin ayrilma fikri bana kalirsa..
sakın bekleme onu oh ne ala beyfendi keyfine göre bi sene ara ver sene sonunda başla. sadrazam sanki.
hiç takma sende sınavına odaklan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?