Ayrldk arkadalar bide ayrlma nedenine bakar msnz?...

PessiMisst.91

ÜniversiteLi
Kayıtlı Üye
20 Mart 2009
1.904
0
116
34
İstanbul
yurtta aklı bende kalıyomuş ders çalışamıyomuş biz şuan sınava hazırlanıyoruz bu arada... ara verelim dedi bende ara vermenin sonucu iyi olmuyo bitiyosa tamamen bitsin dedim yada devam edelim.. gerçi bu düşüncelerden sonra devam edemeyiz dedim.. öle geçti konuşmalar anla beni sevdiğim diyo hala ya nasıl bi insan ayrı olunca aklına gelmicem sanki ... tmm dedim bitsin tamamen bidaha konuşmamak üzere bb yazdım yazdığı cevap şu.. : sene sonunda herşeyi baştan konuşcaz k.i.b .

bu ne demek oluyo şimdi ya ... hangi nedenden bunu derki..

Son düzenleyen: Moderatör:
uzmek istemem seni ama bence baskasi var.. diger konunu okudum orda da aklima gelmisti..

Ara ver tekrar başla ..ııı...benim aklıma yatmz böyle şeyler.Ara verince ne olacak ben anlamadım şimdi?Bu araların altında başka nedenler yatar,böyle basit şeyler öne sürünce komik oluyor doğrusu.:hulya:

sakın bekleme onu oh ne ala beyfendi keyfine göre bi sene ara ver sene sonunda başla. sadrazam sanki.
hiç takma sende sınavına odaklan.

uzmek istemem seni ama bence baskasi var.. diger konunu okudum orda da aklima gelmisti..

yangın+ körük diorum bende sende üzülmezsen eğerakannehir
bence aklında biri olduğundan diildir çocuk istikbalini düşünüo belli delikafaduldenönce ders sonra aşna fişne olayı :jeyyar: paso mesajlaşıosanız saatlerce tlf görüşmeleri olursa engel tabi yaşamayan bilemez ne demek istediğimi kaydirigubbakcemile3 siz bi sene sonu görüşün o ara durumu bi daha değerlendiririk sengözlerimebaksanab

arkadasin diger konusunu da okumanizi oneririm o zaman size..

pesimist sana o mesaji atarken arkadaslarimla cikiyorum sonra ilgilenmedi olmasin muhabbeti var ya, ta o zaman aklindaymis bu adamin ayrilma fikri bana kalirsa..

okullar başladıktan sonra msjlaşmayı kestik bi haftasonları msj wardı yani o engel olamaz... o bitti benim için tamamen ama ben başka neden arıyorum ya bu bi neden olamaz ki :S ben mi yanlış düşünüyorum..

neyse yol yakınken bitmiş olması iyi canım fazla bağlanmamıştım diyosun ya
hakkında hayırlısı olsun
çocuk belki gerçekten derslerini düşünüyo olabilir ama ara vermek falan saçma taa sene sonu konuşuruz demiş öyle şey olmaz ki

arkadasin diger konusunu da okumanizi oneririm o zaman size..

pesimist sana o mesaji atarken arkadaslarimla cikiyorum sonra ilgilenmedi olmasin muhabbeti var ya, ta o zaman aklindaymis bu adamin ayrilma fikri bana kalirsa..

hımmmmmm geçmişi bilemem ben burda okuduğuma yorum yazarım sadece ,bu çocuk o tip msjlar yazdıysaaa durum değişir ya yok dedik ama içimize kurt düştü şimdi ii milmaz:

bi kaç gün sonra haberini alırsın başka bi kızla birlikte olduğunun...

Olduuu..
Onu mu bekleyecekmişsin sene sonuna kadar?..
Peki tatil bitimi ne olacak yine mi ara verecek?..
Yol ver gitsin..Onunla mı uğraşacaksın..

bence doğru söylüyo olabilir dersleri engellediği için görüşmek istemiyo ama erkek işte düz mantık çözüm yolu ara vermek bşka çözüm bulamaz zaten. Bağlanmadıysan sallayabiliyosan salla gitsin hem derslerine çalışan hemde sana vakit ayıran biri çıkacaktır karşına :içelim:

su anda baska biri var sanırım ki
eger onunla olmazsa sana geri dönüş yapabilecegini söylemiş..
valla defet gitsin güselim sana erkek mi yok

sen varken aklimda olma, sana hesap vermeden yapacaklarmi, kendimi kotu hissetmeden yapmak istyorum,
sene sonundada okul bitince yine sana donerim, sen beni bekle ben yapicaklarimi arada yapiyimgonul rahatliyla yapicagimi .

dio kisaca

bosver canim belliki ondan ne koy olur nede kasaba seni uzmek istemem ama bence dersi bahane etmis en azindan yol yakinken ayrilmaniz iyi olmus cunku ilerde daha zor gelirdi..

bence de baska bırı var
sebep cok sacma ıkınızde sınava hazırlanıosanız bırbırınıze destek olmak varken ayrılmak cok sacma
sevgılın kıvırmaya calışıyor

sakın bekleme onu oh ne ala beyfendi keyfine göre bi sene ara ver sene sonunda başla. sadrazam sanki.
hiç takma sende sınavına odaklan.

kaydirigubbakcemile5

beyefendi ara verdiğinden ve sene sonunda onun tekrar başlama teklifine evet diyeceinden o kadar emin ki , sizin görüşemeyeceğiz artık hiç demenize "sene sonunda görüşürüz" diyebiliyor

ayrılmanız iyi oldu , en azından artık "başkası mı var..."vs diye düşünmezsiniz

sınavınıza odaklanırsınız...erkek mi yok şu dünyada :lepi:

ya başka biri olabilir diyosunuz ama msn şifresi face şifresi war bende değiştirmemiş hala ... ne bilim ya anlayamıyorum bu erkekleri.. :bbo:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…