Ayrldk diye hep ac ek!!!

• Konu Sahibi Konu Sahibi yalnizasli
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Y

yalnizasli

Ziyaretçi
Kızlar slm. Sevgilimle ayrılalı bugün tam 2 hafta oldu ama bu 2 hafta boyunca çok şey yaşadık. 5 gün önce beni aramaya başladı ogün çok ilgiliydi ve açıkca barışmak istedi. Ben de niyetinin o olduğunu anlayınca barışmaktan korktuğumu ve bir daha barışmıcamızı söledim. Ertesi gün annesini aradım. İlişkimiz boyunca bana çok iyi davrandı. Ona anne dediğim zaman çok mutlu olmuştu ve ertesi gün aradığımda yine anne diye konuştum kadın çok sevindi. O akşam Annem ( eski sevgilimin annesi) benimkine sölemiş seninki aradı die. Ertesi gün benimki aradı ama sesi öle kötüydü ki sanki yalvarır gibiydi. Ben de ona anne demem için arada illaki onun olması gerekmediğini söyledim onu kırmadan. O akşam benim annemde eski sevgilime çağrı attı çünkü annemde onu çok severdi ve ne olursa olsun arkasında olduğunu söylemek istedi ama bizimki dalga geçtiğimizi zannetti. Ben de mail attım yok öle bişey bizi yanlış anlama die. O da akşam bana mail atmış sıkıntıdan artık burnum kanadı felan die. Neyse aradan 2 gün geçti. Geçtiğimiz cumartesi msn açtı beyfendi. Beni engellemediği msnsini. Ben de o sırada msn de neşeli duruyodum e haliyle neşeli olucam o yok die arkadaşlarıma karşı karalar bağlayıp oturucak mıyım kızlar? Bizimki kendi kendine trip atmaya başladı msn iletisinde. Benimle gerçekten dalga geçilmiş hayat bitti kardeş bilmem ne die ben hiç cvp vermedim. Bana attığı son mailide cevap vermemiştim. O msnden gidince mail attım ve cevap verdi bana öle öle konuşmaya başladık ve ben o gece duygularıma yenil düşüp ona karşı yanaştım ama ne olsa beğenirseniz? Yine dalga geçtiğimi düşündü bugüne kadar onunla hiç dalga geçmediğim halde. Pazar günü yani dün yine konuşmamızoldu sürtüşmelerimiz. Mns açtı konuşuyoduk ara ara. İşim çıktı ve netten çıktım bende. Ama o öle anlamamış. Çevrim dışı yaptı zannedip bana bi güzel trip attı :S Onus abaha dek beklemek zorunda mıyım kızlar? Kendisi sağda solda gününü gün edeip arkadaşlarıyla gülüp eğlenirken benim neler çektiğimi hiç düşünmüyo ama benden hep yas tutmamı bekliyo çok afedersiniz uzun oldu kızlar ama.. Bende ona dün çok açılayacı bi mail attım. Onu çok sevdiğimi arkadan arkadaya hep takip ettiğimi bundan sonra hayatından çıktığımı ve ona olan sevgimi hiç anlamadığı gibi.. Cevap gelmedi. Sizce beni tamamıyla unutmuşmudur kızlar? Bitmiş midir sevgisi

Şimdi canım öncelikle sevgiline azda olsa hak veriyorum...Neden diye düşünebilirsin...Öncelikli bitti denilen bir ilişki var ortada.Ama buna rağmen sen annesini arıyıp anne diye hitap ediyorsun.(Yadırgadığım annesiyle aranın iyi olması değil kesinlikle yanlış anlaşılmasın)Bu durumda sevgilinde ümitlenmiş olmalı ki seni aramış ve sen yine olumsuz karşılık vermişsin.Daha sonra belkide yeniden bitti diye düşünürken bu sefer annen çağrı atmış.Sevgiline yine bir ümit kapısı açılmış tabi.Sen yine olumsuz karşılık vermişsin.En sonunda aranızda tam olarak nasıl muhabbet geçti bilemem ama duygularıma yenik düştüm demişsin.Bence sevgilin buna inanamadı ve dalga geçtiğini düşündü.Hani tam olarak böyle nitelendirmesi doğru değil tabi ama verdiğiniz karar ikinizide mutlu etmemiş ki iletişiminiz kopmamış.Tabi kendi kararın ama bence böyle çocukça atışmaları bir kenera bırakıp sevginizin tadını çıkarmalısınız.(Yanlız birde kendimde uygulasam bu düşüncelerimi:) Ama sen yinede kalbinin sesisi dinle...

tam yanaşıyorum bu sefer o yanaşmıyorum ayrıl barış yapmak istedi hep benle. Bu seferde ben ciddi görünmüüştüm ama böle oldu cnm ya

ayrı yerlerde mi yaşıyorsunuz?

hayır cnm ayrı şehirlerdeyiz ve az önce yine annemi yani annesini aradım

size tavsiyem:
önce siz şu "anne" meselesini kapatın

sonra da o kişi ile karşılıklı konuşun

bu iş çözülmez başka türlü.. onunla oynuyormusunuz bi hava var evet, karşı taraf haklı

hadi yaa ben hiç böle görmemiştim :( bir daha aramıcam o zaman

bencde arama artık annesini ne konuşuyosun ki hem???

ama şu an sana bişey dememesi trip yüzünden.gene bırak bak aramayı yazmayı gene 2 gün sonra gelecek...

arar mı sence cnm. Maile bi cevap vermedi aramıyorda :( Başkasının olmasından korkuyorum

arar mı sence cnm. Maile bi cevap vermedi aramıyorda :( Başkasının olmasından korkuyorum

Canım made bu kadar seviyorsun bu çocukluk niye?O aramıyorsa sen ara niyetinin dalga geçmek olmadığını anlat sevginin değerini bil bence...

sevgimin değerini bilmez olur muyum cnm ya? Allah iyiki onu karşıma çıkarttı bana böyle bir aşkı yaşattı ama çok canımı okudu. Bana bu son ayrılığımızda yapmadığı kalmadı. Tehtit bile etti. Bana bunları yaptığında ona olan sevgimin bittiğini düşündüm ama bitmemiş :( Daha çok sevmeye başlamışım ne aptalca değil mi? En son mailde ona olan sevgimi ve onunsa bana yaptıklarını anlattım. Bugün msj attı bana 2 de. Mailin karşılığı olsun bu msj seni seviyorum ama ben sana layık birisi değilim en ufak bişeye bile canım sıkılıyo çabalıyorum gayret gösteriyorum bir işi yapmaya çalışıyorum ama sana layık birisi değilim seni seviyorum elveda demiş anlamadım :( gerçekten benden vazmı geçti? ınsan kendini affetirme yoluna gitmez mi yaa

Kızlar slm. Sevgilimle ayrılalı bugün tam 2 hafta oldu ama bu 2 hafta boyunca çok şey yaşadık. 5 gün önce beni aramaya başladı ogün çok ilgiliydi ve açıkca barışmak istedi. Ben de niyetinin o olduğunu anlayınca barışmaktan korktuğumu ve bir daha barışmıcamızı söledim. Ertesi gün annesini aradım. İlişkimiz boyunca bana çok iyi davrandı. Ona anne dediğim zaman çok mutlu olmuştu ve ertesi gün aradığımda yine anne diye konuştum kadın çok sevindi. O akşam Annem ( eski sevgilimin annesi) benimkine sölemiş seninki aradı die. Ertesi gün benimki aradı ama sesi öle kötüydü ki sanki yalvarır gibiydi. Ben de ona anne demem için arada illaki onun olması gerekmediğini söyledim onu kırmadan. O akşam benim annemde eski sevgilime çağrı attı çünkü annemde onu çok severdi ve ne olursa olsun arkasında olduğunu söylemek istedi ama bizimki dalga geçtiğimizi zannetti. Ben de mail attım yok öle bişey bizi yanlış anlama die. O da akşam bana mail atmış sıkıntıdan artık burnum kanadı felan die. Neyse aradan 2 gün geçti. Geçtiğimiz cumartesi msn açtı beyfendi. Beni engellemediği msnsini. Ben de o sırada msn de neşeli duruyodum e haliyle neşeli olucam o yok die arkadaşlarıma karşı karalar bağlayıp oturucak mıyım kızlar? Bizimki kendi kendine trip atmaya başladı msn iletisinde. Benimle gerçekten dalga geçilmiş hayat bitti kardeş bilmem ne die ben hiç cvp vermedim. Bana attığı son mailide cevap vermemiştim. O msnden gidince mail attım ve cevap verdi bana öle öle konuşmaya başladık ve ben o gece duygularıma yenil düşüp ona karşı yanaştım ama ne olsa beğenirseniz? Yine dalga geçtiğimi düşündü bugüne kadar onunla hiç dalga geçmediğim halde. Pazar günü yani dün yine konuşmamızoldu sürtüşmelerimiz. Mns açtı konuşuyoduk ara ara. İşim çıktı ve netten çıktım bende. Ama o öle anlamamış. Çevrim dışı yaptı zannedip bana bi güzel trip attı :S Onus abaha dek beklemek zorunda mıyım kızlar? Kendisi sağda solda gününü gün edeip arkadaşlarıyla gülüp eğlenirken benim neler çektiğimi hiç düşünmüyo ama benden hep yas tutmamı bekliyo çok afedersiniz uzun oldu kızlar ama.. Bende ona dün çok açılayacı bi mail attım. Onu çok sevdiğimi arkadan arkadaya hep takip ettiğimi bundan sonra hayatından çıktığımı ve ona olan sevgimi hiç anlamadığı gibi.. Cevap gelmedi. Sizce beni tamamıyla unutmuşmudur kızlar? Bitmiş midir sevgisi

severek ayrılmak neden sendede ondada birşeylerin bitmediği bu kadar açıkken:çok üzgünüm:

:(:(:( o kadar hatasından sonra yinede gurur yapmadım yanaştım ama o hala burnum dik diyo yaaa

Başka birisiyle mi berabermiş şimdi yoksa seni kıskandırmak için mi yapıyor? Eğer birini bulduysa unut gitsin onu 15 günlük ayrılıkta baskasına gidilmez karektersizmiş. Kurtulduğuna şükret.

ortada resmi olarak bişey yok ne gerek var kadına anne demeye önce bunu anlamadım ...kafamçokkarıştı
bana çok çocukça hareketlerde bulunuyorsunuz gibi geldi yok msn de tripler yok mail gönderdi şöyle oldu...
ayy ben hiç birşey anlamadım neyse..şakkıdı

Son düzenleme:
Fazla muhabbet tez ayrılık getirmiş olabilir belki de.
Anne meselesi bana biraz çocukça ve gereksiz geldi doğrusu.
Hakkınızda hayırlısı olsun.

ya ne diye anne dersiniz ki anlamadım valla, sizin anneniz ona çağrı atar onun annesine anne dersiniz. ne gereği var evlenmeden bu kadar içli dışlı olmanın.. tamamen yanlış bence.

ayrıca ayrıldıysanız ve tekrar geri dönüş istemiyosanız ki açıkça belirtmişsiniz onun başkasını bulması kadar normal birşey de yok bence. bunu da ona açıkça söylemişsiniz. aynen sizin gibi karalar bağlayıp sabahlara kadar sizi bekleyecek değil ya...

ayrıca madem tekrar başlamak istemiyosunuz kesin bütün ilişkinizi. annenizde kessin. neyin desteği, eski kocanız mı?? eski sevgili nihayetinde.

ha yok biz arkadaş kalıcaz diyosanız da annesine anne demeyin, sevgili tripleri yapmayın.

biraz evcilik oyunu gibi olmuş sanki...

öncelikle annenizi resmi sayısa çekin..yani 1 tane anneniz var şuan için..diğer bir husus ise bir erkek "ben sana layık değilim" demeye başladıysa büyük ihtimal yanaştığı başka biri vardır..ve yol veriniz..

Back
X