ayrlık

befreenotcheap

Üye
Kayıtlı Üye
4 Mayıs 2015
111
47
34
merhabalar daha önce de bir konu açmıştım şöyle özet geçeyim uzak mesafe bir ilişki ve sürekli ara vermek isteyen sevgili. 11 gün önce tartıştık ve bu yine ara vermek istedi 11 gündür yok ve onu artık tamamen çıkarıyorum hayatımdan. Sorun şu bittiğini söylemek için aramak ya da mesaj atmak istemiyorum çünkü böyle sanki onu yokluyormuş gibi barışmak için mesaj atmış gibi olacağını düşünüyorum. Ayrıldığımdan haberdar olması için ne yapabilirim iki senelik ilişki boyunca bana bi tane kolye almıştı. Kolyeyi ona göndersem ayrıldığımızı anlasın diye nasıl olur

bence hiç öyle bişide yapma. içine otursun hiçbişi demeden ayrılmak mantıklı aslında :)

Kolyeyi gondermene gerek yok bence ilgi çekmeye calisiyor gibi gorunebilirsin. Sana mesaj atarsa ararsa cevap vermezsin ozaman anlar.

Hiiç bir şey yapma arama sorma o mesaj atarsa da geri dönme. Senin ayrılığı haber vermek için kurduğun iletişimi yanlış anlar zaten barışmak istiyo blöf yapıyo falan diye düşünür büyük ihtimal.

Zaten ara vermek isteyerek senin ayrilmani istemis o. Kendisi ayrilma yukunu sana atmis bi nevi. Cok klise bi erkek numarasi bence Ara vermek demek = Ben seni kiramiyorum ayrilmak icin ama sen benden ayril vicdanim rahatlasin demek. Ayni zamanda da ileride eger daha iyisini bulamazsam sana mesaj atip tekrar sans isteyebilirim "Ben ayrilmak istemedim sen istedin" falan diyip siyrilabilirim demektir. ASLa ama asla arama. O, zaten dunden hevesli ayrilmaya. Onun bi yerlerini tavana kaldirma :))) Arar zaten bi sure sonra sakin cevap atma. Atarsan, o yine der beni seviyor hala. SAAAAKİİİİN. :KK70: (Bana noluyosa gerci sabah sabah gaza geldim)

Sürekli ara vermek isteyen sevgili, ayrılmak istiyordur da bahane yapıyordur zaten.
O yüzden birşey yapmana gerek yok zaten ilişkiniz bitmiş.

X