Ablacigim Öncelikle gecmis olsun diyorum Bu güzel günde saglik ve huzur diliyorum.
Ayrilmaya gelince iki kisinin arasindami yani cocuklarin kaderi! Bu kadar kolay aslinda.Ama olmayinca olmuyor isde zorlayinca cocuklar icin daha kötü heralde.
Annemlerin yasadigi seyleri düsünüyorum ne kadar cok seye sabredmisler eskiler.
Ama simdi öyle degil Ablacim ya en ufak seyde hemen ayrilik.Halbuki biraz caba sarfetseler.
Ama bence hic kimseye bisey olmuyor,Ne Anneye ne babaya olan cocuga oluyor.
Kiymayalim cocuklarimiza.Kimsenin hayati dört dörtlük degilki.Hep bir eksik var.
Sagol Ablacim Yüregine saglik.a.s.
Canım benim...
Demek sen de Parçalanmış bir aileden devraldın çocukluğunu.Diyorum ya hep "sen ansiklopedi gibisin her sayfanda başka bir dünya var"
Bu yaşta bile seni bu kadar etkilemeye devam eden bir şey.Keşke olmasaydı.Keşke yaşanmasaydı ama hayat keşkeler kolleksiyonundan başka bir şey değil.Yaşamın göbek adı KEŞKE.
Buradan sana geçmiş bitmiş bir kopuşun tesellisini vermek anlamsız artık.Ama senin için yürekten dilerim ki hayatında başka keşkeler olmasın.
Hatıralar aleminde gezip duran çocukluğumuza gem vurmak,o gezgin çocuğu bir yerde tutmak mümkün değil.Ama yüreğindeki o gülün hala solmadan bu kadar taze ve her baharda yaprak yaprak açıyor olduğunu görmek bile bana senin adına mutlu bir tat veriyor.
Ablacigim Öncelikle gecmis olsun diyorum Bu güzel günde saglik ve huzur diliyorum.
Ayrilmaya gelince iki kisinin arasindami yani cocuklarin kaderi! Bu kadar kolay aslinda.Ama olmayinca olmuyor isde zorlayinca cocuklar icin daha kötü heralde.
Annemlerin yasadigi seyleri düsünüyorum ne kadar cok seye sabredmisler eskiler.
Ama simdi öyle degil Ablacim ya en ufak seyde hemen ayrilik.Halbuki biraz caba sarfetseler.
Ama bence hic kimseye bisey olmuyor,Ne Anneye ne babaya olan cocuga oluyor.
Kiymayalim cocuklarimiza.Kimsenin hayati dört dörtlük degilki.Hep bir eksik var.
Sagol Ablacim Yüregine saglik.a.s.
sana sonuna kadar katiliyorum arkadasim..ayriliklar cocuklari cok derinden yaraliyor..evlilikte sabir ve fedakarlik cok onemli..yesilim bizi anilarinda gezdirirken yine derin dusuncelere dalmamizi sagladin..kalemine ve yuregine saglik.
Yesilim beni gene duygulandirdin, ben anne babali bir ailede buyudum aslinda ama cevremde gordugum cocuklardan cok etkilenirdim annesi babasi ayri olan, hep bu yuku sanki onlarin yerine ben tasidim icim acirdi gordukce, ama yillar geciyor hayat bizi biryerlere getiriyor hersey cocuklarimiz icin deyip duruyoruz, o eskiden kucuk yuregimde cevremdeki cocuklarin hislerini paylasmamdanmi nedir hep isterim yavrular anali babali buyusun, hersey yavrularimiz icin degilmi? sen yazdikca bende bir yerlere dalip gidiyorum desem yeridir
Yeşilim,O zamandan bu güne yayılan düşüncelerini öylesine güzel bir dille anlatmışşsın ki, keşke yaşadıklarında bir okadar güzel şeyler olsaydı.Günümüzde giderek artan bu sorun, bu düşünceleri barındıran bir kitle oluşturmaya devam ediyor.Elbette kimse boşanmasın demiyoruz.Mutlaka yürümesi imkansız evliliklerde var.Umarım biraz daha hoşgörülü olmayı öğreniriz.
Bu günlerinin güzelliklerinde mutluluğunu sürdürmen dileği ile.
Ablacım,bazen öyle anlar oluyorki ,insanın çocukkken yaşadıkları aklından birtürlü çıkmıyor,neden bir sorun olduğunda psikologlar çocukluğunuza dönelim derler.bunun için olsa gerek çocukluğunda ne yaşamış ,ne zorluklar görmüş,kaç yaşına gelirse gelsin insan istesede kafasından atamıyor.
Senin bana söylediğin şu söz hiç aklımdan çıkmıyor.(hatiş içine atma isteklerini duygularını anlat )Ama olmuyor ablacım olmadı.Senin duyguların banada tercüman oluyor okudukça rahatlıyorum.iyiki varsın seni seviyorum.Herşey ama herşey dileğince olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?