çok doğru yazmış Ayşe Arman....
Chp, Akp nin sürekli kirli çamaşırlarını ortaya dökerek, sokakta Gezi protestoları ve Berkin Elvan için yaptıkları protestolar, ses kayıtlarını ortaya çıkarmak vs bunlar Akp ye kazandırdı..
Chp hep sokak siyaseti yaptı ve yanlış bir yol izletti.. Bence Kılıçdaroğlunun nasıl siyaet yapması gerktiğini öğrenmesi gerekiyor diye düşünüyorum...
Chp bunları yaparken insanlar şunu düşündü "Chp de hep aynı şeylei yapıyor, yapacağı projelerden hiç bahsetmiyor warsa yoksa Akp ile uğraşıyor"...
E nolduu hani ampulü söndüreceklerdi?
Ampul oldu şimdi awize =))
ben sosyal medyada ve çevremde bazı şeyler gözlemliyorum
mesela herkes akp için şunu bunu yaptı derken
chpyi hep ortalığı karıştıran parti olarak görüyo
hiçbir çözüm üretmediğini düşünüyolar
sadece eleştiri yaptıklarını söylüyolar
ve halkı sokağa döküp karışıklık çıkardıklarına inanıyolar
o yüzden de o verecek parti olarak görmüyolar
bu imajı düzeltmeleri gerekiyo bence
mhpyi de çok pasif bulduklarını söylüyolar
onlar ülkeyi yönetemez diyolar
iki paritinin de lideri beğenilmiyo
benim gözlemlerim bu yönde
ben sosyal medyada ve çevremde bazı şeyler gözlemliyorum
mesela herkes akp için şunu bunu yaptı derken
chpyi hep ortalığı karıştıran parti olarak görüyo
hiçbir çözüm üretmediğini düşünüyolar
sadece eleştiri yaptıklarını söylüyolar
ve halkı sokağa döküp karışıklık çıkardıklarına inanıyolar
o yüzden de o verecek parti olarak görmüyolar
bu imajı düzeltmeleri gerekiyo bence
mhpyi de çok pasif bulduklarını söylüyolar
onlar ülkeyi yönetemez diyolar
iki paritinin de lideri beğenilmiyo
benim gözlemlerim bu yönde
Ayse armandan hic hazzetmem ona degil de bahsedilen knuya yorum yapayim. Chp boyle muhalefet yapmak icin muhalefet yaparsa,surekli camur at izi kalsin modunda yasarsa,kendi cikarlari icin halki sokaga dokup boyle olaylardan medet umarsa,halktan uzaklasarak halkin inanc ve degerlerini sosyal hayattan silmeye calisirsa ve bunlara ilaveten hicbir proje uretemeyip uretilen guzel projeleri de sirf muhalif olmak adina desteklemeyip surekli kaos yaratmaya caliisirsa uzun yillar bu seviyede kalir.acilen adam gibi bir lidere ve yeni bir vizyona ihtiyaclari var.keske secimi kaybetmrlerine bin turlu bahane uydurmak yerine bunlari kabul edip yeni bir yol secseler ulkeye cok daha faydali olacaklar ama nafile.tek icraatleri bahane uydurarak halk iradesini sabote etmek.artik biraz secmene saygi duymayi ogrenmeliler.hakeza yaptiklarinin hicbir ise yaramadigi secimlerdede tescillendi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?