• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğuma Hazırlık Ayse Dogami yoksa Ayse Su mu olsun?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

meltemtt

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Temmuz 2010
6
0
86
Almanya
yaaa bi türlü karar veremiyorum bana yardimci olurmusunuz? asagidaki bi konudada yazmistim ama halen kararsizim.

kizimiz olacak yakinda insallah, ve esim ayse istiyor ben ise doga..ikisi bir nasil olur sizce yada ayse su mu olsun? ayse doga olursa ikisi bir söylemesi zormu olur?
ayy kafam cok karisik lütfen yardim edin

Öncelikle sağlıkla alın kucağınıza.Allah analıbabalı büyümeyi nasip etsin yavrunuza.İsim konusu cidden zor bi olaymış.Ben de oğluma isim bulamadım bi trlü.En azından siz alternatifi ikiye indirmişiniz. Ben Ayşe Doğa diyorum.Su çok yaygın her ismişn soınunda var çok sıradan çok klasik bi hâl aldı artık.O nedenle Doğa daha cazip geldi bana.Sölenmesi ilk anda zor evet ama zamanla alışılır.Hem ayrı ayrı sölenme durumunda da çok güzel,tekrar hayırlı olsun.Adı ile yalşasın inş.

ayşe doğa gayet güzel hem eşinle senin istediğiniz isim hemde farklı.benim bir arkadaşım ayşe melek koymuştu,ikisi beraber söyleniyordu.

kesinlikle ayşe doğa olsun.
benimde 6 aylık bi kızım var ismi ayşe. iki ismi var ve sen nasıl çağırırsan herkes öyle seslenir ben iki isminide söylüyorum herkes mecbur ,k,s,n,de kullanıyor.

aye çok tatlı bir isim doğa da süper bende doğa koymak istedim eşim istemedi.
doğa kadar zarif güzel olur inşallah kızın doğa çok büyüülü bişey bence bir kızza isim olarak da çok yakışır. kızın doğası değişir :)

Back
X