Ayşe Duman Hastaları Buraya!!

gmujgan

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Nisan 2012
33
1
0
İstanbul
Vajinismus tedavisini hipnoterapi ile çözen Ayşe Duman!a giden var mı? Giden varsa deneyimlerini anlatabilir mi?

Vajinismus tedavisini hipnoterapi ile çözen Ayşe Duman!a giden var mı? Giden varsa deneyimlerini anlatabilir mi?

mrb cnm ben başka bir sayfada yazmıştm ama görmemiş olabilirsin diye sana da yazayım istedim;

ben ayse hanıma tavsıye uzerıne muayeneye gıtmıstm,
yeni evlıydm ve ilk muayenemdi, fakat okadar kaba bir tavırla karşılaştım ki şok olmuş ve muayeneye izin vermemştim...
ayse hanmdan aldığım eleştiriler de cabası, ağlayarak çıkmıştm odasından...o gün bütün dünyamı karartmıştı, unutmam mümkün değil...
ve okadar meşgul ki artık paradan başka bişey göremez olmuş bana göre...
tesetturlu oldugu ıcın tercih etmiştim ancak hiç düşündüğüm gibi olmadı...
sonrasında akıllanmayıp bir hipnoz seansına da katıldım, tam bir saçmalık...
kimse hipnotize olmadı gruptan, ayse hanm da bayağı gerilmişti o gün, ama neyseki 2 saatlık hıpnoz seansından 300 tl leri toplayınca
gevşemiştir...
sonuç olarak bana hayal kırıklıkları, moral bozukluğu ve maddi kayıptan başka bişi getirmedi ayse hanm...

sonrasında vajinusmus tedavisine başladm, ancak öyle çok paralar saçacak durumda olmadığımdan devlet hastanesını tercıh ettım,
cerrahpaşa cinsel fonksıyon bozuklukları bırımıne basladım, sibel hanm psikoloğu,iyi niyetli biri ama sonucta devlet hastanesi ve yogun,
gerekli ilgiyi göremiyorsun fakat, aşamaları takip ediyor, verdiği ödevleri yapmanı istiyor falan...
ama özetle ne yapmalıyım diyorsan; iş sende bitiyor, ne dr ne başka bişey... vajınusmusun üstesinden gelmek, kitabını al oku,
aşamaları takip et, kendin yap, hangi dr.a gidersen git senden o aşamaları yapmanı isticek...
vakit kaybetme kendin yol almaya çalış...
umarım yardımcı olmuşumdur, sorun olursa yıne yardımcı olmaya çalışırım...

Açıkçası ben de Ayşe Duman'a tedavi olmuş birisi olarak ( O zamanlar grup terapisi yapmıyordu ben bireysel gittim) bu dediğiniz gibi bir tavırla hiç karşılaşmadım. Aradan yıllar geçti ve ben yeniden Ayşe Duman hanıma şimdilerde bebek sahibi olmak için gidiyorum şimdi mimesranın yazdıklarını okuyunca çok şaşırdım. Ayşe Hanım vajinismusta EFT, hipnoz gibi yöntemler kullanıyor ve grup terapisine onun hastası bile olmayan arkadaşım gitti çok memnun kaldı. Ayşe Dumanla hipnozla normal doğum yapanlar var! Ben de tedavi görüyorum ve inş hamile kaldığımda onunla hipnozla doğum yaparım Kimse hipnotize olmadı demek biraz garip! bir yorum olmuş.

Ayse duman a vajinismus icin gitme gafletinde maalesed ben de bulundum. Ama nerden bileceksiniz ki kadinin tam bir sahtekar oldugunu. Bir de dinin arkadina saklaniyor, kazandigi para, diger alanlari bilemiyorum ama vajinismus konusunda, kesinlikle helal degil.. bunu kendisi de biliyordur eminim. Oyle lakayt tavirlar, oyle bir kendini begenmislik.. muayenede vajinaya parmagini direkt sokmasi, nasil canim yandi anlatamam... sirf bu bile cehaletini gostermeye yeterli. Guya eft ve hipnozla tedavi yapiyor. Ilk seansimiz zaten bos bos konusmalariyla gecti ve onun icin 400 tl odedim. Hicbirrr sey soylemedi konuyla ilgili. Kitaplarimiz var onlardan okuyabilirsin diye alakasiz bir kitap tavsiye etti, konuyla uzaktan yakindan bir ilgisi yok, inancin biyolojisi diye bir kitap. Bunun devami geldi tabii her seansta illaki bir kitap aldiriyor, kendi kitaplarini pazarliyor, nerden geldigi belirsiz pedleri pazarlayip abine yapmaya calisiyor. Doktor degil de pazarlamaci. Neyse ikinci seansta konuya girdi, eft yi anlatacak guya. Ahahha internette yaziyor ac bak uygula dedi. Bir iki cunle soyledi bunlari soyleyeceksin dedi eft de. Bir de aynaya bakip parmagimi sokacakmisim. Bu kadar. Diger uc seans da ayni sekilde gecti, naptin, yap, ise yarayacak, su kitabimi da al, yuruyus yap!.. bu kadar.. vur gun mail attim ayse hanim ne soyleyecegim dogru mu soyluyorum eft cumlelerim dogru mu, gecistirmeli bir cevap, okumamis bile maili belli. Artik enayi yerine koyulmaktan usandim ve tedaviyi biraktim. Eminim oyle bilmemkac seans daha devam ederdi, sonucta biz yolunacak kaziz. Bir de su var, bazilarina toplu seans yapiyor, guya orda eft yapiyormus hipnoz yapiyormus yukaridaki arkadasin da anlattigi gibi... orda da tek seansta iyilesenler varmis. Peki beni niye tek seansts tedavi etmeye kalkmadi, hayir buna neye gore karar veriyor?! Lakaytlik dizboyu. Kesinlikle ve kesinlikle, bu kadin sarlatanin teki. Gitmeyi dusunenler, vajinismus icin lutfen baska yerler arastirsinlar. Bu siteye de sirf bunu yazmak icin uye oldum ki benim durumumda baskalari da olmasin, umitleriniz kirilmasin.. herkese sifalar dilerim..

Ben de 3 yıl önce vajinismus tedavisi icin 2 seans gittim. Tum derdi kitap satmak,masaj satmak,ped satmak! Tavırları çok incitici,nezaketsiz yaklaşımları var. Hic memnun kalmadim

mrb cnm ben başka bir sayfada yazmıştm ama görmemiş olabilirsin diye sana da yazayım istedim;

ben ayse hanıma tavsıye uzerıne muayeneye gıtmıstm,
yeni evlıydm ve ilk muayenemdi, fakat okadar kaba bir tavırla karşılaştım ki şok olmuş ve muayeneye izin vermemştim...
ayse hanmdan aldığım eleştiriler de cabası, ağlayarak çıkmıştm odasından...o gün bütün dünyamı karartmıştı, unutmam mümkün değil...
ve okadar meşgul ki artık paradan başka bişey göremez olmuş bana göre...
tesetturlu oldugu ıcın tercih etmiştim ancak hiç düşündüğüm gibi olmadı...
sonrasında akıllanmayıp bir hipnoz seansına da katıldım, tam bir saçmalık...
kimse hipnotize olmadı gruptan, ayse hanm da bayağı gerilmişti o gün, ama neyseki 2 saatlık hıpnoz seansından 300 tl leri toplayınca
gevşemiştir...
sonuç olarak bana hayal kırıklıkları, moral bozukluğu ve maddi kayıptan başka bişi getirmedi ayse hanm...

kesinlikle katılıyorum...ben de işle ilgili sıkıntılarıma dair EFT için gittim...kendisini tesettürlü olduğu için tercih etmiştim, düşünce yapımızın, inanç yapımızın aynı olduğundan yola çıkarak, daha kolay çözüm buluruz düşüncesi vardı...tesettürlüyüm, bekar olduğumu hiç evlenmediğimi, ilişkim olmadığını belirttiğim halde orgazm oluyor musunuz sorusunu hala aklım almıyor...ki konumuzla hiç alakası yok...1 saat boyunca azarlayarak, tersleyerek sorular sordu ve o kadar sıkıcı gergin bir görüşmeydi...soru soruyor, cevaplıyorum sonra tersliyor...boş boş konuşmanın ardından 400 tl para verip çıktım ve o gün bugündür helal etmem o parayı...ne seans yapıldı, ne uygulama yapıldı...gidecekler bir kez daha düşünsün derim...

Back
X