- 16 Nisan 2025
- 133
- 56
- 13
- 29
- Konu Sahibi hayat kadar
Mrb oğlum otizim tanısı aldığında her yerden araştırma yapıyordum benim gibi olan anneler vardır mutlaka onlara deneyimlerimi yazıp yol gostermek istiyorum oğlum iki ay önce otizim tanısı aldı rapor alıp ram a gitmek ve ordan da rapor almak yaklaşık bir ayı buldu bu süreçte anlastigim kurum rapor çıkana kadar hafta da bir gün 1 saatliğine eğitim verdiler iki haftadır raporumuz düzeldi ve hafta da iki gün eğitime başladık ben yaklaşık bir buçuk aydır diyet yapıyorum glutensiz ve kazeinsiz diyet ve artı gıda takviyeleri veriyorum henüz iki ay olmadan çok faydasını gördüm o yüzden buraya da yazmak istedim oğlum çocuklarla oynamiyordu veya çok kısa oynayıp ağlayıp geliyordu ama artk oyle değil kapı açılır açılmaz koşuyor dışarı kardeşleriyle çocuklarla oynamak için ve yabancılara karşı tepkisizdi çağırdıklarinda hem bakmıyordu hemde göz teması kurmuyordu ama artk oyle değil ilk kez gördüğü birine bile çağırdığında bakıp göz teması kuruyor ve komutları tam anlamıyordu şimdi ne desem anlıyor taklit ediyor yeni bir kaç kelime daha da öğrendi hem eğitim hemde diyet ve takviyeyle çok güzel ilerliyoruz sizinle de paylaşmak istedim ilerlemeleri zaman zaman burda paylaşmaya devam edicegim takviye olarak sabah bir tane metal toksitleri atmak için gıda takviyesi veriyorum sabah kahvaltıdan sonra d vitamini öğlen yemekten sonra balık yağı ceviz badem kaju ve yeni bal ve propolis aldım akşam da onları vericem ve bitki çorbaları bitki çayları da veriyorum detaylı sormak isterseniz burdayım