Ayşe Hür: Yine HDP'ye oy vereceğim

Balkupu14

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
2 Ekim 2013
1.023
922
123
Daha önce PKK'nın yaptığı hain saldırıları görmezden gelerek savunan Radikal yazarı Ayşe Hür, 1 Kasım'da da oyunu HDP'ye vereceğini açıkladı.
resized_837a7-af8cmaxresdefault1.jpg

Daha önce PKK'nın yaptığı hain saldırıları görmezden gelerek savunan Radikal yazarı Ayşe Hür, 1 Kasım'da da oyunu HDP'ye vereceğini açıkladı. Geçtiğimiz haftalarda Siirt'te düzenlenen ve 8 askerimizin şehit olduğu hain saldırıya "faili meçhul" diyen Ayşe Hür, sosyal medya üzerinden kendisine gösterilen tepkiler üzerine daha da ileri giderek, devletin PKK'yı şiddete çektiğini iddia etmişti.

Skandal açıklamalarıyla dikkat çeken Ayşe Hür, PKK saldırılarına destek çıkan ve PKK'lı teröristleri sahiplenen HDP'yi savunmaya devam edeceğini belirtti. Hür, oyumun arkasındayım, "1 Kasım'da da HDP'ye oy vereceğim" dedi.

resized_3d523-3cb1aysehur.jpg

http://www.yenisafak.com/hayat/ayse-hur-yine-hdpye-oy-verecegim-2273312

Bu seçimden ümidiniz var mı arkadaşlar? Ben çok ümitsizim. Hdp barajı geçmesinde ne olursa olsun. Ne bilim chp geri alsın oylarını akpden giden oylar mhpye geçsin hdp almasın ya. yazıktır günahtır bizim paralarımızla maaş alıyorlar. Ama hala ısrarla hdp diyen emanetçiler var. İnanmak çok zor.

Akp hdp birbirlerinin destekleyicisi gibiler.

Önceden akp gitsin de nasıl giderse gitsin mantığıyla hdpye oy verildi pkk güçlendi, şimdi de hdp gitsin de nasıl giderse gitsin mantığıyla akp yi öne çıkaracaklar.

Chp-mhp oy oranları yine aynı kalacak.

Tabii bu onlarin inanmamızı istedikleri senaryo. Yersen.

Sanki tüm bu olanlar daha da umutsuzca akpnin kucağına düşelim diye tasarlanmış gibi..

Bu seçimden ümidiniz var mı arkadaşlar? Ben çok ümitsizim. Hdp barajı geçmesinde ne olursa olsun. Ne bilim chp geri alsın oylarını akpden giden oylar mhpye geçsin hdp almasın ya. yazıktır günahtır bizim paralarımızla maaş alıyorlar. Ama hala ısrarla hdp diyen emanetçiler var. İnanmak çok zor.
chp kesınlıkle kabul etmıyor oyunun gittiğini,bende gittiğini düşünüyorum,akp den giden oylar neden mhpye gitsinki,akp ye geri gelsin,

akpden giden oylar cemaat. geri dönmez.
hayır cemaat ama çok az kısmı,cemaat mhpye vermez,chp verdı,ama gerçi sıradan halk vermedi,lakın hakan şükürn aldığı oy ortada,ben akp ye veren ama bu seçimde hdp verılen oylar demek istedin sandım,ama akp veripte hdp barajı geçer mhp düşer dıye mhp ye ciddi oy gitti,yada geri döndü diyelim,onlar geri gelecek kesın

aklın fazla gelip, başında taşıyamayıp bitarafına kaçanların söylemleri mi bunlar?

hayır cemaat ama çok az kısmı,cemaat mhpye vermez,chp verdı,ama gerçi sıradan halk vermedi,lakın hakan şükürn aldığı oy ortada,ben akp ye veren ama bu seçimde hdp verılen oylar demek istedin sandım,ama akp veripte hdp barajı geçer mhp düşer dıye mhp ye ciddi oy gitti,yada geri döndü diyelim,onlar geri gelecek kesın

İnşallah. Hdp yerle bir olsun yeter ki. Cemaatin alt kesimide inatla hdpye oy topladı doğuda nasıl bir zihniyetse.

İnşallah. Hdp yerle bir olsun yeter ki. Cemaatin alt kesimide inatla hdpye oy topladı doğuda nasıl bir zihniyetse.
biat zihnıyeti,biat,yerle yeksan oldular,ama cidden dönen cemaatlide çok,Erdoğan düşmanlığı yuzunden fırsat bulsalar conıleri yanına alıp savaşcaklar türkiyede,dur bakalım az kaldı,ama eğer tek başına herhangı bır partı ıktıdar olmaz ıse o zaman dış güçlerın vatanımızı bölmek isteyenlerın ekmeğine yağ sürülmüş olacak,yanı kazanmış olacaklar,başaramış olacaklar,iç savaş planları,gezide tutmadı,17 aralıkta tutmadı,ama bu defa cidden bılmıyorum,

Eliniz kirilsin elleriniz kirilsin o itlere yemek tasiyor milletvekilleri benim vergimle alin terimle kazandigimla parayla sor bakalim o yazarin çocuğu var mi 21 yaşında gencecik evlatlar ölüyor hergun haberi var mi hdp ye oy atan katildir vatan hayinidir benim gözümde

7 Haziran seçimlerinde AKP ye inat olsun diye hdp'ye bir sürü emanet oy verildi ama insaf ya şehit haberlerini göre göre hala hdp'ye oy vereceğim diye nasıl söyleyebiliyor, vicdanı hiç mi sızlamıyor? Hdpkk resmen bu vatanın evladı olan gencecik mehmetçiklerimizin katili ve hala katillere oy vereceğini göğsünü gere gere nasıl ilan edebilir bir insan???

"400 milletvekili alınsaydı bunlar olmazdı" diyerek terörü eleştiren (!) bir Cumhurbaşkanı'na sahipken ben pkk nin desteklendiği asıl partinin hdp olduğundan bu kadar emin değilim artık...
Seçimlerden hemen sonra pkk nın faaliyetlerine tekrar başlaması tesadüf müdür?
Bunu sorun kendinize.

biat zihnıyeti,biat,yerle yeksan oldular,ama cidden dönen cemaatlide çok,Erdoğan düşmanlığı yuzunden fırsat bulsalar conıleri yanına alıp savaşcaklar türkiyede,dur bakalım az kaldı,ama eğer tek başına herhangı bır partı ıktıdar olmaz ıse o zaman dış güçlerın vatanımızı bölmek isteyenlerın ekmeğine yağ sürülmüş olacak,yanı kazanmış olacaklar,başaramış olacaklar,iç savaş planları,gezide tutmadı,17 aralıkta tutmadı,ama bu defa cidden bılmıyorum,

aynı endişe içindeyim. Karınca misali diyorum sürekli. Safımız belli olsun. Allah ülkemizin yardımcısı olsun.

Back
X