Ayşe Hür: Yine HDP'ye oy vereceğim

Bak onu ben de çok merak ediyorum. 400 verseydiniz, anayasa değişseydi böyle olmazdı deyip duruyor. Anayasa nasıl değişecekti de böyle olmayacaktı bilen var mı?

diğer konuya da yazdım tesla, sanırım teröristler " yok artık saldıramayız zira anayasada saldırmayın yazıyor" diyecekler.. nasıl bir şey olacak merakla bekliyorum cevabı..

diğer konuya da yazdım tesla, sanırım teröristler " yok artık saldıramayız zira anayasada saldırmayın yazıyor" diyecekler.. nasıl bir şey olacak merakla bekliyorum cevabı..

Akp'li arkadaşlardan cevap isteyelim madem, bu kadar desteklediklerine göre bizden daha çok araştırmışlardır, biliyorlardır. Nedir arkadaşlar bu işin aslı astarı bir yazın, sizin uzun adam anayasayı değiştirip nasıl terör olaylarını bitirecek?

Akp'li arkadaşlardan cevap isteyelim madem, bu kadar desteklediklerine göre bizden daha çok araştırmışlardır, biliyorlardır. Nedir arkadaşlar bu işin aslı astarı bir yazın, sizin uzun adam anayasayı değiştirip nasıl terör olaylarını bitirecek?
Kürdistan mı kuracak ,ne yapcak acep:KK51:

Hukumeti kurabildiler mi koalisyonu becerebildiler mi bu gecici hukumet

Kursa ne olacakti hukumeti ?Ne degisecekti?
Diger baslikta sordugum soruyu sorayim.Chp 'nin temmuzda bu sehitlerin bu kadar fazla verilmedigi gunlerde verdigi onergeye neden red oyuna parmaklarinizi kaldirdiniz ozaman topluca ?

Herkes biliyor ki hükümet kurulamadığı için değil AKP tek başına iktidar olamadığı için bu gün ülkede bunlar yaşanıyor.
Çözüm süreci denilen samimiyetsiz süreç bölgeden oy toplamak uğruna başlatılmış, davullarla, zurnalarla bakanların çiçeklerle dağdakileri karşıladığı, sözde anaların ağlamadığı özde şu an bütün milleti gözyaşlarına boğan, acaba bu gün nereden kaç şehit haberi gelecek diye yüreğimiz ağzımızda beklediğimiz bir zamandayız. Terör 30 yıldır var ve aslında hiç bir zaman bitmedi, bimeyecek, bitirilmeyecek sadece zaman zaman siyasi emellere ulaşmak uğruna maşa olarak kullanmaya devam edecekler.

Vicdansız insanlar için hınzır eti yemiştir derler bizim oralarda bu kadın herhalde hiç boş bırakmamış Boğaz'ını

kime istersen ver.şehit ailelerinin ahı seni de tutar inşallah.sorumlu herkesi tutsun.başkasının evladı olunca böyle kolay görüyorsunuz işte.çıkıp bari açıklama yapma.kime veriyorsan ver.insanların sabrını taşırmak ister gibi bu ne böyle.sanki hdp de vesayetten çıkmak istiyor da.yürek yakanların yüreği yansın dilerim.

Elin kırılsın da o pusulayı basama oraya :KK62:
Hdp yi meclise sokan oy veren herkes sorumludur şehitlerimizden. Yazıklar olsun bu kadar acı yaşanırken birde oyunu acıklayıp milletin damarına basıyor. Allah ıslah etsin !

Yazık yazık! Ateş sadece düştüğü yeri yakıyormuş! Anca başınıza gelince anlarsınız öyle tweet atmakla olmuyor bu işler. Onca şehidimin döktüğü kana yazık. :(

Back
X