Ayşe Hür: Yine HDP'ye oy vereceğim

HDP'ye oy veren insanın en azından rengi belli, olayı net.
AKP'lilere ne demeli bilmiyorum.

"Yine akp ye oy vericem" diyenlerle hiç bir farkı yoktur gözümde.
Aynen.ikisi de aynı değerde ya da degersizlikte mi demeliyim bilmiyorum ama burada hdp ye oy vereceğim diyen kadına lanet okuyanlarin çoğunun akp ye oy vereceğim diyenler olması nasıl bir çelişki çozemiyorum.

"400 milletvekili alınsaydı bunlar olmazdı" diyerek terörü eleştiren (!) bir Cumhurbaşkanı'na sahipken ben pkk nin desteklendiği asıl partinin hdp olduğundan bu kadar emin değilim artık...
Seçimlerden hemen sonra pkk nın faaliyetlerine tekrar başlaması tesadüf müdür?
Bunu sorun kendinize.

Yalan haber diyenlere gelsin...

Aynen.ikisi de aynı değerde ya da degersizlikte mi demeliyim bilmiyorum ama burada hdp ye oy vereceğim diyen kadına lanet okuyanlarin çoğunun akp ye oy vereceğim diyenler olması nasıl bir çelişki çozemiyorum.
Eğer bir terörist ilan edilecekse Habur'dan davullu zurnalı karşıladıklarını konuşsunlar.
Hdp diyorlar terörist diyorlar iyi tamam buna eyvallah diyelim. Ya kendilerinin Başbakanları, Cumhurbaşkanları onları muhattap Alıp gizli Kapılar arkasında konuşunca bunun adı ne oluyor?

Eğer bir terörist ilan edilecekse Habur'dan davullu zurnalı karşıladıklarını konuşsunlar.
Hdp diyorlar terörist diyorlar iyi tamam buna eyvallah diyelim. Ya kendilerinin Başbakanları, Cumhurbaşkanları onları muhattap Alıp gizli Kapılar arkasında konuşunca bunun adı ne oluyor?
Montajdır o, paralelin oyunudur, dış mihraklar pusuya düşürmüştür.

Hep şunu diyorum hdp yi simartan akp dir.hdp akp nin üvey evladı gibidir.

Eklemeyi unuttum ikisi de ülkenin başına gelmiş felakettir.

Son düzenleme:
Back
X