Ayse ile Alisan Star Tv

Dilruba86

Guru
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2011
649
17
318
Birinin 10 parmağında 10 marifet… Yorumcu, Köşe Yazarı, şov dünyasının ele avuca sığmaz kızı… Ayşe Özyılmazel….
Diğeri sahnelerin prensi, efendiliği ile milyonların gönlünü fethetmiş, aileden biri… Alişan…
Ayşe Özyılmazel ve Alişan hafta içi her sabah yanyana geliyor, konuşulmadık konu bırakmıyor…
Magazin, moda, sağlık, güzellik… gündemdeki en önemli konular, en özel konuklar…
Dün neler oldu, neler konuşuldu?
Günün en çok konuşulacak haberleri...
Günün kahramanları… Ya telefon bağlantısında ya canlı yayın stüdyosunda…
Gündemin öne çıkan isimleri her sabah Ayşe’yle Alişan’da…
Her biri kendi alanında usta isimler, deneyimlerini Ayşe’yle Alişan’a anlatacak…
Astroloji, kadın-erkek ilişkileri, moda, konserler, açılışlar, davetler…
Türkiye’nin en önemli starları…
Orkestra canlı çalacak, Ayşe’yle Alişan bambaşka ünlülerin en sevilen şarkılarını canlı yayında söyleyecek....

Kizlar bu program'la ilgili neler düsünüyorsunuz ?

Sahsen ben samimi bulmuyorum, ayse özyilmazel bana yapmacik geliyo, yada saf saf konusup konusup duruyo yalandan mi yapiyo gercekten mi bilmiyorum!
Alisan hadi neyse...
Bi kaç kez izledim su ayse özyilmazel gicigima gitti birazcik

Bu arada star tv sitesinde her sabah saat 11:00 de yayinlaniyor yaziyo ama ben avrupada yasiyorum, burda avrupada saat kaçta yayinlaniyor kizlar bi bilginiz var mi ???? izleyenler bana yardimci olsun lutfen....yarin izlemek isterim cunku...
:44::44::44: ???????????????????????? :26:

bende baktim bir kac kez programa,
saat 11 de actiigmda program devam ediyor ama kacta basliyor bilmiyorum..
ayse'yi bende yapmacik buluyorum ve cok salakmis gibi gösteriyor kendini,
bende anlayamadim gercekten mi böyle yoksa öyle mi gösteriyor
alisanla hic uyumlu olduklarini düsünmüyorum, ayse cok havayi, alisansa olgun kendini bilen biri..
ayse tek basina sunsa izlemem ama alisan tek sunsa izlerim

Aynen bende ya :)

Cok salak salak konusuyor sanki cahilmis gibi ne ise yariyo o programda bilmiyorum ben...
Bencede uyumlu degiller hemde hiç !

Hmm galiba 10 da basliyo o zaman tskler :)

Cagla sikel'le cok uyuyorlardi ya :) acayip egleniyordum onlari izlerken..
Alisan komiklik yapiyordu cagla gülme krizine giriyordu bende ekran basinda gülüyordum

ayşe özyılmazeli hiç sevmiyorum ben çok itici geliyor bana haliyle yaptığı programda izlenmiyor benim tarafımdan.
alişan ise çok efendi çağğla şıkel ile program yaparken bakardım ama ayşe varsa bakılmaz bence

Çok güzel olmuş renk gelmi biraz.
Zaten Ayşe'yi sseverim.Çok iyi sunuyor.

COk iyi sunduguna eminmisin Sheggy ? Kadin ilk kez sunuculuk yapiyo, ve bence sunuculugun S'sini bilmiyor !

ayşe gitti neden bilmiyorum... ama bu yaz ayşe yi bi kaç kez bodrum da mimozada gördüm... sesi böyle değil... kalın ve sinirli geziodu hep orda... oraya buraya bağıra bağıra konuşur...ekranda mıy mıy inanamadım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…