Kız iftira atmamış ki yazdığını tam okumadınız sanırım pkk yı savunan birisine destek olmasına üzüldüğünü dile getirmiş@Powerfull kendileriyle karıştırdı sanırım. Benim milletimi analar ağlamasın masalıyla oyaladılar. Şimdi de günah çıkarmaya çalışıyor ifitira atarak Ülkücülere.
Mhp destek verdi dedim mi acaba ben ?? Burda ki hdp li üyeler ile bir olan ve cevremde hdp kazandı diye sevinen mhp lilerden bahsediyorum .. Sana simdi ülkücülüğümu ispatlamaya çalışmayacağım ister inanırsın ister inanmaz .. Ama açıkça hdp ve pkk yi destekleyenler ile bir olacaksan forumda senin vicdanına kalmis oda..Benim tanıdığım ülkücü ve mhpli liler böyle konuşmaz asla inanamıyorum mhpli olmana hem beni hiç alakadar etmez kim hangi partiden nereden nasıl önce insan önce insan başka bişey değil.
MHP Allah aşkına hdp ye hangi konuda destek verdi ya nerede ne zaman nasıl yapmöayın ya.
Hay ağzın bal yesin canım .. Yoksa dediğin gibi hdp ve demirtaş a en sert tavrı herdaim devlet bahçeli ve mhp liler yaptı..Kız iftira atmamış ki yazdığını tam okumadınız sanırım pkk yı savunan birisine destek olmasına üzüldüğünü dile getirmiş
Partilerin mantığına bakarsanız bunu yanlış bulması gayet normal mhp hdp ye ve pkk ya en net tavrı olan partidir
Neden yokmuş. Açıklarmısın?Senin ülkücü lafını ağzına almaya hakkin var mi acaba önce onu düşün !
Zaten o nedenle onu ornek verdim ya .. Kendilerinden olan birinin ölümünü araştıran savcıya bile saldırdı bu hainler.. Ambulans şoförü bile ölebiliyor sa memurun üstelik elektriğini kesen memurun ölümü tuhaf mi geldi size ?Velhasili kelam Akp li olmayan teroristtir bu boyle bilinee..ayyy bayilicimm
Rahmetlide baris elcisiydi hatirlatayimda..
Ayrica altini cizdigim sozlerinizede gulmekten kirildimyok oyle bir yer yok.hayy Allah'im yaa.karalamaya gelll..
Dün fox haberi izlediniz mi? Operasyonlara bizzat katılan gazeteci ordaki tuzakları nasıl patlattıklarına birebir şahit olup haber yaptı. Aslında bir sürü gazeteci yaptı bu haberi. Nasıl hala ''' gençler barikat kurup kendilerini koruyorlar'' denebiliyor pes!! Kime neye karşı korunuyor bu ''gençler''?
çok şaşrdım beyaz abiden bunu gerçekten beklemezdm.diğer tv show sunan kişiler gibi değildi beyaz abı , gerçekten samimi merhamt sahıbı iyi bir adam olarak dusunurdum ama çok yanılmışım.Beyaz köşeye sıkıştı napsın adam alkışlatmasında.. o tele bağlanan pkk sempatizanı kadının zihniyetindekilerin çirkeflikleriyle uğraşıcağına alkışlatayımda defolup gitsin havasındaydı hiç samimi değildi kadınla konuşmaları zaten. Ki bir polis evladı. Efendi adam.
Beyaz niyetini anlasa bu şekilde tepki vermezdi farkında olduğu bir durum değildi benceçok şaşrdım beyaz abiden bunu gerçekten beklemezdm.diğer tv show sunan kişiler gibi değildi beyaz abı , gerçekten samimi merhamt sahıbı iyi bir adam olarak dusunurdum ama çok yanılmışım.
Şimdi ne değişti diye düşünürdümPeki yasaklamasalar? Herkes sokağa çıksa önüne gelen çoluk çocuk dışarıda oynarken bir mermiyle kafası gözü patlasa?
Onların derdi vatan millet sakarya değil barış huzur değil hükümete karşı çıksınlarda nasıl olursa olsunaky sevmeyip ona inat olsun diye hdp oy veren ınsanlar oldu.bende akp oy vermıyorm ama ona ınat diye gidipte vatan haine oy vermek nedır ya @
AKP hendekler kazilirken neredeydi ?aky sevmeyip ona inat olsun diye hdp oy veren ınsanlar oldu.bende akp oy vermıyorm ama ona ınat diye gidipte vatan haine oy vermek nedır ya @
Onların derdi vatan millet sakarya değil barış huzur değil hükümete karşı çıksınlarda nasıl olursa olsun
Hükümeti kötülemeye giden her yolu mübah görüyorlar
Bu yollardan biride teröre destek ne diyelim
Allah akıl fikir ve vicdan versin o insanlara
bunu bende sorguladım o hendek yapılırken devlet nerdeydikı nasıl beledıyeyı sorgulamaz harcadıgı paraları ama artk beledıye harcama yapıcagı proje yazmadan devlet para ödemıcekmış hdp beledıyelerıne tabı bu daha onaylanmadı sanırım ınsallah olurda.beledıye yardım edemezAKP hendekler kazilirken neredeydi ?
Hükümet neredeydi ?
Valilere neden operasyon yapma emri verildi.
İki partinin bu durumda farkı ne ?
Şehirlere yığınak yapıldı
Bunlar anlaşmalı yapıldı
Oslo görüşmeleri çıktı
Abdullah Öcalan kanaat önderi oldu neredeyse
Sivan perverle kucak kucağa agladilar
Ha akp ha HDP ne farkeder ki ?
İkisi de aynı değil mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?