• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ayşe Özyılmazel Diyeti Nasıl Yapılır?

petek118

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
13 Ağustos 2010
2.319
219
373
52
Ayşe Özyılmazel nasıl zayıfladı?nasıl kilo verdi? Öğrenmek ister misiniz? Ayşe Yılmaz diyetini twitterda paylaştı, siz de kısa sürede kilo vermek istiyorsanız, bu diyet listesini
deneyebilirsiniz.
Ayşe Özlyılmazel nasıl zayıfladı? sorularına şöyle cevap veriyor; Öncelikle çok istedim ve kilo vermeye kendi irademle karar verdim, beynimi buna şartladım.
Herkesin metabolizması farklı olduğundan kendime

Kahvaltı:Bir bardak diyet süt içerisine 4 kaşık dondurulmuş vişne,2 limonlu form bisk,tarçın ve zencefili blendardan geçir ve iç…
Kahvaltıdan iki saat sonra 3 tane mısır pirinç patlağı var..
Öğlen:Çorba-salata arada kivi ve 5 badem
Akşam:Kıymalı patlıcan yemeği (yağsız) ve yoğurt patlıcan yemeği yoksa balık-salata
Her öğünden sonra beyaz çay…
ediğim ve içtiğim her şeyi yazdığım bir günlük tuttum.
Diyetisyenimin yazdığı programın dışına çıkmadım.
Gazlı içecekler ve alkol asla içmedim.
Her gün, en kötü ihtimalle haftada beş gün dışarıda yürüdüm. En az 40 dakika.
Ben size söyleyeyim; kilo vermek isteyen yürüyecek.
Bin tane spor yaptım, hiçbiriyle olmuyor o iş. Önce yürüyeceksin ve sokakta yürüyeceksin.
Ben kar, kış, yağmur demeden her gün yürüdüm ve yürüyorum. Üstelik açık havada yürüdüğüm için kendimi acayip mutlu hissediyorum.

SİGARAYI DA BIRAKTIM
Günde 3 litre su içiyorum. Onu da mini su şişeleriyle çözdüm. Evde, arabada, ofiste her yere şişe koyuyorum.
Bu arada sigarayı da bıraktığımı eklemek isterim. Demek ki 'Sigarayı bırakınca kilo alırsın' kocaman bir yalan. Ben verdim.
Belki size saçma gelecek ama diyetimin her anında gülümsedim. Diyet yaptığım için kendime acımadım. Aklım başka yemeklerde kalmadı.
Zayıfladığım, sigarayı bıraktığım ve sağlıkla sokaklarda yürüyebildiğim için mutlu oldum. Çünkü yaptığım, diyet değil, kendime değer vermekti.
Başka ne söyleyebilirim... Günde yedi öğün yedim. Günde iki bardak yeşil çay içtim.
Size söyleyebileceklerim bu kadar.
Diyet Listeleri İçin Tıklayınız
Diyet Hakkında Herşey Ve Süper Diyet Listeleri İçin
Tıklayınız
index.php

Bravo onun yaptıklarını bende yapmak istiyorum özellikle tutsağı olduğum sigaradan kurtulmak istiyorum

Back