Ayşe Özyılmazel'den eski eşi Ali Taran'a ağır eleştiri

themis1990

canım oğlum mertim
Kayıtlı Üye
19 Haziran 2012
30.176
38.362
598
35
Dün gece bir mekan çıkışı görüntülenen Ayşe Özyılmazel’e eski eşi Ali Taran’ın yeniden 'Yetenek Sizsiniz'de jüri üyesi koltuğuna oturması sorulunca adeta çılgına döndü.
563c8e3d0f25441550d1c630.jpg

Uzun süredir sessizliğini koruyan Yılmazel, ilk kez içini döktü. İşte Ayşe Özyılmazel'im açıklamaları;

'Hayatımın içine ettiler'

"Ben bazı şeyleri anlamıyorum, kimse kusura bakmasın izliyorum süper şahane diyemiyorum. İnsanlar bir canciğer oluyorlar bir birbirlerinden nefret ediyorlar yine barışıyorlar benim böyle değer yargılarım yok.

Ben bazı insanlar hakkında iyi düşünmüyorum bazı insanlar benim hayatıma hiçbir kabahatim yokken kötü etki ettiyse ve ben bu etkiyi yıllarca üzerimde taşımak zorunda kaldıysam o insanlara başarılar dileyemeyeceğim. Ben iyi insan olmaktan çok yoruldum. Genç kızlığımı elimden alındı. Hayatımın içine edildi" diyerek
563c8def0f25441550d1c621

eski eşi Ali Taran'ı eleştirdi.
'4 senedir depresyondayım'

Türkiye'de kadın olmak çok zor kadınsan tüm erkekler elinin kirini senin üzerine silip devam ediyorlar hayatlarına, hele ki çıkıp da kendini anlatmıyorsan. Maalesef ki ben öyle biri değilim kimseye mutluluklar hayırlı işler dilemeyeceğim çünkü çok büyük ahım var çok kötü şeyler yaşadım 4 yıldır depresyondayım, hayatımın içine edildi. Allah'ından bulsunlar kimse Ayşe ne yapıyor ne yiyor içiyor düşünüyor demiyor herkes Ayşe'yi çok mutlu parası var işi var sanıyor.
563c8def0f25441550d1c61f

ay işimiz gücümüz yok Ayşe ne yapıyooo ne yeyip ne içiooo diye düşüneceğğğdiikk :KK53:

sen baban yaşındaki adamla evlenirken, kanser hastası kadının halini düşündünmü. ne yaşıyosan haketmişindir

siz ikiniz o kanser hastası kadını öldürürken iyiydi ama...hala da bu konularda kendini madur göstermeye çalışıyor.

genç kızlığı mahvolmuşmuş evlenirken 32 yaşındaydın ne genç kızı allah aşkına

görende cahil kandırıldı sanacak

İyi de niye sadece fatura kadına kesiliyor, burda en büyük suçlu adamken yine eski itibarına kavuştu. A. Ö. nün burda söylediği çok doğru bir şey var ki "erkekler elinin kirini senin üzerine silip devam ediyorlar hayatlarına" demiş ki çok doğru, dışlanacaksa, suçlanacaksa iki tarafta tarafsızca suçlanmalı.

adam zorlamı almış bunu 'genç kızlığım elimden alındı'nedir ya?
biz bu duruma herkes hakettiğini bigün bulur diyoruz,ilahi adalet böyle tecelli ediyor işte..

Ayşe ne yapıyor ne yiyor içiyor düşünüyor demiyor herkes Ayşe'yi çok mutlu parası var işi var sanıyor.

İyi de kime ne? Bu kızımızın büyük bir açlık sorunu var. Herkes "ne yapıyorsun, evlenme" dedi evlendi. Sonra boşandı. E peki şimdi? Zaten sürmeyecek bir evlilikti... Sonu başından belliydi. Bir de Ali Taran'ın merhum eşi de ekranlara çıkınca bu daha da kesinleşti. Bana kalırsa Ayşecik bir süre yurtdışında yaşamalı.

Back
X