ayşegül sofuoğlu hakkında

iremelek

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Şubat 2008
24
1
86
42
İstanbul
merhaba... bu dr un doğum yaptırdığı arkadaşlar varsa tecrübelerinizi anlatırmısınız(sezeryan ya da normal farketmez)şimdiden teşekkür ederim....

ayşegül hn kızkardeşimin dr idi 3 ay önce onda doğum yaptı normal doğum oldu gece 4 de hastaneye gitti sabah 8 de doğum yaptı doğum anına kadar ayşegül hanım yanına gelmedi en son bebek çıkarken geldi ve bebeği çıkarıp gitti ama kardeşim ve bir çok tanıdığım çok memnunlar kendisinden ayşegül hn sezeryan olan arkadaşımda var iki çocuğunun doğumunuda o yaptırdı hiç bir problem yaşamadılar tek sorun çok hastasının olması randevu için ancak 3 hafta sonrasına gün verebiliyolar vede çok uzun süre bekliyosun

ayşegül hn a bende muyane olmak için gittim ve sadece sıradan kistlerim varmış benden bir sürü test film falan istedi ve bana birden de kanser olama ihtimalin yüksek ameliyat olacaksın rahim ve yumurtalılarının alınma olasılığı çok yüksek dedi ben daha yeni evli bir bayanım genç yaşda hiç çocuğu olmayan bir bayana bu şak diye söylenmez ve benim 1 ay boyunca hayatımı kararttı ve başka doktora gittim sadece doğum kontrol hapıyla kistlerimi bir ayda yok etti ve ben ayşegül sofuoğluna bana yaşattığı kabus dolu bir ay için hakkımı helal etmiyorum. diyelimki onun dediği gibi kanser bile olsam bana bu şekilde söylemesi çok yanlışş

Ben kendisinde doğum yaptım. Asla önermiyorum. Kapısının önünün kalabalık olması iyi bir doktor olduğunu göstermiyor. Siz soru sormazsanız hiç bir açıklama yapmıyor. Sorduğunuz sorulara tatmin edici cevaplar vermiyor. Sizi muayene ettikten sonra başka bir hastayı hazırlanması için odaya alıyorlar. Böyle olunca zaten soru sormaya vaktiniz de kalmıyor. Bir acele, bir stres... Doğum zorlu bir süreç. Güler yüzlü, pozitif ve ilgili bir doktor bulun bence. Ben bunların hiç birini kendisinde göremedim. Tavsiye üzerine gitmiştim. Çok ama çok pişmanım. Doğumumsa tam bir faciaydı. Aynı acele, aynı stres...

Ayşegül sofuoğlu bizim için tam bi kabus oldu Herkesin önerisiyle kalkıp medikal parkta olan bu doktora gittik.Ama hiçç memnun kalmadık ben çok pimpirikli olduğum için her ay nerdeyse iki haftada bir gidiyordum ultrasona orda ikili test yaptırdık sonuç risk yoktu ancak bebeğim dawn sendromu ve buna bağlı kalp kapakçığı yokmuş tabi yüzde yüz risk yok anlamına gelmiyor test ama dawn sendromlu olan bi bebeğe nasıl risk yok deniliyor testte nasıl çıkmıyor anlam veremedim neyse ultrasona girdiğimde ense kalınlığı fazlacaymış ve burun kemiğide oluşmamış 21.haftada fehmi yazıcıoğluna gittik o söyledi bunları ayşegül nasıl söylemez nasıl bilemez nasıl anlayamaz hayretler içindeyim ne diye her ay bu ultrasona girdim ben boşu boşuna gerçek değişmezdi tabi ama 6.ayı buldu benim bebğimi aldırmam önceden farkedilseydi en azından 3.ayda veya kısa bi zamanda halledilirdi 6.ayı buldu bu kadın yüzünden renkli ultrason o kadar önemliymiş ki orda çıktı biz keyfimize göre gittik sorun yok diye belki yaptırmayadabilirdik veya 7.ayı bulabilirdi bunun önemini bile söylemedi 6.ayda çocuk aldırmak nerde 3.ay nerde yasal süreyi bile aşmıştık o kadar geç kalınmış küçük bi operasyonla aldırmak varken 3 gün hastanede yattım normal doğumla alındı eğer doktordan yana bi ihmalkarlık varsa hakkımı helal etmiyorum kesinlikle
Bunları yaşamam gerekiyormuş allah böyle uygun görmüş bişey diyemem ama neden ultrasona giriyoruz ne işe yarıyor

Doktor Ayşegül hamileliğimin 5. Haftasında bana sağ kornual gebelik teşhisi koydu ve bebeğin gelişemeyeceğini, kanser ilacı kullanmam ve hamileliği sonlandırmam gerektiğini söyledi.. Tabiki kabul etmedim, beklemeyi tercih edeceğimi söyledim ve akabinde hemen doktorumu değiştirdim. Bebeğin durumu tam 1 hafta sonra düzeldi.. Nasıl bir doktor böyle yanlış bir teşhis koyabilir.. Ya ben onu dinleyip sonlandırmış olsaydım:( Şuan gebeliğimin 15. haftasındayım. Her şey yolunda gidiyo şükürler olsun ki:) Acıbadem Bakırköy Hastanesi'nde Alihan Özcan hocama gidiyorum artık.. Kendisi inanılmaz pozitif ve çok ilgili bir doktor. Kesinlikle çok memnunum ve şiddetle tavsiye ederim:) Herkese sevgilerimle.. Ayşegül hanım size de hakkımı helal etmiyorum olur da bir gün görürseniz haberiniz olsun:)

Merhaba Ayşegül hanimda benim duzenli doktorumda taa ki alttan muayene edene kadar..
yeni evliyken ilk kez alttan muayene etti beni ve cok kotuydu. Zaten ilk muayene insan korkuyor.
Üstelik haberim olmadan smear aldı daha yeni evli tek esli genc bir insanım, olcak is degil. Rutin diyor birde...
Noluyor aa diye bagirdigimda agladgmda da eşinle birlikte olmuyomusun neden bagriyosun falna azarladi.

Onun yuzunden travma yaşadım napcam bilmiyorum güveniyordu annem yaşında imanlı bir insan gibi geliyordu.. artık kadin doktor bile tercih etmem sanirim😬😂

Kadinin kadina ettiğini kimse etmiyor

Tabiki memnun olan rahat insanlar olabilir benim ilk muayenem daha dikkat edebilirdi hart hur lt hareketlere gerek yoktu yani. Ayrica o alet spekulum onun boyutlari varmis benimki demir eski usuldu. Ayrica evet guleryuzlu degil ve şak şak söylüyor yukarı da yazildigi gbi ve cok kalabalik.

Son düzenleme:
mrb ben 2015 oglumu kucagima aldim we aysegul hanimda sezaryan olark dogumumu yaptim gayrt cok memnundum suan tekrar hamileyim we yine tercihim aysegul hanim olcak gayet cok guleryuzlu we istedgnz soruyu sorup cok guzel sekilde cewapliyor ben cok skur hic bi sknti yasamadim.

Back
X