Ben vazgeçtim tatile gitmekten ..Dönüş bu kadar surata tokat gibi anlatılırmı canım..Harikasın ama bunu itiraf edebilirim:):)Sevgilirimle
tamda bunalmışken tatil lafı etmeyin nan
o sakızını alır saçlarına yapiştiririm allama, sakız kafandaykende bakalım düşünebilecenmi:mymeka:
Tatil itin olsun,sana kurban olsun.İstediğin kadar kal anacım sana ücretli izin.Tatile cikmadan bir telas alir benide,cogunlugun yasadigi gibi,su lazim olur alayim,bu lazim olmasada yinede yanimda olsun fazla mal göz cikarmaz...fazla mal göz cikarmiyor giderken,ama dönüste bu fazlaliklar can cikariyor iyisinden:))
tarih belli vakit gecmiyor,gün sayiyoruz gelsin belirlenen tarih,geliyor en yavasindan,basliyoruz tatile deniz süper,günes yakiyor,eglence bol bol...huzurlu,stresten uzak,tembellik bol oranda,is yok güc yok,aksam ne yemek yapacagim derdi,sabah erkenden kalkma derdi yok...degmesin kimse keyfimize...bitis tarihi yaklasmasin süratle;
eeee zamani durdurmak elimizde degil ne yazik ki geldi catti gitme zamani basla bakalim valizleri hazirlamaya,gelirken özenle hazirladigimiz valizler,tatil bittikten sonra özentisiz bir hal aliyor...baska care yok tabii kuzu kuzu evine döneceksin,dönüsümüz nedense muhtesem olmuyor...evdeki isler,disardaki isler dört gözle bizi bekliyor((
Ne güzel cocuklugumun kahramanlari cinaliyle aysegül hep tatilde,piknikte bisiklet sürüyor...kücük anne oluyor aysegül...hayatin gerceklerinle yüz yüze gelmeden...hic büyümeden...
ben serinin bas kahramani olmaya hazirim fakat bir sartla,her gidisimin dönüsünde gerceklerle karsilasmadan,mümkün mü tuliana:)))
Tuli bak turizm"i baltalama...yap bir güzellik arkadasina,senin icin hep tatilde kalayim...kendim icin istiyorsam aysegül olayim:))
sevgilerle...sakiz cignerken düsenebilen gaci:))
Vallahi Tuliciğim her ne olursa olsun dönüş,ben razıyım.Yıllardır çocukların sınavları,sonuçları,yeni bebek,çocuk küçük , bir tane daha bebek.Bebek büyüsün derken , arada deprem,arada ev tadilatı !..Saydım tam 10 yıldır tatil yapmamışız.Her şeyine razıyım.Hayırlısı ile şu Ağustos gelsin inşallah gideceğim!...Hiçbir işin zorluğu beni caydıramaz.Senin yazın bile korkutamadı beni.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?