Ayşe'nin Diyet Günlüğü

sen bilirsin canım, madem kendine uygun buldun, başarılar diliyorum ben de o zaman...

günlerdir kendime mola vermiştim ben sürekli diyet modunda yaşayamayan biriyim artık toparlanıp devam etmek istiyorum
güzel bi cumartesi olsun
sabah 1 domates 1 bardak çay 1 yumurta azıcık krem peynir ve 1 tatlı kaşığı reçelle kahvaltımı yaptım
şimdi de hoooop dışarı deli gibi gezip tozucam spor yapamıyorum bari keyfimi yapayım hemde hareket olur
akşama kadar elma yemek istiyorum bugün ama dışarda bişeyler görüpte dayanamazsam o başka

günlerdir kendime mola vermiştim ben sürekli diyet modunda yaşayamayan biriyim artık toparlanıp devam etmek istiyorum
güzel bi cumartesi olsun
sabah 1 domates 1 bardak çay 1 yumurta azıcık krem peynir ve 1 tatlı kaşığı reçelle kahvaltımı yaptım
şimdi de hoooop dışarı deli gibi gezip tozucam spor yapamıyorum bari keyfimi yapayım hemde hareket olur
akşama kadar elma yemek istiyorum bugün ama dışarda bişeyler görüpte dayanamazsam o başka

devam devamm:46::46::46:

eveeeet eve geldim şimdi o kadar çok dolandım ki ayaklarım ağrıyor
itiraf ediyorum mc beefy yedim yanında da kola ve patates kızartması :1::56:

sabah güzel bi kahvaltı yaptım patatesli omlet 1 domates 1 tatlı kaşığı reçel ve 2 bardak şekersiz çay 1 dilim de organik buğday ekmeği ile
öğle 1 tane kocaman yeşil elma ve 1 fincan türk kahvesi (az şekerli)
akşam 1 tane kocamaan yeşil elma
bu akşam bununla kalsam ne güzel olur ama açlık sinyalleri geliyo beynimden dayanamazsam 1 kase yoğurt yerim
pazartesi de 5 günde 5 kilo diyetine başlıcam
bugün de diyet öncesi alıştırma oldu
ama bi an kendimi sokaktan geçen simitçiye yalanarak bakarken buldum ve sonra güneşe bakıp yaz ın çok uzaklarda olmadığını
ve kilo vermem gerektiğini hatırlayarak perdeyi kapattım:52::52::52::52::52::52:

bugün
sabah 1 patates limon sıktım üstüne ve 1 bardak su
öğle iş yerinde soğan ve az maydanozla patates salatası yaptım ve 1 şekersiz çay
akşam patates(maydanoz ve limonlu) yanında da 1 bardak şekersiz çay
1 neskafe 1 5 i 1 arada bitki çayı içtim

bugün karnıbahar haşladım ve sabah kalkınca mutfağa gittim ben ona baktım o bana baktı sonra yemek yemekten tamamen nefret etmemek için 1 kase nesfit ve süt yedim (yani kaçak yaptım salata da yiyebilirdim şimdi geldi aklıma tüh )
öğle 1 tabak karnıbahar haşlaması
akşam da 1 tabak karnıbahar haşlaması (olacak)
spor olayım yok sadece günde 200 mekik çekiyorum ve twist ile yanlarımı çalıştırıyorum umarım işe yarar
:nazar:

bugün karnıbahar haşladım ve sabah kalkınca mutfağa gittim ben ona baktım o bana baktı sonra yemek yemekten tamamen nefret etmemek için 1 kase nesfit ve süt yedim (yani kaçak yaptım salata da yiyebilirdim şimdi geldi aklıma tüh )
öğle 1 tabak karnıbahar haşlaması
akşam da 1 tabak karnıbahar haşlaması (olacak)
spor olayım yok sadece günde 200 mekik çekiyorum ve twist ile yanlarımı çalıştırıyorum umarım işe yarar
:nazar:

inşş sonuç alırsınn:13::13::13:

Kötü günler geçirdikailecek ama silkelenip hayata devam etmemin zamanı
sanırım 3 hafta oldu ben hiç bişey umursamadan yemek yiyorum ve sevindirici olan 60.0 çıktım tartıda
kendi kendime heef koydum nisan 7 ye kadar 58 olucam
pek başarılı olacağımı sanmıyorum ama denemekte fayda var
artık yaz geliyor

Hergün yediklerimi bildirim yapıcam şimdilik herhangi bi diyet yapmıyorum
sabah 1 tane 200 ml neskuikli süt
ara 1 neskafe 1 5 i 1 arada form çay
öğle 1 kase yoğurt çorbası galiba adı ne bilmiyorum iş yerinde o vardı ve 1 tavuk but
ara 1 5 i 1 arada form çay
akşam kocamaaaan 1 tabak haşlanmış karnıbahar ve 3-4 kaşık yoğurt
vee 2 bardak çay yanında 2 tane kepekli bisküvi 5-6 tane susamlı çubuk :)

uzuuun zaman oldu gene hayatımın bi düzene giremedi gitti tatilden geldim oradayken kilo vermiş gibi duruyodum ama gelince ilk işim tartılmak oldu 60.1 kiloyuuuum
hiç olmasa pazartesileri tartılıp yazıcam inşallah
istikrarı da kaybettim ben dikkat etmeyi ve en az 2 kilo daha vermeyi istiyorum :(

yavaş yavaş oluyor ama geçen yaz 62 ile geçirmiştim şimdi ise 58.800 üm oda tok iken
arkadaşlarım bile diyolar ayşe geçen yaza göre farketti diye uzuuuun zamanda 4,5 kilo ancak verebildim ama oldu ya
bakalım biraz daha devam edicem çünkü daha yolumuz çok şu sıcaklarda
ikişer üçer versek kiloları ne güzel olur :)

öyle böyle derken geçti günler ramazanı atlattık ve ben ramazanda deliler gibi yemek yememe rağmen hiç kilo almadım vermedim ama almamakta sevindirici nerdeyse afadersiniz (kusana ) kadar yemek yedim ramazanda
ramazan bitti ve diyetisyenin yolunu tuttum eşim işe yaramayacağını düşünsede
25 ağustos 2012 59.800 geldimdiyetisyende beaber konuşarak bana uyan bi menü oluşturduk
sabah klasik kahvaltı öğle bol bol salata ve yoğurt 1 dilim ekmek ve sebze veya et yemeği akşam yine benzeri
ama yemek adları yazmadığı için güzel motive ediyo ben istediğimi seçip yapabiliyorum
bu hem diyet dışına çıktım psikolojisi yaratmıyo bende hemde başarma isteğimi tetikliyo
yapmamı önerdiği tek spor 3-4 gün yarım saatlik yürüyüş
eee ben bunları bilmiyomuyum peki tabiki biliyorum ama kimseye hesap vermediğimden dolayı 3- gün sonra bozuluyo diyet
22 eylül 2012 şimdiki kilom 56.700 son hafta 200 gr vermişim ama olsun bu iş öyle yada böyle o-la-cak en azından artık pantolonlar geniş geliyoooooo :)bu hafta listemde 1 kabak 1 kırmızı biber 5-6 domates yarım havuç 2 yk şehriyeden yapacağım çorba var bunu 3 gün sınırsız akşam yemeğinde içeceğim çok merak ediyorum bu hafta nasıl geçecek çünkü ekmek ve salata yiyememek beni zorlayacak gibi geliyo ama olsun yapabildiğimin en iyisini yapacağm artık haraketi de rttıracağım hayatım da
bakalım gelişmeleri yazarım 53 olsam bana şimdilik yetecek gibi geliyo ama o zaman gelsin eminim daha da vermek isteyecek canım
:44:

Son düzenleme:
eveeeet bu hafta da diyetisyene gittim ve 56.100 olmuşum kendi adıma sevindim
ama diyetisyenim bana çorbayı hergün iç demiş ben anladım 3 gün içilecek baya bi güldük duruma
asıl bundan sonrası önemli şimdi yıllık izine çıktım 1 ay sonra geri döneceğim
gerçi bana tatil planı yaptı ama birisine hesap vermeden bu iş zor geliyo bana

Back
X