Doğuma Hazırlık ayşenin yanına hangi isim sizce???

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

morpapatya

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2010
51
0
36
Kocaeli
kızımın adına ayşe koymaya karar verdik sizce ayşenin yanına hangi isimler yakışır..benim aklımda olanlar AYŞENAZ, AYŞE NİL, AYŞE DENİZ,,sizce bu isimlerden hangisi daha güzel???

sadece topiği okuduktan sonra aklıma gelen ilk isim aysenaz dı
sende yazmıssın zaten
bence en hosları o duruyo canım
buarada aysenil i hic beğenmedim

Benim kizimin adi da ayse.. Nickimden belli oldugu uzere.. Valla yine kizim olsa yine ayse koayacak kadar seviyorum ayse ismini.. Tek basina da guzel ayse nil de cok havali olmus.. Saglikla dogsun hep yuzunuzu guldursu evinize bereket getirsin ayseniz.. Ayse nil benim son kararim. Ama dedim ya icinde ayse olan her isme bayiliyorum ben

sadece ayşe diyorum
ben de kızımın adını ayşe koymak istiyordum ama eşim istemiyor
yanına zehra'yı eklicez ve zehra dicez

Son düzenleme:
bence Ayşe'nin yanına engüzel nur veya gül yakışıyo diğerleri eğreti duruyo

benimde eşim ayşe ismini istiyor ben daha farklı isimler düşünüyorum mesela sadece nil olsun diyorum çok kısa diyolar deniz olsun diyorum erkek mi kızmı olduğu belli olmuyomuş ..

bende ayşe ismini çok seviyorum...kısmet olurda evlenebilirsek eğer sevgilimin soyismi erakay...bizde Ayşe Renan ERAKAY koyarız die düşünüoruz...doğmamış çocuğa don biçmek...soyismide bilmek lazım yani:) ona göre fikirler versek daha hoş olur :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…