aysira 2015 model kınalık/SATILDI

Aubina

ŞiVeSi SeNsİn AşKıN
Kayıtlı Üye
21 Ocak 2015
920
428
arkadaşlar benim yaklaşık bir ay sonra düğünüm var evimde yer yok bu yüzden şimdiden kınalığımı verebilceğim birini arıyorum fiyat konusuna birlikte karar verebiliriz suan aysira kataloğunda 2015 model eğer düşünen olursa kınamdan hemen sonra göndermeyi düşünüyorum fiyatı 1950 36 38 beden boyunu hiç kısaltmadım zaten model üstünde hiç oynama yapılmadı düşünen yada beğenen olursa fiyata birlikte karar verebiliriz..saç aksesuarını ve damat yaka çiçeğinide aldım onların fotosu şuan elimde yok bulup atarım en kısa zamanda..
MRB0196.jpg

Çok begendim kina icin ben de bu renk dusunuyorum.dugunum agustosta ama malesef bedenim 38.hatta bazen 40:KK43:((

arkadaşlar sunu hemen belirtim beden 36 38 40 rahat olur eğer üzerinizde görmek isterseniz aysiranın herhangi mağazasına gdip deneye bilirisniz benim düğünüme bir ay var daha burdayımmm:)))

ben 34 beden giyiyorum arada 36 bedende oluyor
boyum 1.55 topuksuz ayakkabı ile düğünüm ağustosta olacak ve kınalığını beğendim fiyat ne istiyorsun acaba
kınalığımı ben alacamda biraz bütçeme uygun almak istiyorum

ben 34 beden giyiyorum arada 36 bedende oluyor
boyum 1.55 topuksuz ayakkabı ile düğünüm ağustosta olacak ve kınalığını beğendim fiyat ne istiyorsun acaba
kınalığımı ben alacamda biraz bütçeme uygun almak istiyorum
canım fiyat sorun dğl beğendiysen birlikte karar veririz fiyata:))

merhaba bende kınamda giymek istiyorum ama en fazla 2 saat giyeceğim sonrası malum bindallı, kira için ne fiyat düşünüyorsun canım?

Canim ne kadarlik bise dusunuyosn gonderim hmn dusunursen ama ck uyguna satmayi dusnyrm

X