- 25 Şubat 2009
- 1.214
- 8
- 158
- Konu Sahibi prensesasik
..
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yani memnunsunuz veli bey den gerçekten doktor seçmek çok zor![]()
canım burun kardeşim şimdi yazını okuyunca yaşadıkların bana çok benziyor en çok ta narkoz sonrası titreyerek narkozu atmak kusmamak için dua etmek çok şükür ki geçti ben 14üncü günümdeyim hergün farklı bir burunla karşılaşıyorum fakat sanırım bugün soğukta okula gitmek için dışarı çıkmak beni mahvetti hala burnunum direği sızlıyor umarım normaldir ve zarar vermemişimdir iyi ki varsınız
Sevgiler
Esra
burun ucundan memnun musun canım? benim burun ucum çok etli ve düşük. daha sonra düşer diye çok korkuyorum:44:
herşeyi çok güzel anlatmış açıklamışsın :) bende aylardır araştırıyorum tıpkı senin gibi bir sürü soru işareti var aklımda. veli bey den bende randevu alayım :)
resimleri herkese açık mı ? görebilir miyim ..
canım her sabah koskocaman şiş bir burunla karşılaşıyorum bazen gece yarısı ödemde ağrıyla uyandığımı biliyorum cildimin derisi yağlı ve kalın benim iyilşme sürem geç olacak sanırım morluklarım bile zor geçiyor içim rahat olabilir mi?:)
Arkadaşlar ben de burun ameliyatı olmayı düşünüyorum ancak okucukça kafam karışıyor...
Bazı arkadaşlar hiç ağrı olmadığından bahsediyor bazısı ise çok zor geçtiğini ameliyat sonrasının...Burada hiçbir doktor için negatif bir eleştiri zaten yok ama nasıl gerçek fikirleri öğrenebileceğimi bilemiyorum. Birisi ameliyathanede çalışanlar en iyisini bilir demişti ama benim hiç böyle bir tanıdığım da yok... Ne olur yardım ediiiin....
gözünü kapa gir ameliyata
söylenenleri olumlu ya da olumsuz duyma ben öyle yaptım cok da memnunum 1 ay geçti :)
canım benim kıyamam :)) sana bi sır veriyymmi aman kimse duymasınbenim hala şiş oluyor sabahları gece yatarkende hissedebiliyorum ve benm ne kadr zaman oldu :))) benm burun derim kalın yağlı ve sorunluydu baya :) masaj yapıyorum yapıyorum anca düzeliyor desem yeridir sabret bence sabır işi biraz masajlarını aksatma doktornlada sürekli görüşmen lazım :) başka sorun varsa burdayım canım
![]()