- Konu Sahibi prensesasik
Merhaba arkadaşlar bende Veli Bey'in hastasıyım.Ameliyat olalı bu ayın 19 da 5 ay olacak.çok araştırmıştım.Sebebini bilemesemde illa Veli bey dedim.randevu aldım ameliyattan 1 gün önce gittim kendisiyle görüştüm.ne istediğimi sordu ben ne istemediğimi söyledim.Çok kemerli bir burnum vardı.kemeri istemiyordum ve doğl olmalıydı ameliyat sonrası estetik olduğu anlaşılmamalıydı ki öylede oldu.öyle fotoshop çalışması falan yapmadık kendisine inancım sonsuzdu.tek sorunum anksiyetik durmumdu.Ameliyattan korkum hiç olmadı ama sonrasından çekiniyordum.ki benim devüasyon da yapılacaktı.KKB doktoru Yavuz bey ile görüştüm.sağolsun o da çok ilgilendi rahatsızlığımdan bahsedince.Anestezi dok.ile tanıştırdı, konuştum aslında içim çok rahattı fakat anksiyete bizde ailece var ve annem benden daha çok panik oldu.operasyonların uzun saatler süreceğini duyunca ki şehirdışından gelmiştim annem dahada panikledi:)neyse ertesi günü ameliyatımı oldum.3,5-4 saat kalmışım.zor bir ameliyat olmuş.ben zayıf biriyim,minyon tipliyim.Fakat derim ve kıkırdak dokumda çok inceymiş.2 doktorumda zor ameliyattı dedi sonrasında.ayılmam kolay oldu istifra ettim.tabiri caizse kan kustum.fakat ne ağrım,ne sızım nede kanamam olmadı.elbette ağrım vardı ama dayanabileceğim kadardı.tamponlarım biraz geç alındı zayıf olduğumdan dolayı.morluklarım 10 günde tamamen geçti. ve harika bir sonuç çıktı ortaya.O kadar çok değiştim ki aynaya bakmaya doyamıyorum desem abartmam.gelen eleştirlerin olumlu olması,beğenilmesi harika bir duygu.eski halimi doktorumun sanat eseri yarattığını söylüyor...:)beni hiç tanımayanlar estetik olduğumu söylesemde inanmıyorlar.Diyeceğim o ki tereddüt etmeyin.Doğru adres işinin ehli Veli Hocam..Ellerine sağlık sayende yeniden doğdum.......
ben amelıyat olalı 3 ay oluor canım velı beyın hastasyım bnde ya ben hep sırt ustu yattım amelıyattan snra saga sola bıle donemedm korkudan bı sakıncası var mı yahu :)