Aysonu Kizlari 2008

ben hastaları bitirmişken kaçam en iyisi sizin muhabbetinize doyum olmaz kendimi azıcık soğuğun kollarına bırakayım iyi gelir belkim azıcık açılırım

sen 50 gün olmayabilirsin sıranı bekleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeea.s

50 güüüüün müüüüü tatlicadiarzu amaniiiin.

ya simlam da öyle olmuş galiba benimde uzayacak. hormonlar sapıttı allahım olsamda 3 regl geçecek ya.. bi de tutmayacak hemen tabii. offf offf yaza kadar hamile olmayacam anlaşıldı.

e hadi bizde kaçtıkkkkkkkkkkkkkkkkkkk görüşürüz canlarımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

dırımm sen olmamışsın hala.. eneeee.. perşembe mi test yapcaktın sen gülüm. doktora sonra gidicen dimi ona göre..

akıllı çocuk yaaa annesini masrafa sokmadan gelicek bence...

50 güüüüün müüüüü tatlicadiarzu amaniiiin.

ya simlam da öyle olmuş galiba benimde uzayacak. hormonlar sapıttı allahım olsamda 3 regl geçecek ya.. bi de tutmayacak hemen tabii. offf offf yaza kadar hamile olmayacam anlaşıldı.

akıllım 50 gün 3 regl e dahil merak etme
onarım süresi oooa.s

ayşecim bunlar gayet normal benimkilerde acıyo ve sızlıyo sen kafana takma ama sakın oynama kaşıma zarar verici şeyler
uygulama cnm oldumu

ya kıslart şimdi ben recimdeyimde 2 gündür
acayip açım
şimdi daha önce de söylemişimdir su içemiyorum normalde ama dünden beri günde 2 litre su içiyorum sürekli wc deyim anlıyacağınız
bi de eti form yiyorum başka ne yapmalıyım soğan suyu hariç içemem
bu arada havuç suyu zayıflatır mı
özellikle dırımım senin tavsiye edebileceğin neler var ekmek de yemiyorum ki çok severim bu arada
AÇIM BENNNNNNNNNNNNNN

benim canımmmmmmm kızarmış ekmek istedi böle üstüne yağ sürecen offffffff offfffffffffffffffffffffffffffff canım isityo eve gidince kızartayım yaaaaaaaaaaaaaaaa tere yağmı alsam acaba..............

bombom askım diyetle sana bi dünya sey sayabilirim ama sık yiyip az tüketeceksin geldiğimde anlatayım yada sende gel diyetisyene cnm çok ucuz orası sadece tahliller para tutar........işyerinede yakınnnnnnnn

tamam miram dırımın moral bozmak yok aç kalmak yok ben bugünü atlatsam yarına bomba gibi olurum demekmi bunuda yaşayacakmışık dimi herşey allah tan bir gün elbet hepimizin bebişi olacak hatta ağlama seslerini telefonda birbirimize dinletecez görmeye göstermeye gidecez.buraya resimlerini koyacaz allah ım bize o günleri elbet birgün gösterecek.

yemin ederim ben kendim için üzülmüyorum acaba anne olmıyacam diyede düşünmüyorum tek üzüntüm aşkımın üzüntüsü o baba olmıyacak diye kahroluyorum ama tıp o kadar güzel ilerlediki ne çaresi varsa yapacam tabii önce herşey allah tan tabii.....

mira anacığım nerede yiyecez böreği keki heeeeeeeeee söle bakimmmmmmmm çay baheçesine gitsek izin vermezler sokaklardamı yiyecezzzzzzzzzz ..........eeee bari bana gelin de daha kolay olsun bu iş bombomun nikahınada kolay gideriz benden ................

Back
X