Aysonu Kizlari 2008

geçmişi okudum canım geldim bitanem inş senin için en güzel ve en hayırlısı olur canımmmmmmmmmmmmmmm

yarın özel gün yaniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

ben yine pek iyi değilim senin yazını okuyunca yine kötü oldum zırlıyorum yine

benim canım çok yanıyo artıkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

gözlerim ağlamaktan kıpkırmızı oluyoooooooo

şu mubarek ayda benim gibi sıkıntıda olan herkezi ALLAH kurtarsın inş

bak biraz önce adet olacakmısım gibi hatta daha şiddetlii ağrım oldu kasklarımda

ben hep dua ettim eğer olmadıysaa beni yarın o kapıda beklettme biran önce adet olayım dedim

hadi cnmmm yapmaa zırlama bizden uzak kalınca geçecekmiii

birsen yoksunnnnnnnnnnnn

bende kaçıyorum uyucammmmmmmmmmmmm

cnm ya kusura bakma annem salona geçelim dedi..geçtim ateş basmış klimalı odadaya yatacam diyoo..........şimdi uykum geldii bende yatacam cnm

sanada allah rahatlık versin eğer güsel sonuç olursa ben sana msj atatrım cnm

kızlar iyi geceler benim bu akşamda iftarda misafirim vardı o yüzden hiç giremedim bi sürü yemek yaptım mercimek çorbası etli nohut pilav kavurma salata börülce salatası brokoli haşadım patlıcan közleyip yoğurtladım myve çay tatlı eeeeeeeeeeeeeeeeee haliyle b isürü bulaşık allahtan makina var ancak bitti işim duşumu aldım yatmadan geçmiş iokuyim dedi

evet nuraycım ilkinde 4 tane koydular ama ikincisin de 2 tane transfer ettiler

birsencim çok stres yaptın yine kendine oldu olan geçmiş olsun canım inş. yarın güzel haberlerini alırızzz
çektiğin sıkıntıya değer inşallahhhhhhhhh

birsen canım sen varsın sanırım ben yatıyorum iyi geceler sabah gçörüşürüz öptümmmmmmmmm

birsen canım sen varsın sanırım ben yatıyorum iyi geceler sabah gçörüşürüz öptümmmmmmmmm

tatoşumm taaa ilk sayfalardaki konuşmalarımızı okuyordum yaaaaaaaa

ilk günlerr yadd ettim sen yatmaya gitmişsin bende yatam ama uyku girmiyor gözümeee

oyyy oyyyyyyyyyyyyyyy

sen niredeydin cnmmmmmmmmmmm bütün gün geldin 2.dk. kaçıyom ben ohhhhhhhh ne alaa valla kıracammm kafanııııııııı seninnn:mymeka:
kız bugün çok fenaydım hatta fenayım halen başım midem çok kötü oldu hiç bişey yiyemedim
ısımda düşmüş galiba adet olcam ondan oldu diyorum ama bu kadarda çok abartılı oldu
akşam murat geldiğinde ağrıdan ağlıyordum
dedim ben çocuk olsun diye aman şu hapı içmeyeyim aman doktora gitmeyeyim verdiği ilaçlar çocuk oluşumu engeller
diye diye kendimi iyice hasta ettim dedim,bu ay çıksın check-up a girecem ya
ne varsa çıkar hiç değilse:çok üzgünüm:
tatoşumm taaa ilk sayfalardaki konuşmalarımızı okuyordum yaaaaaaaa

ilk günlerr yadd ettim sen yatmaya gitmişsin bende yatam ama uyku girmiyor gözümeee

oyyy oyyyyyyyyyyyyyyy

aman da aman eskileri okurmuşda kızşimdiye gel bakayım sen
buarada büyük güne az kaldı heyecanmı bastı uyuyamıyorsun kız
sen saat 2 de çooooooooooooooooook güzel haber alacaksın bir tanem:Saruboceq::ecrin_bebek:
bugün katılımcı olamadım ama yarın senin için burda olacam zaten seni tellede taciz edecem:jeyyar:

günaydın kızlarr..morgül ne oldu acabaaa ..düb kan sonucunu almışdır ama sonuç neki??

kızlar bende grip olmuşum vatana millete uğurlu olsun:) dün neden bu kadar kötüyüm şimdi daha iyi anlıyorum..bugün başım gözüm ağrıyor gripden işde neyse sıcak süt içeyim bir bardak ıhlamur..kızlar günde bir bardak ıhlamura izin veriyor dr larr...

drımım ayy inşallah güzel haberlerin olacak bugün ve bizler çok çok çok sevinecez...olumsuzda olsa ne olur bizleri habersiz koymaa....ben merak ederiimm ...:)

diyorsunuzdur sabah sabah ne işi var:) dün gece 8 de uyudum ben eşide giderken kalkdım ama hala uykum varr :) gidip yatacam birazdan:)

günaydın kızlarr..morgül ne oldu acabaaa ..düb kan sonucunu almışdır ama sonuç neki??

kızlar bende grip olmuşum vatana millete uğurlu olsun:) dün neden bu kadar kötüyüm şimdi daha iyi anlıyorum..bugün başım gözüm ağrıyor gripden işde neyse sıcak süt içeyim bir bardak ıhlamur..kızlar günde bir bardak ıhlamura izin veriyor dr larr...

drımım ayy inşallah güzel haberlerin olacak bugün ve bizler çok çok çok sevinecez...olumsuzda olsa ne olur bizleri habersiz koymaa....ben merak ederiimm ...:)

diyorsunuzdur sabah sabah ne işi var:) dün gece 8 de uyudum ben eşide giderken kalkdım ama hala uykum varr :) gidip yatacam birazdan:)

cnm morgülden ses çıkmadı

sanada geçmiş olsun artık mevsimsel geçiş var o yüzden

grip nezle çok olunr ,,bende alerji varya ben sabah sabah hapşırma burun akması hepsi

var...............dün gece zorla uyudum okumadığım dua kalmadı .........

kocam giderken uyandım..zaten annemle bir sahur yaptıalr allahım taaa yatak odama geldi sesleri tv. açmışlar sigara içiyolarr ....uyuz oldum anlayacağınızz

sabahda kalktım annem yatıyor işteee ....bende oyalanayım burada saat 11.15 gibi çıkarım

birsen kuşum günaydın az kaldı inşallah canım benim. 6 saat sonra inşallah öğrenmiş olacaksın. yalnız ben o zaman evde olacam nasıl öğrenecem. aklım sende kalacak. benim evde bilgisayar var ama internet yok yaaaaaa.

Back
X