Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
selam kızlar ben geldimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
birsen sen varsın sadece sanırım nasılsın bitanemmmmmmmmm
geçmişi okudum canım geldim bitanem inş senin için en güzel ve en hayırlısı olur canımmmmmmmmmmmmmmm
yarın özel gün yaniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
ben yine pek iyi değilim senin yazını okuyunca yine kötü oldum zırlıyorum yine
benim canım çok yanıyo artıkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
gözlerim ağlamaktan kıpkırmızı oluyoooooooo
şu mubarek ayda benim gibi sıkıntıda olan herkezi ALLAH kurtarsın inş
canım sonuç ne olursa olsun ( gönlümdeki hamiş olman ) ama
en azından yaptık elimizden geleni diyeceksinizzzzzzzzz
birsen yoksunnnnnnnnnnnn
bende kaçıyorum uyucammmmmmmmmmmmm
birsen canım sen varsın sanırım ben yatıyorum iyi geceler sabah gçörüşürüz öptümmmmmmmmm
kız bugün çok fenaydım hatta fenayım halen başım midem çok kötü oldu hiç bişey yiyemedimsen niredeydin cnmmmmmmmmmmm bütün gün geldin 2.dk. kaçıyom ben ohhhhhhhh ne alaa valla kıracammm kafanııııııııı seninnn:mymeka:
tatoşumm taaa ilk sayfalardaki konuşmalarımızı okuyordum yaaaaaaaa
ilk günlerr yadd ettim sen yatmaya gitmişsin bende yatam ama uyku girmiyor gözümeee
oyyy oyyyyyyyyyyyyyyy
günaydın kızlarr..morgül ne oldu acabaaa ..düb kan sonucunu almışdır ama sonuç neki??
kızlar bende grip olmuşum vatana millete uğurlu olsun:) dün neden bu kadar kötüyüm şimdi daha iyi anlıyorum..bugün başım gözüm ağrıyor gripden işde neyse sıcak süt içeyim bir bardak ıhlamur..kızlar günde bir bardak ıhlamura izin veriyor dr larr...
drımım ayy inşallah güzel haberlerin olacak bugün ve bizler çok çok çok sevinecez...olumsuzda olsa ne olur bizleri habersiz koymaa....ben merak ederiimm ...:)
diyorsunuzdur sabah sabah ne işi var:) dün gece 8 de uyudum ben eşide giderken kalkdım ama hala uykum varr :) gidip yatacam birazdan:)