Aysonu Kizlari 2008

nuray ahmedimm
sagolasın
fahri jinekologum benim
valla becerebilip yaparsam şu bebişi çok emeğin olacak teyzesi gelip seninde elini öptüreceğim

komşum geldi kızının doktora götürecekmiş iğnesi varmış beni götürürmüsün dedi arabanla yağmur yağıyor ya bugün bende götürdüm ve şeytan dürttü beni hastanede test yaptımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

hamileyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

ama değer çok yeni dedi hemşireeeeeeeeeee evet dedim daha adetime 5 gün var 2 gün sonra yapacaktım dayanamadım dedimmm ayyyy ben napıcammmmmmmmmmmmmmmmm 3 gün snra gene yapmam lazımmm belim karnım ağrıyorduuu inşallah bişolmazzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz dua edin benim için nolurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

ben düşük yaptığımda adetim 2 gn geçmişti 21 çıkmıştıııııııııııııııııııııııı

ay test yanlış olabilirmiiii acepppp valla netçemi şaşırdımmm belim karnımda ağrıyorrrrrrrrrrrrrrrrrr korkuyom yaaaaaaaaaaaaa

yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa hicrannnnnnnnn inanmıyorum bu bugün ikinci hamişlik yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa hamilşesin yok doğrudur o değer olayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
aaaaaaaaaaaaayyyyyyyyyyyyyyyyy şaşkınım çıkıyorum cnm çok mutlu oldum yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa oleeeeeeeeeyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

hicrancımmmmmmmmmmmmmmmm :teytey: :teytey: :teytey:
canım yaaa tebrikleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeer..

sağol canım yaaa ama ben çoookkk korkuyorummmmmmmmmmmmmmmmm umarım sağlıklı olur bu defakiii allahım sen yardım ettttt .hemşire kan alırken dedimki allahım sen yardım et hamiş çıkayım sabaha kadar 41 yasin okicam diyeeeeeeeeeeee

miraya msj attım şimdi bernaaaaaaaaaaaaa sıra sende askımmmmmmmmmmmm ahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh süperrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…