Aysonu Kizlari 2008

takılıyorum çünkü artık eşim karışmıyor ilk haftalar kanamam vardı eşim izin vermiyordu pc ile uğraşmama o yüzden bacımm ne o kızzz rahatsız mı oldun delikafadulden
merak etme olsan da gitmem alıştım buraya alışmış kudurmuştan beterdir

bence kıskandı o giremedi yaaa aplası buradayken kızzzzzzzzzzzz krispiiii
kıskançlık yapmaaaadelikafadulden

biz öle bir bağıyızki kazen bile kapatmıyor sayfamızı delikafadulden
kızlar şaka maka 2009 da 2 sene oluyor sayfamız hahahadelikafadulden

takılıyorum çünkü artık eşim karışmıyor ilk haftalar kanamam vardı eşim izin vermiyordu pc ile uğraşmama o yüzden bacımm ne o kızzz rahatsız mı oldun delikafadulden
merak etme olsan da gitmem alıştım buraya alışmış kudurmuştan beterdir

aaaaa aşşkkk olsun kuşum yaaaa:dilcikar:
blakis çok memnun oldum a.s
seninle muhabbet etmekte güze hoşuma gidiyor cana yakınlığın burayada yansıyıor
daha çok gel daha çok Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz

aaaaa aşşkkk olsun kuşum yaaaa:dilcikar:
blakis çok memnun oldum a.s
seninle muhabbet etmekte güze hoşuma gidiyor cana yakınlığın burayada yansıyıor
daha çok gel daha çok Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz

gelirim bacım siz isteyin yeter ki
haftaya pc yi okula da götüreceğim daha çok görüşeceğiz inşallah

bence kıskandı o giremedi yaaa aplası buradayken kızzzzzzzzzzzz krispiiii
kıskançlık yapmaaaadelikafadulden

biz öle bir bağıyızki kazen bile kapatmıyor sayfamızı delikafadulden
kızlar şaka maka 2009 da 2 sene oluyor sayfamız hahahadelikafadulden

bakıyorum bugün formun yrinde nerden anlıyorum fırçalamaya başladınmı senin formun yerinde demek :roflol: :roflol: :roflol::roflol:

benimde formum yerinde süprizzzzz süprizzzzz

kızlar kocişe dedimki 12 tane alttan çıtçıtlı yarım kollu badi
ayakları patikli 12 tane pijama
10 tane yakalık
25 ağız mendili
3 battaniye
2 hastane çıkışı 8,li
bide buahr makinası stralize makinası (biberon alıncakmı bilmiyorum)
bana gecelik sabahlık pijama takımı
bebk çorapları ,şapkası ,eldivenler,

ilk etap için bunları alacaz (nurişş göğüs ucu ve göğüs kalkanı için onay verecek ondan sonra)

ayy eltim aramış kıskanç olan bana nedese beğenirsiniz
yok onun kızı içinde doktor erkek demiş 5 aylıkken yok 5 kilo doğar demiş kız olmuş öle doğmamış

ben dedim bana kilo demiyor gelişimi ileride diyor dedi dedim erkekde kızda fark etmez dedim
tlf kapattım buna inat oğlumun pipisinin resmini isteyecem dedim aytunça aytunç takıntılı o bakma sen ona doğunca gösterirsin hem kız olsa ne olacak popusunu yesin bizim çocukların dedi

10 tane yakalık
25 ağız mendili
3 battaniye
2 hastane çıkışı 8,li

ilk etap için bunları alacaz (nurişş göğüs ucu ve göğüs kalkanı için onay verecek ondan sonra)

yok onun kızı içinde doktor erkek demiş 5 aylıkken yok 5 kilo doğar demiş kız olmuş öle doğmamış

ben dedim bana kilo demiyor gelişimi ileride diyor dedi dedim erkekde kızda fark etmez dedim
tlf kapattım buna inat oğlumun pipisinin resmini isteyecem dedim aytunça aytunç takıntılı o bakma sen ona doğunca gösterirsin hem kız olsa ne olacak popusunu yesin bizim çocukların dedi
iyi demiş kız kocişin :roflol:
galiba eltinin oğlu var ondan öyle tripler yapıyo
kız onlara nekadar anlatsan da farketmez anlamazlar sen diyosun benim için kız erkek farketmez bak o yine ne diyo sabit fikirli insanlar bunlar anacım kaale almaya değmez

0-6ay yeterli canım simdiden daha ilerisine gerek yok zaten
ben bikac parca aldım sadece hosuma gittigi icin..yoksa lazım deil sonradan alınır onlar
bak kardeşin annen kaynın kaynanan herkes bişeler yapacakmıs
daha ne olsun kusum sıkma kendini herbişeyleri tastamam olur onların
yeterki sag salim gelsinlerde

ulen dırım sen dolduruosun kk nın kotasınıdelikafadulden
senin yuzunden takılıo site acılmıo uleynn kaldırmıyo artık

şaka maka bizim aysonu kızlarını silseler epey yerden kazanırlar

anam kactı gezmeye gitti uvey kardeşim mesaj atmıs sabah sabah canımızı sıktı yazıklar olsun sana gelince gorusecegiz ikili oynama yeter artık yazmıs manyak mı nedir yaaa buraya bile yetişiolar yaaakötükedihüso

bombom ev tasıomus dimek ayy cok işi vardır onun şimcikkk

napimmmm kuşum kk dan başka yermi varmıııı acımı hüznümü şenliğimi burada yaşıyom işteee...hem yerede barnak atıyommm bennn maaanneeeeee bak yeşil ışıkların olduğu yere ne dimişler delikafadulden

evet kuşum annem kardeşim kaynanam yetişiyor
aksam kaynanam bana bezerlermi diyor benzer tabi dedim aytunç tek annesine benzeyen çocuğu diğerleri aynı baba aytunç annesi aynı bi eşarp bir gözlük aynı annesi delikafadulden
evet bombom çok hasta olmuş ateşlenmiş vs.evde yatmış.....annesi beylikdüzündeki evi buna vermiş merterdekini öteki kardeşine vermiş evlerinin kirası 700 ytl olacakmış eee onuda annesi ödediğinden çoğunu vermiş evi kadın iyi olmıuş istanbulda evsiz insan çıplak insan valla

aman iyi olda
üleeeeeeeeeeeyynnnnnnnnnnnnn
sen bi doğursan
birsen bi iyileşse
derin bir ohhhhhhhhhhhh çekecem haaa
diken üstünde gibiyim
delikafaduldendelikafadulden

:1hug::1hug:a.s.:1hug:

10 tane yakalık
25 ağız mendili
3 battaniye
2 hastane çıkışı 8,li

takma kız böyle şeyleri erkek kız farketmez olsunlar da hayırlısıyla
hem herkese söyleme öyle önden gidiyor falan hele haset insanlara hiç söyleme nazar mazar değer bebişe
şimdi oku bakayım bebeğine nazar değmesin kuşuma:nazar::nazar:

nurişş kızzz ben anlamadım üvey kardeşin derdi neee annen bakmış
çok afedersin onu ortada bırakmamış bağırmamış çağırmmış kıçını toplamış ondanmı bu sözlerrr

KRİSPİ cnm evet onun sonuncusu oğlan tek oğlan o doğurdu öteki eltim birtane yaptı oda kız bu kendini bişey sanıyordu heralde erkek doğurmak marifet değil hayırlı evlat yetiştirmek marifet öff kafamı şişirdi .....kız bayramda cnm renkli çocuklerın yediği şekerden istedi kaynım iki çocuğa almış bende tlf açtım bana neden almadın dedim .....onun oğluna ver bikere yalayım dedim çoocuk işte vermedi
anaa o eltim nasıl bağrıyo bende istiyorum banada alsın ...dedim neden tlf kapatınca söyledin manyakmısın sen dedimm...azbuçuk çatlağımda işe yarıyorr

heeeyyyy herkeslerrr burdaaa çookkk mutluuuu oldummmm

hoşşşş geldinn kuşummmmmmmmmmmmmmm

muhahaha:roflol:kocan eyi demiş hehehe
o nesi kusum yoksa kıskandı mı oglusunuzuÇok üzgünüm çoookvar oyle ben oglan doguramadım diye takıntı yapanlar:roflol:
:roflol: sizde erkek torun var mı henuz yoksa ondan şeyetmiş olabülüüüsengözlerimebaksanab

biberon mutlaka lazım olur 2 bebişe sut yetmez takviye lazım
gogus pedi kremi kalkanı fılan kolay onlar bir eczaneye girer alır cıkarsın
once buyuk esyaları ve cok lazım olan seyleri tamamla
kuvet kova masrapa lif tarak tırnak makası:))na kadar bisuru bisuru sey lazımmmm

heee yıkanma şeyleri varrr onlar bide bir havlu alıncak birini annem almışda

nurişş kızzz ben anlamadım üvey kardeşin derdi neee annen bakmış
çok afedersin onu ortada bırakmamış bağırmamış çağırmmış kıçını toplamış ondanmı bu sözlerrr

KRİSPİ cnm evet onun sonuncusu oğlan tek oğlan o doğurdu öteki eltim birtane yaptı oda kız bu kendini bişey sanıyordu heralde erkek doğurmak marifet değil hayırlı evlat yetiştirmek marifet öff kafamı şişirdi .....kız bayramda cnm renkli çocuklerın yediği şekerden istedi kaynım iki çocuğa almış bende tlf açtım bana neden almadın dedim .....onun oğluna ver bikere yalayım dedim çoocuk işte vermedi
anaa o eltim nasıl bağrıyo bende istiyorum banada alsın ...dedim neden tlf kapatınca söyledin manyakmısın sen dedimm...azbuçuk çatlağımda işe yarıyorr

aboooooooo kız senin şimdi diğer bebek kız olursa oda patlatır bitane :roflol:

boyle vakitlice gelirsen oluruz tabi kuşumdelikafadulden

Allah korusun kem gozlerden:ecrin_bebek:

evet o yüzden geldim zati ama vaktim kısa malum eşim bu odada ders çalışıyo bende o mola verdiğinde soluğu burda alıyommdelikafadulden
sen nasıl oldun nuraycım tansiyonun nasıl:uhm:

yerimseniben bende onu bilemediğim için böle bi giriş yapayım didimsositososito

bi yandan da geçmişi okuyom nasılsınız güsel bayanlar a.s.

geçmişi gisliden okuu kızzzzzzz
şimdi bizle takıllllllllllll

esennn bacımmmbak ikiside oynadı sıkıştılarmı ne bi saattir oturuyorudum yat leyn dediler delikafaduldenşidi durdu aytunçda yatsana ezdin çocukları diyoo sanki yarım metre bunlarrr

Back
X