Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yemek yaptım geldim açımmm tufanda yok evde iş başa düştü
benimde buhranlı olduğum dönemler çok oldu özellikle üçüzleri düşürdüğüm dönemde çok kötüydüm o yüzden fake yi anlayabiliyorum dua etmekten başka yapacak bişe yok
hakkımızda hayırlısı olsun inşallah
dua etmek için abdeste gerek yok birsencim sen et yeter hamileyiz biz kabul olur inşallah
bu arada ben kilisliyim bacum ve orada da bu tarz olaylar çok olurrr
tşkler canlarım ama minnoş durmadı şimdi uyudu ikindi ezanıda okunuyor. canlarım birşeyler atıştırıyorum tabi ama kahvaltı yapmayı özledim valla ayakta atıştırıyorum bazen durmuyor kerata.yeni resim çekince ekleyecegim teyzeleri.
nuraycımm geçenlerde de dedim bence çarşambaya kalmadan gelecek kızımız.
demek dilekcigimiz ev taşıyor Allah kolaylık versin.
Hicrancımm dedigin gibi iyiki kk var ve iyiki sizler varsınız canlarım.
dırımcım eşin hazırlasın demişsin tatlım ama nerdee benim kociş bugün akşama dogru kalkar.kalktıgında da pcyi devreder ben giderim şekercim.
kız çektiğim eziyeleri getirdin aklıma busede çok yaramazdı sağolsun çok yıprattı beni 2.5 saat boyunca sürekli sallardım uyusun diye alışmıştı sallanmaytuvalete bile bırakmazdı ip bağlrdım nennisine yatak odasından wc ye kadar uzun ip ordan sallardım ahhh ahhh neler yaşamışım neler yine o günleri unuttumda çocuk yapeyom yaaaa
hee dimi senin ilk tüp değidli bu yaaa doğru cnm yaaaa
kilis neredeydi kızzz unuttum ben şimdi yaaaaa
böle şeyler kötü yaaaaa sonunda oğlanı tutturmuş baban sonucda kadınla alakalı değil ama anlamıyolarki yaaaaa
dimek anne bu konularda baluk hafızalı delikafadulden
yok bu benim 4. denememdi çok şükür rabbim çok aratmadı
tutturdu babam oğlanı ama neler çekiyor neler şimdi bin pişman ama iş işten geçti
kilis gaziantepte canım ama şimdi il oldu tatlımm
uyiiii sende çok meşakkatli yollardan gelmişsin bacım
üleynn burda en kolay benmi buldum ilk bebişi
aslı nasıl buldu tedaviylemi normalmi:sm_confused:
dırımcım bıcı bıcı yapmaya getmiş sanırım.gerçekten bugün burası pek güzell ohh ne güzel buralardasnız ben hafta sonu kimseler olmaz diyordum.
aaaaaa esen 4.de mi tuttu kusum ben ilk sanıyordum
daha ne olsun canım yaaa baya ugrasmıssınız baya da masraf olmustur
ama zamanı gelince Allah vermek isteyince oluyor işte ne desek boş:sm_confused:
hicros bugun de gelmedi yaaa nedenkiiiiiiiii
uyiiii sende çok meşakkatli yollardan gelmişsin bacım
üleynn burda en kolay benmi buldum ilk bebişi
aslı nasıl buldu tedaviylemi normalmi:sm_confused:
he bacım çok zor günlerdi son iki yılı bebek olsun diye tedaviyle geçirdik
özellikle üçüzleri düşürdüğümde dünyaya küstüm kimseleri görmek istemedim tek başıma sokak sokak gezdim sonra çareyi dua etmekte buldum çok şükür rabbim geri çevirmedi inşallah bunu sağlıkla alırım kucağıma
aman canım sonunda oldu yaa bosver giden para olsun:CüvCüv:
ben normal yollarla hamile kaldım canım biz evleneli çok uzun zaman oldu ufak tefek bir ara problem yaşamıştım. bu ara minnoşta çok uyudu hemencik uyandı.