Aysonu Kizlari 2008

ama c vitamini de almalısın hiç değilse suyunu iç çünkü inanılmaz salgın var bitanem

ahh dileciğim biliyorum aytunçda hafifden grip ama şuan portakal beni mahfeder cnm sonra kusarım biraz dinleneyim cnm yawww......kuru ekmek yedimmm
su içecem valla bugün dedim latife ben ne yediğim belli değil yemek yemiyorum bile dedim kuru ekmek ve meyve yiyorum dedim protein dedi yok dedim ızgara et ye dedii...sen yapma yimeğini imkanın varsa didi onlarr bi türlü beslenirler ama sen çökersin didi.............böcekler içimi yiyorrrrrrrrrdelikafadulden

ay oku oklu bitmedi amma çeneniz düşükmüş yawwwww
selam millet nasılsınız bakem
birsen çok sevindim tatlım oh cumaya ne kaldı gidersin annene yaparsın gaprüsünü istediğin gibi

ay oku oklu bitmedi amma çeneniz düşükmüş yawwwww
selam millet nasılsınız bakem
birsen çok sevindim tatlım oh cumaya ne kaldı gidersin annene yaparsın gaprüsünü istediğin gibi

hoşgeldinnn cnm okul nasıldı ...çenemiz düşükdü ama ben uykuya yenik düştüm

kayınvalidem bana ee artık yatmayacan içeri gelsene diyor ....benim odada ışık yakıyorum tv.seyrediyorum yaaa elektirik çok gelecek aman yaa allah kimseye muhtaç etmesin anneme diyecem sakın bana evde öte git deme diyecem..........kendisi içerde desti izdivaçç izliyor ben izlemem yemekteyizi izleyecem

ay kuşum ya eşime sinirlendim sinirden pc yi kapadım
hiç kitap okumuyor bu adam yaaa tv yi kapadım pc yi de şimdi kültür saatimiz dedim kitap okuttum zorla heheheh

sealm kızlar sizler nasılsınız
valla ben bu öğleden sonra modum düştü yaaa
zaten ssabah kalktığımda gaz sıkışmasıyla kalktım
bi asabiyet vardı üzerimde nedense
sonra busede üzerine tuz biber ekti üst üste çiş yaptı donuna
üleynnn 4 aydır bu çişle uğraşıyom sonunda sinirler iyice gerildi resmen sinir krizi geçirdim
bir iki haşladım onu somrada pişman oldum ağlamaya başladım
ne biçim anneeyim ben dedim hem hamile kalmak için çaba sarfediyorum hem buseyi haşlaıyorum ikincisi olursa nasıl sabredeceksindedim kendime
attım kendimi yatağa kız salonda ağlıyor ben yatakta hem hamile kalma stresi hem bu çiş stresi beni mahvetti yaaaa sonra kalktım içeri aldım kızımı sarıldım çok pişman oldum sanki vurunca düzelecekti
ne bileyim dedim yaaa sinir krizi geçirdim şimdi biraz iyiyim ama hala kendime kızıyorum neden yaptım diye insan dayanamıyor kızlar şimdi sizler bana kızacaksınız niye vurdun çocuğa diye haklısınızda zaten bunu bende kendime soruyorum ama her insanın bir dayanma sınırı vardır

üleynnn 4 aydır bu çişle uğraşıyom sonunda sinirler iyice gerildi resmen sinir krizi geçirdim
ne biçim anneeyim ben dedim hem hamile kalmak için çaba sarfediyorum hem buseyi haşlaıyorum ikincisi olursa nasıl sabredeceksindedim kendime
attım kendimi yatağa kız salonda ağlıyor ben yatakta hem hamile kalma stresi hem bu çiş stresi beni mahvetti yaaaa sonra kalktım içeri aldım kızımı sarıldım çok pişman oldum sanki vurunca düzelecekti
ne bileyim dedim yaaa sinir krizi geçirdim şimdi biraz iyiyim ama hala kendime kızıyorum neden yaptım diye insan dayanamıyor kızlar şimdi sizler bana kızacaksınız niye vurdun çocuğa diye haklısınızda zaten bunu bende kendime soruyorum ama her insanın bir dayanma sınırı vardır
olur böyle vakalar sakin ol tatlım relaxxxxx

gecmisi okudum tatoscum
bilmem herhalde oyle olur uyuyamam yarin:1rolleyes:
ne bileyim hala saka gibi geliyo hastaneye giderken idrak edecegim sanirim

su an sakin durmaya calisiyorum yoksa zaman gecmez

dirim sen titizsin zaten tahmin ediyorum o anlattiklarinin seni nasil delirttigini kiyamam sana kusum yaa.gerci kaynanan yasliymis evi pek iyi temizleyemez ama sifon cekmek vs baska mesele tabi kendisinde de var sanirim rahatlik
bernacim gercekten gelmiosun yaa tedavi ne asamada bilgi ver kusummm
mefayo canim ne sorunmus bu boyle insallah atlatirsin yaa
bu stresle bence de girme tedaviye sakin rahat olmak cok onemli

sorma nuraycım 7 aydır bi arpa boyu yol gidemedik bi türlü halledemiyoruz sorunu
bende aynını düşünüyorum tedavi olayında bakıcaz artık
seninde az kaldı artık çok az ayyy ne çabuk geçti zaman testini gösterdiğin günü anımsıyoruummm dün gibi allahım sağ salim kızını kucağına almayı nasip etsin canım dualarım seninleee

birsennnnn o göbiş ne kızzzzz harikasın maşşallahhh valla insan hamile kalınca hassaslaşıyo hormonlardan bide sen kaynanadasın çok normal ama hadi gözün aydın az kalmış evine gitmene bebişleride sen de iyiymişsin çok sevindim

olur böyle vakalar sakin ol tatlım relaxxxxx

evet oluyor bazen ama insan sonrada pişman oluyor
aklı onca şeyi kesiyorda bi bana çişim var diyemiyo
anlamadığım şey kakasını güzel söylüyorda çişini neden söyleyemiyor
sanırım çişini tutması daha zor söyleyemeden kaçırıyor
valla allah yardımcımız olsun sadece hamile kalmakla da bitmiyor aha böyle uğraşmak var

adaşım sakin ol yaaa bebek işi çok yıpratıyo insanı yaşamayan bilemez kızının ne suçu varr annesi o da istiyodur kardeş hem çiş konusunda ya sana çemiştir ya babasına hanginiz çişini yapmayı geç öğrendi bakimmmmm

adaşım sakin ol yaaa bebek işi çok yıpratıyo insanı yaşamayan bilemez kızının ne suçu varr annesi o da istiyodur kardeş hem çiş konusunda ya sana çemiştir ya babasına hanginiz çişini yapmayı geç öğrendi bakimmmmm

orasını heç karıştırma bacımyaaaa
ben 10 yaşına kadar çiş yaptım yatağa
zavallı anam neler çekmiştir benden
umarım bana çekmez
yoksa ayvayı yedim haaaaaaaasenağlama

umarım bana çekmez

ne kızıyorsun yavrucağa o zaman sana çekmiş işte
annen senin kahrını nasıl çektiyse sende onunkini çek
kızın psikolojisini bozma bakimm :kızgın::kızgın:delikafadulden

umarım bana çekmez

eeee belli oldu işteee gördünmü kendinide kızını da üzmeee sen streslisin şimdi olur böyle şeylerrr

ne kızıyorsun yavrucağa o zaman sana çekmiş işte
annen senin kahrını nasıl çektiyse sende onunkini çek
kızın psikolojisini bozma bakimm :kızgın::kızgın:delikafadulden

anam benimle fazla ilgilenemediki şekerler
6 tanenin içindi hangi birine baksaydı kadın ben buseye saat kuruyorum yarım saatte bir kuruyorum saati yinede inatla donuna kaçırmaya devam ediyor
sanırım anamın kıymetini anlamam için bana ders variyor buse:roflol::roflol:

eeee belli oldu işteee gördünmü kendinide kızını da üzmeee sen streslisin şimdi olur böyle şeylerrr

zaten karar verdim birdahaki çocuğa bu kadar erken alıştırmayacağım
hem milletin gözüne batıyor küçük alıştırdınmı üleynnn üç yaşına kadar altını temizleseydimde şu stresi yaşamasaydım
sizede akıl olsun çocuklarınıza sakın erken çiş eğitimi vermeyin çok nazar oluyor

Back
X