Aysonu Kizlari 2008

cnm ne yapayım doktor artık yatmana gerek yok düşük tehtidin ve erken doğum tehtidin yok dedi.....bende kurtuldum ama bu demek değil çantam koluma fink fink gezmeyecem
ama evde tur atacam ......ama doktor kalk dedi veletler yat dedi kusuyorum cnm bol bol bişey yemiyorum takılıyoruz öle aç maç cnm ...sen nasılsın?adet oldunmu

ay çok sevindimmm yaaadelikafadulden ama ben tahmin ediyodum çünkü Allaha şükür ki kanamanın devamı gelmemeişti ve kanama bebeişlerle alakalı değildi sanırsam.hadi gözün aydın canım benim.kusma işine de ne diyeceğimi bilemiyorum sanırım ikiz olduğundan sen şu 3 aylık süreyi aha uzun yaşıyorsun.ama hep ne diyorus yeter ki bebişler sağlıklı olsun:nazar::nazar:

ben hala adet olmadım ama bugün test yaptım sabah ve tabiki negatif.2 gündür fazlasıyla adet sancılarım var ama gelen giden yok .doktorun dedği tarihe göre yumurtam çatlamışsa dün itibariyle olmalıydım.ama yok benim hissettiğim ayın 10da çatlamışsa yarın itibariyle olmam lazım.işte böle kafam çok karışık.bi de benim adet olmadan 2 gün öncesi belirti gelmeye başlardı o da halen teşrif etmedi.ama mesale kasık ağrım da yok. bugün sadece 1 defa sancı şeklinde girdi kasığıma bide göbek delüğümün altına.ama gün içinde zaman zaman sancı çekiyorum adet gibi hah geldi diyorum gene bişey yok.bi de biliyo musunuz 2 gündür benim göğüslerim şişti.valla neye yorcağımı bilemiyorum artık.hayırlısı diyorum umut etmiyorum çünkü test negatifti. offff gene çenem düştüüşakkıdı

valla ilknurcuğum öle bir kusuyorumkikustukdan sonra halsizleşip yatağa düşüyorum uyuyorum kendime ancak geliyorum oda 4 saat işte kalkınca ne varsa bir iki atıyom bak sofradan kalktım 1 dilim ekmek4 sarma biraz salata yedim hemen kalktı midem
yoksa açımmmm ama ne çağreeeeeeeee

bebişler alacağını alır merak etme dr mide bulantısı için ilaç vermedimi sana

ayyy bu arada nuraycığımın duasına amiiiiiiiinnnnnnnnnnnn demeyi unutmuştum onu hatırladım hemen aminnnnnnnnnnn diyim dedüm:Saruboceq:delikafaduldendelikafadulden

ay çok sevindimmm yaaadelikafadulden ama ben tahmin ediyodum çünkü Allaha şükür ki kanamanın devamı gelmemeişti ve kanama bebeişlerle alakalı değildi sanırsam.hadi gözün aydın canım benim.kusma işine de ne diyeceğimi bilemiyorum sanırım ikiz olduğundan sen şu 3 aylık süreyi aha uzun yaşıyorsun.ama hep ne diyorus yeter ki bebişler sağlıklı olsun:nazar::nazar:

ben hala adet olmadım ama bugün test yaptım sabah ve tabiki negatif.2 gündür fazlasıyla adet sancılarım var ama gelen giden yok .doktorun dedği tarihe göre yumurtam çatlamışsa dün itibariyle olmalıydım.ama yok benim hissettiğim ayın 10da çatlamışsa yarın itibariyle olmam lazım.işte böle kafam çok karışık.bi de benim adet olmadan 2 gün öncesi belirti gelmeye başlardı o da halen teşrif etmedi.ama mesale kasık ağrım da yok. bugün sadece 1 defa sancı şeklinde girdi kasığıma bide göbek delüğümün altına.ama gün içinde zaman zaman sancı çekiyorum adet gibi hah geldi diyorum gene bişey yok.bi de biliyo musunuz 2 gündür benim göğüslerim şişti.valla neye yorcağımı bilemiyorum artık.hayırlısı diyorum umut etmiyorum çünkü test negatifti. offff gene çenem düştüüşakkıdı

herşeyin hayırlı hayır iste hhayır olsun

herşeyin hayırlı hayır iste hhayır olsun

bende öle diyorum canım ya Allaha şükür hiç bir derdimiz sıkıntımız yok yani çookkk büyük sıkıntımız yok hep şükrediyorum zaten bi de evimiz miniğimizle şenlenseydi her şey çok daha güsel olacaktı ama demekki daha zamanı var.ben bu zaman olayına acayip inanaıyorum işimde de bile oldu ancak bu yaşımızda doğru düzgünbir işe girebildim ama hep dedim demekki hayırlı zaman bu zamanmış diye.bebişimiz de bize en güzel zamanda gelicek ben buna inanıyorum.ama kızlar görseniz eşim o kadar çok istiyor ki onu o halde görmeye dayanamıyorum:(((senağlama

iyi akşamlar canım
birsencim bende çıkıyorum kociş çayı soruyo deminden beri gidip biraz yarenlik edeyim bari eşüme:))
öpüyorum herkesi.

cok tesekkur ederim sultanim fatosum ilknurcumŞeniz
dırım tabiki dua edecm canım yaa unutmuyum hiç:çok üzgünüm:
bir saatte ancak cıkabildik banyodankafamçokkarıştı
kocişim yıkadı meni saolsun:1rolleyes:
hic halim yok yaw erkenden sızabilirim bugun heyecan yapmak da istemiorum zaten
dırım telefon kocişte olur istersen ararsın ogleden sonra bu iş kesin bitmiş olur sanırım dr saat vermedi sadece 9da burda olun didi o kadar
ay şaka gibi gelio bana kontrole gidecekmiş gibi hissediorum

NURAYCIM aklım hep sende canım yaa valla senin yerine ben heyecanlıyım sankii.bugün pek giremedim kk ya işlerden kızdan bunaldım valla kafam kazan gibi . bu arada bende senin gibiydim sölemiştim ya önceden de ben ameliyathaneye giderken heyecanlandım birden hertürlü duyguyu yaşıyorsun o an allah kurtarsın seni arkadaşım bende ararım yarın öğleden sonra konuşuruz inşallah hayırlısıyla doğum yap gel canım benimmm ALLAH 'a EMANET OL:Saruboceq::Saruboceq::nazar::nazar:Şeniz

günaydın kızlar malesef bu sabah kanamam oldu dünyam başıma yıkıldı
şuan pede gelen bişey yok idrarımla geldi kan pırtısıda vardı saatin 9 olmasını bekliyorum doktoru arayacam...acaba progestanı kestim ondanmı oldu bu kanama bilmiyorum dok.kalk dediğinden bu yana kalakmadımki hiç yaa

kızlar bişey söylek istiyorum bu gece kendimi inlerken duydum sanki sıkıntılı bir rüya görürsünde inlersinya aynı o şekilde ama öle rüya görmedim ....sonra sağıma döndüm yine tuaf bişey oldu
uyandım eşimin yanına gittim ...öle uyudum...hergece felak nas elham ihlas okuyorum
acaba ayetelkürüsüyü yazıp üstümemi assam kızlar ........

günaydın kızlar malesef bu sabah kanamam oldu dünyam başıma yıkıldı
şuan pede gelen bişey yok idrarımla geldi kan pırtısıda vardı saatin 9 olmasını bekliyorum doktoru arayacam...acaba progestanı kestim ondanmı oldu bu kanama bilmiyorum dok.kalk dediğinden bu yana kalakmadımki hiç yaa

allah allah neden olduki birsencim yeni kontrol etti dr

aradınmı dru bizede haber ver merak ederizzzz

bu arada günaydın kızlarrrrrr nurayım dualarımız seninle canım napıyolardır acep şimdi ayyyy ne büyük heyecannn allahım doğumunda herşeyi kolaylaştırsın nuraycımmmmm

tühhhh ya neyse inş. önemli bişi yoktur birsencim sen işine bak giyin seni meşgul etmiyim anam hamile kalması zor taşıması daha da zor doğurması büyütmesi allah güç versin arkadaşımmm

kızmayın bana ama çökmüş durumdayım bişey yapamıyorum kocam gelsin o giydirsin

Back
X