ay çok sevindimmm yaaadelikafadulden ama ben tahmin ediyodum çünkü Allaha şükür ki kanamanın devamı gelmemeişti ve kanama bebeişlerle alakalı değildi sanırsam.hadi gözün aydın canım benim.kusma işine de ne diyeceğimi bilemiyorum sanırım ikiz olduğundan sen şu 3 aylık süreyi aha uzun yaşıyorsun.ama hep ne diyorus yeter ki bebişler sağlıklı olsun

ben hala adet olmadım ama bugün test yaptım sabah ve tabiki negatif.2 gündür fazlasıyla adet sancılarım var ama gelen giden yok .doktorun dedği tarihe göre yumurtam çatlamışsa dün itibariyle olmalıydım.ama yok benim hissettiğim ayın 10da çatlamışsa yarın itibariyle olmam lazım.işte böle kafam çok karışık.bi de benim adet olmadan 2 gün öncesi belirti gelmeye başlardı o da halen teşrif etmedi.ama mesale kasık ağrım da yok. bugün sadece 1 defa sancı şeklinde girdi kasığıma bide göbek delüğümün altına.ama gün içinde zaman zaman sancı çekiyorum adet gibi hah geldi diyorum gene bişey yok.bi de biliyo musunuz 2 gündür benim göğüslerim şişti.valla neye yorcağımı bilemiyorum artık.hayırlısı diyorum umut etmiyorum çünkü test negatifti. offff gene çenem düştüüşakkıdı