Aysonu Kizlari 2008

eşimde canım azospermi hem az hem morfolojisi bozukkk
anlayacağın normal yollarla olmaz bizimki bu olsun kardeş olur inşallah çünkü o zaman u kadar stresli olmayacağımmm

cnm aynısı eşimdede var toplam sprem 2 milyon

halamın komşusu kadın 8 sene çocuğu olmamış mikro yapmışlar 3 tane olmuş onlar doğdu 6 aylıkken kadın bizim gibi demiş olmuyor korunmamış 4 hamile kalmışş düşünnnnnnndelikafaduldendelikafadulden

cnm aynısı eşimdede var toplam sprem 2 milyon

halamın komşusu kadın 8 sene çocuğu olmamış mikro yapmışlar 3 tane olmuş onlar doğdu 6 aylıkken kadın bizim gibi demiş olmuyor korunmamış 4 hamile kalmışş düşünnnnnnndelikafaduldendelikafadulden

amanınnnn bizde korunmuycaz doğal olarak düşünsene daha bu küçücükken ben tekrar hamile ne komik olur he ,
doğururum vallahi hiç acımam zaten 6 tane çocuğum olsun istiyordummdelikafaduldendelikafadulden

amanınnnn bizde korunmuycaz doğal olarak düşünsene daha bu küçücükken ben tekrar hamile ne komik olur he ,
doğururum vallahi hiç acımam zaten 6 tane çocuğum olsun istiyordummdelikafaduldendelikafadulden

çüşşşşşşşşşşşşşşşşşşş leynnnn kriz var krizzzzzzzzzz

birsoşçummm ben biraz uzanayım yoruldum bugün çok veletler yordu beni daha yazılı da okuycam
hiç yardım etmiyorsun hiççç anca yat sen:))))

birsoşçummm ben biraz uzanayım yoruldum bugün çok veletler yordu beni daha yazılı da okuycam
hiç yardım etmiyorsun hiççç anca yat sen:))))

hayatımda en çok merak ettiğim şey öğretmenler nasıl yazılı yapar v yazılı kağıdı okur
keşke yakın olsakda yanımda okusan bende yapsamm:a015::a015:

sulttanım darısı basına bıtanem cok saol
doguma gırmeden once dua ettım herkese Allah kabul etsin:Saruboceq:
yatarak yazıorum sımdı oturmktan karnım acıdı

cok sıkıntım yok hıcrosum ıyı gectı sayılır
gogus ucu yara oldu bıle krem surecem smdı
ılk kalkıs zor oldu dogal olarak onun dısında sezeryan fena deildi

nuraycım bende de olmuştu hastanede bir krem vermişlerdi işe yaramadı sonra benim komşum getirdi bi tane oda işe yaramadı lansinoh iyi geldi bide karbonatlı su yaptım ben hergün göğsüme oda iyi geldi yap bacım göğsünü yanlış tutunca bebek oluyor yara göğüs ucun yoksa göğsünü iki parmak arasında sıkıştır tut bebeğin ağzına Şeniz

sanırım kimseler yokk.
Esencimm burdasınn.nasılsın güzelim.
Nuraycımmm canımm ömürlü olsunn kızımız pek şeker maşallahh Allah'ım saglıklı uzun ömürler versin Allah analı babalı canımcım. benim yerimede öpüp koklarmısın canımm.
Hicranım nasılsın şekercimm. senden benim yine bir ricam olacak güzelim bu takvimleri yaptıgımız senin verdigin site açılmıyor güzelim ne yapacagımm yardımına ihtiyacım var..
dırımım sen nasılsın görüştügümüzden beri inşllah iyisindir. tlfda sesin biraz sıkıntılı gibiydi korkuttun beni kuşum.

sanırım kimseler yokk.
Nuraycımmm canımm ömürlü olsunn kızımız pek şeker maşallahh Allah'ım saglıklı uzun ömürler versin Allah analı babalı canımcım. benim yerimede öpüp koklarmısın canımm.
Hicranım nasılsın şekercimm. senden benim yine bir ricam olacak güzelim bu takvimleri yaptıgımız senin verdigin site açılmıyor güzelim ne yapacagımm yardımına ihtiyacım var..
dırımım sen nasılsın görüştügümüzden beri inşllah iyisindir. tlfda sesin biraz sıkıntılı gibiydi korkuttun beni kuşum.

canım ya kusura bakma senin yazdığını görmeden kapamışım
iyiyim tatlım sen nasılsın

millettttt günaydııııııııııııııııııııııııııııın

sanırım kimseler yokk.

aslıcım iyi diyelim iyi olalım canım idare ediyoruz işte kız yemiyor hala reflüden dolayı diyor dr şurup içiyoruz devam edicekmişiz inşallah düzelirr takvim sitesine gelince ben deniyorum açılıyor canım

Breastfeeding Ticker Hip Trendy Modern Unique Cute Baby Breast feeding Tickers

dene bakalım

Back
X