uykum geldi yaaaaaaaaaa gece paranoyaklıkla geçirdiğimden uyuyamadım
canim ya sacmalama sen kocanla paylasmadigini kendin soylemistin zaten
senin bu kadar uzuldugunu agladiigini bilse o da farkli davranirdi eminim ben
sen cok degerli bir insansin esin de mutlaka sana cok deger veriyordur
o da belki seni uzmemek icin bahsetmiodur bu konudan
yoksa olacak cocuk onun da cocugu bunun degerle ne alakasi var o istemiyor mu sanki baba olmak
heh canim benimki de tam sabah ondan bahsediodu
tanidik var fiyat alacakmis bebise ozel sigorta icin
evt canim yazmistim ya esimin babasi imalatciydi 600-700e alıncak takımı magaza 2000e satıyor kendı karını koydugu icin
ve magaza ne kadar luksse fiyat da o kadar katlıyor tabiki
istnbulda mobılya imalatcılarının oldugu bir semt vardır mutlaka.mesela izmirde karabaglar...
arastırın ordan biryerle anlasın zevkine gore ve ucuza yaptırırsın
saol kusum uyuyor amanın ne cektim aksamdan beri kusum
benim sütler tavan yaptı masallah
goguslerim şişti Allahım o nasıl acıymıs oylebenneyaptımkigeceyarısı pompa ile sut sagdım.acemiyim biraz zorlandım.gece de emzirdim ama sabah yine bomba olmustu gogusler.bugun daha iyi sagdım
metodu varmıs heheh yavas yavas alısacam
onu dolaba attım salıya kadar bırıktırcem salı sabah annemle hastaneye gıdınce o sütü icirirler
mahvoldum kusum zor işmiş yaw:ecrin_bebek:
bu arada dayanamayıp bıraz actım bandajı normal dikiş deil yapıstırmaymısa.s
sadece ucunde ince bir ip var sanırım iç dikiş o:uhm:salı gidince o ipi cıkarırlar herhalde...
kusum simdi tecrube edindim yazdıklarımı kaydet işine yarayacak hehe
sut pompası cok lazımmıs aksam bunu anladım sut gelmezse emmezse cekerimden baska bir de fazla olursa sagmak icin lazımmısa.s cok fena oldum gece
sonra buhar makınesı super bir icat.mutlaka alınmalı benım bıle nefes alamadıgımda calıstıgınde hemen burnum acılıyo
ılk gece hastanede klima ile ısındık baya sıcaktı hava kurumustu tabi bebek hır hır öttü sabaha kadar.tabi ben de...eve geldigimizden beri hıcbısey yok
kulaktan atesolcerı denedim zor olmeyyo ilk seferde basardımkaydirigubbakcemile3
sterilizator super bişe emzikleri devamlı degistirmek gerekiyor dusuyor saga sola degıyor fılan.sonra gogus kalkanları meme ucu kırlenıyor sut pompasını sterılıze etmek lazım yanı cok cabuk doluyo kusum
bır de bıberonlarımız olsa demekkı yetısemeyecez..hele senin 2 bebişle daha cok cıkar bu işler..yani onu da al mutlakaa.s
en cok isime yarayan sey dogdugu andan bu yana emzirme yastıgı oldu cok lazım bebegın basını tutmak zor oluyor o cok yardımcı bıse
2.si gogus kalkanları...meme ucu camasıra degmesın dıye..cok ıse yarıyo canın acıdıgında hayat kurtarıcı..bir de tabi surdugun krem camasıra bulasıp bosa gıtmemıs oluyor
3. de yan yatma yastıgı..
bunları mutlaka edininiz hamiş arkadaşlarım
canım yan yatma yastıgı su
Kiraz Bebe*>>*Bebek Güvenliği*>>*Bebek Güvenlik Ürünleri
arkasına destek yapıyor bebek donemıyo.yendoganların yan yatması lazım kusmugunu yutmaması ıcın.
ahmetle kardesine biberon alın dedim ama satıcı aman sımdı lazım deil almayın demiş:mymeka: bir tane almıslar aventin.ama biberon verme taraftarı deilim kasıkla vermek daha iyiymiş
aksam o kadar sagdım aaa iciverdi biberonla sonra da canı emmek istemedi hanımın:dilcikar:
birkac tane al dursun ben dr browns un biberonunu alacagm 150ml lik yeterli
goguste hemen degısıklık olmadı ama masalah benım sut hemen geldı
sezeryan sonrası hemen gelmeyebılıomus benım geldı ama az az gelıo tabıkı oyle gogus sısmıo
daha dun şişmeye basladı benima.s
canım herseyı bır anda almak gercekten kulfetlı olur ben 5aydan berı ancak tamamlayabıldım 24hafta ol ondan sonra al bence
fatooooooooooooooş nirdesin sen bana gel diyorsun sen yoksunn
selam kızlar
evi topladım namaz kıldım buseyi yedirdim uyuttum anca geldim
esencim askerler saat 1 demi toplanıyor bacım sabah nerdeydin böyle giderse dayak yiyeceksin burdaki komutanlardan bak bana saat 10 da burdaydım birsenle lak lak yaptık msn de
sayın komutanım ben o saatte kalktım ama nizamiyede kahvaltı yoktu heheheh
kocişte beni kahvaltıya götürdü bu belediyenin sosyal tesisleri varya hem ucuz hem de çok temiz ve güzel oraya gittik bacım anca geldimm
bende yine kaynanama sinir oldummmmmmmmmmmmmmmmmmm
kocama trip yapıyordum
o kaynana kaynana
kara kazanda kayna
alacağum oğluni
bilduğun gibi oyna
:roflol: :roflol::roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
bizim asker yine kaçtı
kaydirigubbakcemile kaydirigubbakcemile kaydirigubbakcemile kaydirigubbakcemile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?