Aysonu Kizlari 2008

hicran aman maşallah de güzelim Allah muhafaza ya olmasa nazar değer hee maşallah maşallah
kızımızın rızkı geniş demek kiii

ben namaz kılacağımmm gelirim yineee

süt sağma makinası ,göğüs kalkanı,göğüs ucu alıncaklar arasında kesinleşti yanii
bende fatoşu aradım doğumdan önce sigörta olsa bebekler doğunca onların inş.gerek kalmaz ama küvez masrafnı karşılarmı acaba diyeeemirmirmirmir

yan yatma yastığı ne birrrrr
bide biberon aldınmı?nasıl aldın
2 .çok merak ediyorum benim göğüslerde değişiklik yk doğuruncamı süt geliyor kuşum bebek emincemi gelecek........
bide biliyon bişeycik almadık çok şaşkınım 7 aya girince alsam hepsi maddi ağırlık yapar
ve erken doğum olursa nasıl alıncak o telaşda şimdi alsam erken geliyoe korkularım var yazmak dahi istemediğimm

anladım cnm bende alam 24 hafta deyyon tmm o vakit alınır
offffffff liste yapmam lazım kaynanamda hiçbişey yapmıyorum kadın a tilt oldumya
anneme geçerken geçmişide kurcalar liste yaparım bizimkinin eline veririm
eltime yollarım alsınlar şimdi bizimki beceremezdelikafadulden

selam kızlar
evi topladım namaz kıldım buseyi yedirdim uyuttum anca geldim
esencim askerler saat 1 demi toplanıyor bacım sabah nerdeydin böyle giderse dayak yiyeceksin burdaki komutanlardan bak bana saat 10 da burdaydım birsenle lak lak yaptık msn de

sayın komutanım ben o saatte kalktım ama nizamiyede kahvaltı yoktu heheheh
kocişte beni kahvaltıya götürdü bu belediyenin sosyal tesisleri varya hem ucuz hem de çok temiz ve güzel oraya gittik bacım anca geldimm

sayın komutanım ben o saatte kalktım ama nizamiyede kahvaltı yoktu heheheh
kocişte beni kahvaltıya götürdü bu belediyenin sosyal tesisleri varya hem ucuz hem de çok temiz ve güzel oraya gittik bacım anca geldimm

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3hadi neyse affettim seni yiğenimin hatrına
yoksa sana ne yapacağımı görürdün asker pardon asker-ye hanım:roflol: :roflol:
afiyet bal şeker olsun yarasın yiğenimecokacimcoook

kızlar kociş bir beyaz peynir almış berbat aynı çökelek gibi
ondan anca sigara böreği olur evdede yufka var bugün onları aradan çıkarayım
kocişlen sigara böreklerini püfletelim

bizim asker yine kaçtı
kaydirigubbakcemile kaydirigubbakcemile kaydirigubbakcemile kaydirigubbakcemile

yok kız burdayım netten bişeylere bakıyorum o yüzden geç yazıyorum
birsencim listeyi yap güzel olsun ucuz olsun fiyakalı olsundelikafaduldendelikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…