Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
krispi hanum tavuğuna kışmı dedik len akşamda şimdide bana pas vermiyonn yok konuşmayacaksan bileyim yanii sana mesaj yazacam diye kollarım yorulmasın bariii uyyy telledim haaa:roflol: ben kaçtım
birsencim burda mısn??
doktordan geldim şimdik..
tutmamasını yüzde elli şansa bağladı..
herşey çok güzeldi ama olmadı dedi..
neyse bu adetimn 21. günü tekrar başlıyorum göbişten iğnelere...
ara vermedik hiç... daha da başınızın belasıyım :)
Birsencim ne yapayım yaa ağlasam da gülsem de sonuç değişmiyo ki..
diğerlerini dondurmamışlar güzelim yaa kaliteli değildi deyiverdi ama pek inanmadım..
ben üzerine düşmedim.. bunlar da sormadan attılar galiba..
çünkü embriyolog gayet iyi hepsi de demişti..
zaten çok sayıda yumurta falan diyolardı 10 tane toplamışlar.. orası biraz muallak kaldı bana göre..
neyse cnm ara vermemeleri iyi oldu bana kalırsa..
bi tek eziyet kısmına takıldım keşke dondurma konusunda bana sorsalardı..
boşuna iğne olmasaydım.. 3. olacak bu iğne konusunda.. iyyce ürperdim valla iğnelerden..
neyse bu son olur inşallah..
ama benim yorumum ne biliyo musun.. benim yapışıklık var ya..
onu kaile almadan yerleştirdiler bence..
o da yapışık kısma denk geldi..
öyle ya da böyle hamile kalabiliyorum ben çünkü.. illaki tutardı diye düşünüyorum..
bi de bi parça geldi ya anlatmıştım burda koyu gri gibi.. acaba bu yapışıklıktan olabilir mi diye düşündüm..
Neyse hatırlattım doktora benim sağ tarafta yapışıklık vardı ondan tutmamış olabilir mi diye..
çünkü başka doktor ayarladı yerini falan bu geldi sadece yerleştirdi..
o da yok falan dedi ama.. en azından bi dahakine daha dikkatli yerleştirirler...
cnm morelinin iyi olması çok büyük etken hep böle ol herşeyin başlangı gülmeseme ile olursa sonuda öle olur inş..
dondurulmıuşlara gelince sana sormaları gerekiyor bana kalanı söylediler
sonrada gelişimleri iyi dediler istermisiniz dedi ne kadar dedim 450 ytl dediler kabul ettim
biraz sorumsuzluk var .....bide tutmama konusuna gelince çok sebep olabilirdi
kkda bak maya tüp bebek varya orada sorular var biri sormuş herşey oldu ama tutmadı ,
doktorun yanıtı tüp bebekde labratuar ortamı kalistesi çok önemli demiş...
çünki geçen ay yumoşları ziyan ettiler bu ay olmuşları ziyan ettiler
eeee bu ne oluyor sorumsuzlarmı biraz?
sen her dk.hatırlat cnm bence .....tekrar iğne kötü ama bu yolda herşey mübah ne yapalım...inş.son olur herşey güsel olur 4 yumurta nasıl yerleşemedi bilmiyorum
iyi yere koysunlar ......
canım o kadar tepe taklak girdim ki tüp bebek konusuna..
en iyi sen biliyosun.. hiç bir aşamasını bilmiyodum..
planlamamıştım, araştırmamıştım..
çok doğru söylüyosun yüzde elli diyo ama bu başarının bi kısmı da merkezin bence de..
onlar için sen sadece check attıkları bi hastasın.. biraz da senin bilinçli olman gerekiyo..
Kendime o kadar kızıyorum zaten.. kaçtane transfer ettiklerini bile transferden sonra öğrendim.. halbuki bi ön görüşme ortak karar veya bilgilendirme hiç bişey yapmadılar..
mesela kontrollerde kaç yumurta olgunlaştı ne biliim.... benim eski doktorum herşeyi gösteriyodu.. beraber ölçüyoduk beraber sayıyoduk :)) önemli şeyler yaa bunlar..
belki sonucu etkileyen şeyler de değil ama.. kendimi çok fransız hissettim bu tedavi sürecinde ben yaa.. bi yandan da karışmak da istemedim.. çok biliyon dedim kendi kendime.. karışma dedim.. bilmiyorum birsen yaa
selam millet ben geldim
evi yerleştirdim buseyi uyuttum çorba yaptım namazı kıldım geldimmm
eee sizler ne yaptınız yine pek yazmadınız
birsen miden nasıl şimdi
bernoşum herşeyin bir acemiliği vardır bu işde acemiliğine geldi demekki
bu sefer doktorun yakasını bırakma herbişeyleri sor birsenden ders al bak latifi bezdirdi
bu esen gelmemiş bişeymi oldu acep haberiniz varmı
hicroş gelsin ifadesini alacam onun
fake zaten çıtkı gitti
:roflol::roflol:kaydirigubbakcemile3ülen bu çocuklar sidik torbamın üzrinde zıplıyolar altıma işeyecem yaaa
kimse kalmamışşşşşşşşşşşşş kıııııııı
evet kııızzz nerde bu milet nerde bu devlet