Aysonu Kizlari 2008

ya kızlar ben hiç geçmişi okumadım daldım dün öle sayfaya
şimdi okumaya başlayınca nasıl büyük bir patavatsızlıkla giriş yaptığımı anladım ve çok utandım.
bernacım bunu şimdi söylemek kolay ama bak bende 1,5 senedir bekliyodum ve hiç beklemediğim ama geleceğe dair ümidimi de hiç yitirmediğim anda bu haberi aldım.Ben 30 yaşındayım ve bu zamana kadar ki yaşamımda hep şunu gördüm.Her şeyin hayırlısıyla geleceği bir gün var.O günü de yalnızca Güsel ALLAHIM biliyo.geçmişi tam okuyamadım ama senin büyük bir güçle yeni tedavine başladığını anladım.Her zaman olduğu gibi yine bol bol dua edicez.ben daha önceki sayfaların birirnde ne demiştim: burda çok az kişi kaldık ve ben inanaıyorum sırayla herkes hamile kalacakkkkk:1hug:a.s.hihoyyyt

bende isterem reppppppppppppppppppppp:1closedeyes:
rep almak için hamişmi oomak lazım yandım ben ozaman :1no2:bende hastaneye gittim bak rep isterimmmmmmmmmmmmmm:bbo:

son 24 saat için normal olmayacak şekilde konu değerlendirmişim
biraz dinlen diyor kk veremedim yani cicim aşk olsun neden öle düşünüyon
ya zaten bu rep işini analamadım ben dün kaç kişi yazdım hiçroşa veremedim yaa
sizlere veremiyom bu konuda olduğumuzdanmı neee

bende toptam yazarım o zaman.güsel dilekleriniz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim canlarım benim hepinizi çok çok öpüyorummm

kız usus geçenlerde bana bi fal açmıştın fincanları karıştırdın herhalde şaşkın avukat:roflol:
iki vakte kadar bebek gelecek demiştin ahanda çıktı bebek:emir_bebek: yanlız fincanları karıştırmışsın şaşkın seni kendine görmüşsün o bebeğia.sa.s
aboooooo sen şimdi şişko avukat olacaksın heeeeeee:CüvCüv:
haa haaayyyy şişko avukat kaydirigubbakcemile3şişko avukatlülülülülülü

kız dalga geçme benimlenaniknanik,Şeniz bak seni
hem nerden biliyon belkim sen de önümüzdeki ay hamiş kalıcan.hem bak sen uzun zamandır bana rüya yorumlatmıyon söle bakalım dün rüyanda ne gördün:jeyyar:

ya bu arada ben çok öksürüyorumm,ilaçda kullanamıyorum napıcam benn:çok üzgünüm:

bende isterem reppppppppppppppppppppp:1closedeyes:
rep almak için hamişmi oomak lazım yandım ben ozaman :1no2:bende hastaneye gittim bak rep isterimmmmmmmmmmmmmm:bbo:

kız sen beni öldüreceksin haaaa:1shok:
yaa bu kadar umutsuz olma beee
benide umutsuzlandırıyosun
hem buhranlı bayenlere rep verilmeyoooo tamammı
bide bende istiyom bakalım rep neynnn
ben muayene olamaıyodum oldum yaaaaaahihoyyyt
şimdi verin replerimi bakem
allah sanada bu sevinci yaşatsın bacım :Saruboceq:

geldim fekooooooŞeniz
bu kadar yurekten cagırma beni
bir aksamustu ansızın gelebülürüüüümmhihoyyytkaydirigubbakcemile3

kız sen beni öldüreceksin haaaa:1shok:
yaa bu kadar umutsuz olma beee
benide umutsuzlandırıyosun
hem buhranlı bayenlere rep verilmeyoooo tamammı
bide bende istiyom bakalım rep neynnn
ben muayene olamaıyodum oldum yaaaaaahihoyyyt
şimdi verin replerimi bakem
allah sanada bu sevinci yaşatsın bacım :Saruboceq:

manenem ben isterem repimiiiiii
ne yapıyım buhranlıyım diye repdemi alamıcammm yawwwwwww:1closedeyes:
heyyyyyyyyyyyyyyyyyytttttttttttttt peh muayene olmuş buna rep değil çiklet bile verilmez hıhhhhhhhhhlülülülülülü

lanet olsun bu benim içimdeki insan sevgisine

anannnnnnnn ne kadar temiz kalpliyim nuniş dedim nuniş gelmişşşşşşşşşşşşşş

kız dalga geçme benimlenaniknanik,Şeniz bak seni
hem nerden biliyon belkim sen de önümüzdeki ay hamiş kalıcan.hem bak sen uzun zamandır bana rüya yorumlatmıyon söle bakalım dün rüyanda ne gördün:jeyyar:

ya bu arada ben çok öksürüyorumm,ilaçda kullanamıyorum napıcam benn:çok üzgünüm:
geçerim tabi maaaaneee sen benim dilime düştün artık doğurana kadar uğraşacam senle bu arada birsen accuk dinlenir :roflol:
öp canım öp bende seni öpeyimŞeniz
bu ay hiç sanmam canım çok hasta oldum ben bu ay çalışamadıkki sadece iki kere:1no2:
aahhhh bi hatırlaya bilsem rüyamı anlatacamda tık yok kuşum yaaaaaaa:1no2:
öksürüğü ne yapacaksın doktora gideceksin o sana bişey verir herhalde

Son düzenleme:
nuray gelene kadar ,biz varız:noktam ve ben olur mu?yerimseniben

olur talım olmazmı sen yeni hamişsin tatlı hamiş

geldim fekooooooŞeniz
bu kadar yurekten cagırma beni
bir aksamustu ansızın gelebülürüüüümmhihoyyytkaydirigubbakcemile3

abooooooooo nuniş gel ansızın gel canımmmmmmmmmmmmm
eeeee nerden buldun bilgisayarı kızzzzzzzzzzzzzzzŞeniz

geçerim tabi maaaaneee sen benim dilime düştün artık doğurana kadar uğraşacam senle bu arada birsen accuk dinlenir :roflol:
öp canım öp bende seni öpeyimŞeniz
bu ay hiç sanmam canım çok hasta oldum ben bu ay çalışamadıkki sadece iki kere:1no2:
aahhhh bi hatırlaya bilsem rüyamı anlatacamda tık yok kuşum yaaaaaaa:1no2:
ne yapacaksın doktora gideceksin o sana bişey verir herhalde

uğraş canım uğraş sen benimle uğraş yazık kız iki bebeyle uğraşıyo zatigamyoncuiremsugamyoncuiremsu
madem bu ay zor diyosun ki heçççç belli olmaz o zaman en hayırlı zamanda gelmesi için du edris bizde:Saruboceq:

uğraş canım uğraş sen benimle uğraş yazık kız iki bebeyle uğraşıyo zatigamyoncuiremsugamyoncuiremsu
madem bu ay zor diyosun ki heçççç belli olmaz o zaman en hayırlı zamanda gelmesi için du edris bizde:Saruboceq:

avukat hanım bende isterim duaaaaaaaaaaa

manenem ben isterem repimiiiiii
ne yapıyım buhranlıyım diye repdemi alamıcammm yawwwwwww:1closedeyes:
heyyyyyyyyyyyyyyyyyytttttttttttttt peh muayene olmuş buna rep değil çiklet bile verilmez hıhhhhhhhhhlülülülülülü

lanet olsun bu benim içimdeki insan sevgisine

anannnnnnnn ne kadar temiz kalpliyim nuniş dedim nuniş gelmişşşşşşşşşşşşşş

cikletmi sen çocukmu kandırıyon beeeeee:ecrin_bebek:ben o muayene sorunu için normal doğuramadım biliyonmu tabi vereceksin repimi :jeyyar::jeyyar:

Back
X