Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
selam kızlar ben geldim canlar özledinişzmi beni
amanın ne kadar işim var anlatamam size yarın hiç uğrayamam bile anca gece gelebilirim
eee sizler nasılsınız
merhaba esen 81 bebegin hayirli olsun rabbim kucagina almani nasip etsin hayirlilardan olur insallah
kusurumu mazur göe sanirim tüp bebekle hamile kaldin pgt yapildigini biliyom yanilmiyosam genelde okuyom benim derdimle ilgili konulara benimbir kizim var 6 düsügüm var bildigim kadariyla bende kromozon anomalisi cikki ikinci kez anna olmayi coo cook istiyorum tüpbebekle care gibi gözüküyo carem allah tabiki bu konuda bana yardimci olup aydinlatirsan sevinirim
esencim cok tesekkür ederim allah razi olsun cevapladigin icin
benim sorum bu pgt yöntemi günah midegilmi bu soru icimi yakiyo bi yanim diyo oluruna birak bitane var sükret dogal yolla olursa olur diyol diger tarafim git tüpbebekle dene niye günah olsun diyor yasim 35 sayilir yetkili bi ilahiyatci bulsam onada sorcam bu hasret icimi yakiyir sence günah olurmu biraz delice bi soru ama mazur gör bu konudada hassasiyetlik var
allah razi olsun canim cevabin icin
benim sorum bu pgt yöntemi günah mi degilmi yetkili bi ilahiyatci bulsam sorcam kafam karma karisikbi diyom kizin var sükret dogal yolla olursa olur bi yanim da diyo yasin geciyo yas 35 imkan varken carene bak niye günah olsun sifa niyetine yaptiriyosun ne yapcami bilmiyom hassasiyetligimi anlayacagini umuyorum
özür dilerim ikikez sordum gitmedi sandin
tamam canim kopyalamaya calisirim
tesekkür ederim sagol esencim
niye sasirtti anlamadim
selam kzalar
ben geldim ama ne kadar işim var yaaaaa hem sizle uğraşırım hem işlerimi yaparım deyom
bu arada şu pgt ney ben orayı anlamadım kusuruma bakmayın yaaa cahil karuyum işte
ben senle küsümmm:dilcikar::dilcikar: