Aysonu Kizlari 2008

merhaba kızlar ben dün yine acildeydimmmm
serum yedim geldimmmmmmm
birsen herşey güzel olur inşşşşşş
fatoş seni yakaladım diye sevindim ama yine kaçırmışımmmm
nuniş haberin var sanmıştım yinede mesaj gönderiyim demiştimmm
sayfamız hastalıktan dökülüyooooooooo herkez hasta
fatoş bugün burdayım merak etmeeeeeeee
özledim seniiiii cadııııııııııııııııııııııı

kızlarrrrr biraz önce neten sonuçlarımı öğrendim çok güzel fakültenin sitesinden sonuölarıu görebiliyorumm snuçlarım bunlar
Prolaktin 12.4 ng/mL
FSH 12.5 mIU/mL
LH 22.4 mIU/mL
Estradiol 47.7 pg/mL
Serbest Testosteron 2.01 pg/m
serbest t3:3.11
serbest t4:7.9
tsh:1.45
fsh ım yine yükselmiş geçen 9 du şimdi 12 anlamıyorum bu işten bi çıkıyo bi düşüyoooo
lh de yüksek çıkmış hiç bu kadar çıkmazdı anlayan varmı şu lh tan yüksekmiiii

dırımcığım gelmişsin çok geçmiş olsun canım dilekten öğrendim
inş daha yaşamassınız böyle bişey

selam ben geldim fakem valla ben hiç anlamam bu işlerden şimdi sonuç olarak iyiimi kötümü
bu arada acile gitmişsin ne dediler sana niye geçmiyormuş bu grip seni çok sevdi galiba

selam ben geldim fakem valla ben hiç anlamam bu işlerden şimdi sonuç olarak iyiimi kötümü
bu arada acile gitmişsin ne dediler sana niye geçmiyormuş bu grip seni çok sevdi galiba

canım fah ım 12 çıkmış pek iyi değil
lh da yüksek ama onu tam bilmiyorum dr dicek iyimi kötümü
canım dün bulantı baş dönmesi ve halsizlik vardı drda orta kulak iltihabından dedi serum yedim biraz iyiyim yatıyorum arada buraya gelip bakıyorum ama seni bir türlü yakalayamadım

kimse yokmu hey millettt nerdesiniz benim pc akşamları gelyor o zamanda siz olmuyorsunuz
bugün hastaneye gittim tahlillerim yapıldı salı günü alıcam sonuçları ama sanırım hamilelik şekerim çıkacak çünkü açlık kan şekerim 92 çıktı :(((
neyse sonra yine girerim

fatoşcuğum özel odada olsa hastane kurallı belli bugün taburc olabilir cnm çok sağolll
hımmm anladım canım inşallah taburcu olabilirsin:Saruboceq:
tamam teslim oluyorummmmmmmmmmmmmmmm
kaçak karu seniiiiii:jeyyar:seni müebbet kendime hapsediyorum:roflol:
kimse yokmu hey millettt nerdesiniz benim pc akşamları gelyor o zamanda siz olmuyorsunuz
bugün hastaneye gittim tahlillerim yapıldı salı günü alıcam sonuçları ama sanırım hamilelik şekerim çıkacak çünkü açlık kan şekerim 92 çıktı :(((
neyse sonra yine girerim
bacım sen işine dön ozaman daha çok geliyorsun
umarım kan şekerin sorun yaratmaz a.s

kızlar günaydınnnnnnnnnnnnnnnn kimseler yokkk sayfa ikinci plandaa kalmışş

ben taburcu oldum ...tirotti sorun var ilaca başladık her haftada cerrahpaşaya gidecem bakılcak

haftaya gidecem bide haftaya şeker yüklemem var 100 lük.....bu şeker işini anlamadım ben zaten

dün bütün gün kekler felan yedim aksamda patates ve tavuk kızartması yedimm 1,5 saat sonra
şekerimi ölçtüm 140 çıktı....

açlık şekerimde 83 çıkıyor yaaa ama yüklemede 188 çıkmışşş çüşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş işte.....

kızlar cerrahpaşa çok iyi çok ilgililer doğumuda orada yapacam küvezi yenidoğan yoğum bakımı hepsi var ...ne 3 üzler ne ikizler var .........erken doğum riskin varsa alıp yatırıyor seni erken doğmaması ,için elinden gelen yapılıyor ve orada bir doç.yada profun hastasıysan daha bi ilgililer.........bende yatan hastalara sordum hemşirelere sordum ......bir doç.var onu önerdilerşimdi onla devam edecem.....

kızlar günaydınnnnnnnnnnnnnnnn kimseler yokkk sayfa ikinci plandaa kalmışş

ben taburcu oldum ...tirotti sorun var ilaca başladık her haftada cerrahpaşaya gidecem bakılcak

haftaya gidecem bide haftaya şeker yüklemem var 100 lük.....bu şeker işini anlamadım ben zaten

dün bütün gün kekler felan yedim aksamda patates ve tavuk kızartması yedimm 1,5 saat sonra
şekerimi ölçtüm 140 çıktı....

açlık şekerimde 83 çıkıyor yaaa ama yüklemede 188 çıkmışşş çüşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş işte.....

kızlar cerrahpaşa çok iyi çok ilgililer doğumuda orada yapacam küvezi yenidoğan yoğum bakımı hepsi var ...ne 3 üzler ne ikizler var .........erken doğum riskin varsa alıp yatırıyor seni erken doğmaması ,için elinden gelen yapılıyor ve orada bir doç.yada profun hastasıysan daha bi ilgililer.........bende yatan hastalara sordum hemşirelere sordum ......bir doç.var onu önerdilerşimdi onla devam edecem.....

canım hoşgeldin aramıza seni burda görmek çok güzel tekrar tekrar geçmiş olsun allah bi daha yaşatmasın z kaldı kuzucuklarını kuacağına almaya:ecrin_bebek: :ecrin_bebek:

abaooooo nerdesiniz beeeeeeeeeee
berna nezamandır yok ne oldu acaba
haberi olanda yok başka nerelere takılırdı acaba
gelsin ifadesini alacam onun yok öye okadar zaman habersiz ortalardan kaybolmak

ben geldim amanınnn kimsecikler yok yawww
sabah kalktım kızlar eşime dedimki kalk kahvaltıya gidelim bidaha salıdan sonra adam gibi kahvaltı yapamıycam zaten dedim süper bir kahvaltı sonra bakırköye gittik gözlüğümü aldım
salı günde sonuçları alıcam inşallah bir sorun çıkmaz
bugünde moralim çok bozuk büyük ablama ondanda ziyade enişteme çok kızdım ya ben çok alınganım yada yaptıkları cidden çok ayıpp
eee gelmiycekmisiniz of ya azıcık dertleşeyim dedim kimse yok

dırımmm cıktın dımek kusum gozumuz aydın a.s.
hastane icine sindiyse bosver o zaman digerini en güzeli
seker yuksek cıkmıs benim 50lık yukleme 165ti 100luk yapmadılar gerek yok seker var demek oluyor didiler
bu durumda diyet yapacan kusum ama zaten kusuyosun fazla bişe yedıgın yok nasıl olcek bilmem:uhm:

hirkess buradaaa iyii aman misafir vardı dar dar darr başım ağrıdı çaptan düştüm yaa

şimdi annemle alıncak listesi yaptık offffffffff çok alacak var ....bu arada kaynanam 500 ytl verecekti
300 düşmüş bu para şimdi gidip alacak aytunç .........bölelikle kaynanam kıçını çekecek kenaraaaaa

herkese selam
topikimiz eski günlerine dönse yaaaa neydi o öyle yazmaktan yetiştiremiyoduk şimdi ise biri geliyor biri gidiyor denk gelemiyoruz bileeee

Back
X