nurişim yazılarını bile özlemişim hoşgeldinnn
valla ben okumadım ama işimi öğrenmek için çok çile çektim
ben devlet memuru olamayacağıma göre özel sektöre dönüp bebeklerimin
en güsel anlarını kaçıramam annelik çok özel bişey belki evlatlar yaşanan acıları bilmiyor
ama ne olursa olsuz karşılıksız sevgi çıkarsız sevgi var........
bak anamın ayağının dibindeyim o hasta ama hala bana bakıyorki annem kolay kolay hasta olmaz
boşver cnm sen bir baltaya sap oldunn herkesss anne olmaz annelik 9 ay taşıyıp bırakmak değil
şimdi kreşlerde ufacıksa bebekler uyku ilaçları veriliyor...büyükse başka şeyler görüyolar
kadın tutsan yine aynı bir çocuğa ancak annesi bakabilr çünki binbir meşakatle taşıyoruz
ben şimdiden benden başka kimse bağıramaz sevin öpün koklayın ama bağramazsınız diyorum.........
bilmiyorum valla üçbeş kuruş için biraz rahat hayat için çocuklarımı bırakmam
isterlerse bana odun desinlerrrrrrrrr..............
çocuk yaparım kariyer aslaaaaaaaaa maanneeeeee
valla ben okumadım ama işimi öğrenmek için çok çile çektim
ben devlet memuru olamayacağıma göre özel sektöre dönüp bebeklerimin
en güsel anlarını kaçıramam annelik çok özel bişey belki evlatlar yaşanan acıları bilmiyor
ama ne olursa olsuz karşılıksız sevgi çıkarsız sevgi var........
bak anamın ayağının dibindeyim o hasta ama hala bana bakıyorki annem kolay kolay hasta olmaz
boşver cnm sen bir baltaya sap oldunn herkesss anne olmaz annelik 9 ay taşıyıp bırakmak değil
şimdi kreşlerde ufacıksa bebekler uyku ilaçları veriliyor...büyükse başka şeyler görüyolar
kadın tutsan yine aynı bir çocuğa ancak annesi bakabilr çünki binbir meşakatle taşıyoruz
ben şimdiden benden başka kimse bağıramaz sevin öpün koklayın ama bağramazsınız diyorum.........
bilmiyorum valla üçbeş kuruş için biraz rahat hayat için çocuklarımı bırakmam
isterlerse bana odun desinlerrrrrrrrr..............
çocuk yaparım kariyer aslaaaaaaaaa maanneeeeee