Aysonu Kizlari 2008

nurişim yazılarını bile özlemişim hoşgeldinnn

valla ben okumadım ama işimi öğrenmek için çok çile çektim
ben devlet memuru olamayacağıma göre özel sektöre dönüp bebeklerimin
en güsel anlarını kaçıramam annelik çok özel bişey belki evlatlar yaşanan acıları bilmiyor
ama ne olursa olsuz karşılıksız sevgi çıkarsız sevgi var........
bak anamın ayağının dibindeyim o hasta ama hala bana bakıyorki annem kolay kolay hasta olmaz
boşver cnm sen bir baltaya sap oldunn herkesss anne olmaz annelik 9 ay taşıyıp bırakmak değil
şimdi kreşlerde ufacıksa bebekler uyku ilaçları veriliyor...büyükse başka şeyler görüyolar
kadın tutsan yine aynı bir çocuğa ancak annesi bakabilr çünki binbir meşakatle taşıyoruz
ben şimdiden benden başka kimse bağıramaz sevin öpün koklayın ama bağramazsınız diyorum.........

bilmiyorum valla üçbeş kuruş için biraz rahat hayat için çocuklarımı bırakmam
isterlerse bana odun desinlerrrrrrrrr..............

çocuk yaparım kariyer aslaaaaaaaaa maanneeeeee

en güsel anlarını kaçıramam annelik çok özel bişey belki evlatlar yaşanan acıları bilmiyor
bak anamın ayağının dibindeyim o hasta ama hala bana bakıyorki annem kolay kolay hasta olmaz
boşver cnm sen bir baltaya sap oldunn herkesss anne olmaz annelik 9 ay taşıyıp bırakmak değil
şimdi kreşlerde ufacıksa bebekler uyku ilaçları veriliyor...büyükse başka şeyler görüyolar
kadın tutsan yine aynı bir çocuğa ancak annesi bakabilr çünki binbir meşakatle taşıyoruz
ben şimdiden benden başka kimse bağıramaz sevin öpün koklayın ama bağramazsınız diyorum.........

a.sa.sŞenizŞenizçok haklısın bacım:1hug:

hb bıtanem Şeniz
dedıklerın cok dogru kımse anne gbı olamaz kendı annemı bıle begenmez oldum meyrayı tutarken ne bıcım tutuyorsun dıye kızıyorum sen dusun:utangac:

hb bıtanem Şeniz
dedıklerın cok dogru kımse anne gbı olamaz kendı annemı bıle begenmez oldum meyrayı tutarken ne bıcım tutuyorsun dıye kızıyorum sen dusun:utangac:

canım boşver ne derlerse desinler sen üzülme sütün mütün kesilir sen güzel işte çalşıyon oda annelik
:hooray:

herkese slm ben bugün gelemedim misafir vardı nasılsınız canlarrrhihoyyyt

hoşgeldin cnm biz iyiyiz sen nasılısın

a.sa.sŞenizŞenizçok haklısın bacım:1hug:

hb bıtanem Şeniz

yaaaaaaaaaa gördünmü düşün biraz büyümüşşşş ve sen işe gidiyon
arkadan anneciğim ne olur gitme diyen bir meyra yı nasıl bırakacan

işyerinde arkadaşım vardı çocukalrı anaokuluna gitmiyordu anne birgün sen götür bizi okula diye yalvarıyordu çocuklar....

devirrrr çok kötü ben elimle götürem getirem benim yemeklerimi yesinler abur cubur yemek yemesinler......

koca kadınımda annem işten geliyor diye bozuluyordum efkar yapma cnm aç değilsen açıkta değilsen salla gitsin kuşumm

heeeeeee ben aç kalırım bebekler aç kalır o zaman eşşek değiliz ya gider çalışırızzzzz

ya kızlar iki gündür göğüs uçlarım acıyor ve sanki sağ göğsümün üstünde bişey var kafayı ona taktım canım sıkılıyo

aslı istanbuldaa bu aradaaaa nurayımm

yawww bugün su mideme dokunuyorrrr yaa
hee donmus demekkk
ama girmiyo siteye eskisi kadar??

canım boşver ne derlerse desinler sen üzülme sütün mütün kesilir sen güzel işte çalşıyon oda annelik
:hooray:

haklısın cnm:teytey:
ama cok damarıma basıyolar başta yengemkaydirigubbakcemile
gecen geldiler kuzenimle diyoki senin evlenip cocuk yapcgn aklıma gelmezdi hadi evlilik neyse de cocuk zor:1shok:
sonra neymiş sıkılıyorm ya evde cocukla oyalanırmışım:1shok:
bu :1shok:ne terbiyesizlik yaaa

hee donmus demekkk

gecen geldiler kuzenimle diyoki senin evlenip cocuk yapcgn aklıma gelmezdi hadi evlilik neyse de cocuk zor:1shok:

kızzz hee deseydin herkes arıyoo oyalanmak için bir çocuk bulamıyor
bakınız şekil a bendeniz üstüne para saydım
hahayyyyy oyanırım zıplarım deseydin kimden çıkarmış öle güsellik
kuzenin kıskanıyormı neeşakkıdı

benim eski patron adam yurt dışlarında yaşamış
gece hayatı mayatıı herşey varken birden evlendi çocuk istedi olmadı eşim gibi ameliyatlar oldu ....düşün para onlarda zevk sefa onlarda özgürde kalabilirdi
ama herkesin döndüğü yol aile kurumu adamın face resimleri kızı kucağında sallıyor
karısının babasının holdingi var ama evinde kızına bakıyor iştee

nurişim seni bunalıma sokmuşlar meyra gelinimi babası baksın gel yuvana sana morel depolayalımmm
neşe verelimmm

cnm ya kuzenın 8 yasında oglu var dune kadar yengem asla baska cocuk yapma dıyodu durumları yok dıye sımdı de ısrar edıyo yapsınmıs tek cocukmuş cok sımarıkmıs duzelırmıs:dilcikar:sonra diyoki oglan cok fena kendini sevdrmıyo bile..şimdi belki kızları olur
bana da diyoki oglun olsaydı:1shok:hastaneye doguma geldi orda bile soyledi erkek bekliyomuş ona ne ki dış kapının mandalı..
kuzenimin gorumcesi uyduruk bir yerden mezun 2 yıllık onu chp aracılıgıyla beledıyeye soktular beni her gordugunde onu soyluo calısıyomus onun maası ikisine yetermiş 2seneye kadar ev alcakmıs..gecen annem gitti yine aynı mevzuyu yapmıs kızı methetmiş
kuzenim icin annem de demişki kızı ayartma nasıl bakcaklar ne vercekler 2.cocuga
yengem de beni one sürmüş eee neymiş ben de calısmıyomusum:1shok:ne alakaysa sanki ikimiz aynı durumdayız..bizimle sidik yarıstırmaktan vazgecemedi kadın ya ölecek fesadından

hee donmus demekkk

boşver ya bende önceden herşeyi kafaya takıyodum ama artık boşver demesini öğrendim

cnm ya kuzenın 8 yasında oglu var dune kadar yengem asla baska cocuk yapma dıyodu durumları yok dıye sımdı de ısrar edıyo yapsınmıs tek cocukmuş cok sımarıkmıs duzelırmıs:dilcikar:sonra diyoki oglan cok fena kendini sevdrmıyo bile..şimdi belki kızları olur
bana da diyoki oglun olsaydı:1shok:hastaneye doguma geldi orda bile soyledi erkek bekliyomuş ona ne ki dış kapının mandalı..
kuzenimin gorumcesi uyduruk bir yerden mezun 2 yıllık onu chp aracılıgıyla beledıyeye soktular beni her gordugunde onu soyluo calısıyomus onun maası ikisine yetermiş 2seneye kadar ev alcakmıs..gecen annem gitti yine aynı mevzuyu yapmıs kızı methetmiş
kuzenim icin annem de demişki kızı ayartma nasıl bakcaklar ne vercekler 2.cocuga
yengem de beni one sürmüş eee neymiş ben de calısmıyomusum:1shok:ne alakaysa sanki ikimiz aynı durumdayız..bizimle sidik yarıstırmaktan vazgecemedi kadın ya ölecek fesadından

kız kendin diyon fesat ne takıyon sen deseydin ya benim hityacım yok çalışmıyorum
devlet mevlet miletin ağız kokusunu çekemem diye
aman ya heryerde var ayranı yok içmeye tahtavranla gider sı......
annemin alt katındaki kızda öle halama diyormuş birsen şimdi nasıl çalışacak
nasıl geçincekler diye manya bak yaa kendi daha 450 ytl kirayı ödeyemiyor benim çalışmamı düşünüyor.....
halamda demiş onun kocası üçmilyar maaş alıyor çalşmasına gerek yok demiş
evi var borcu yok .....hııı ev için takılarının hepisni satmış sanırım demiş
ayyyyyyyyyyyyyyyyyyy :1shok:yuhh dedim yaa halamda altta kalmamış onun ikitane seti var süs bilezikleri var sıkıldığı için takmıyor hangi yüzüğü takacağını bilmiyor o demiş.
halamıda sana yollayam kuşummmm kız kudurmuşşşşşşşşşşşşşşş düşünnnnnndelikafadulden

özellikle arkadaş ilişkilerinde ya insanlar olmadık yere insanın canını sıkıyorlar ben anlamıyorum ank geleli 3sene oldu sitede yok oşöyle demiş yok bu böyle demiş beni çağırmmış onu çağırmış sıkıldım artık hele bi arkadaş var çocuk gibi küsünce onda bişeyim varsa hemen gönderir uf çok sıkıldım ya

niye herkes menfaat peşinde ya ben anlamadım arkadaşlık dostluk böylemi olur ve ben bu kişinin hem iyi gününde hem kötü gününde yanında oldum salak kafam iştebenneyaptımki

özellikle arkadaş ilişkilerinde ya insanlar olmadık yere insanın canını sıkıyorlar ben anlamıyorum ank geleli 3sene oldu sitede yok oşöyle demiş yok bu böyle demiş beni çağırmmış onu çağırmış sıkıldım artık hele bi arkadaş var çocuk gibi küsünce onda bişeyim varsa hemen gönderir uf çok sıkıldım ya

bende o dert hiçççççççççççç yok komşuluk yapmıyorum
şimidye kadar çalıştım şimdide hamişim
sonrada bebeklerle uğraşacam

Back
X