Aysonu Kizlari 2008

ayy nasıl durcan hicran kızz ben olsam catlardım yaaaa solenmesmı bu haberrrrrrrrrrr

aşkım nurayım biliyorsun daha önce 3 düşük yaptım ben ve 6-7 haftalıkken düşük olmuştu hep adamcağızda benle beraber sevindi hayaller kurdu 2 hafta sonrada yıkıldık beraber bari şimdi net olsun diyorum haniii nebileyim en azında cumaya söliyim artış olayını kesinleştireyim de allah göstermesin yaniii bişii olur diye korkuyom gene cuma mübarek gün ogünkü test sonucuna kadar dayancez artık napalımmmm

sağol canım darısı başınıza inşallah 2008 de bebeklerimizi kucağımıza alalım sağlıkla iiiiinnnnşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhh

inşallah canımmm inşallah sende diğerleride darısı başınıza

bernacım umarım seninkide tutmuştur bebiş müjdesini sende verirsin inşallah canımm

ya bu hicran sabaha kadar nasıl okuyacak 41 yasini bu arada 3 de 3 kızlar yasin

canım okurum ben çok hızlı okuyorum ezberde de olduğu için kitaptan takip ederken kolay oluyor şimdiden 6 okudum ve bu arada köfte patates pirinç pilav salata çorba ve ayran yaptımmmmm yemek hazıırrrrr bende bi bakiim siteye dedim eşim bu akşam gecikti bende 10 dk uzanıcam şimdi eşim gelene dek rabbime sözümü yerine getirmem lazım ben bu gece 1 e kadar hallederim 41 yasini işim güzüm de yok zati sonrada yatarım mmm adak bu dediğin zamanda yapmak lazımmm

kızlar kimseciler yokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk nuray ne o kıs kocişle takılıyon bu aksam

laelaelaelaelaedırım kısss bırak başka konuları okumayı ben çıkıcam hemen zaten sonra bakarsınnnnsenağlamasenağlama

kızlar yani
DIRIM
NURAY
MİRA
CİMBOM
DASHURİBEBA
BERNA
AŞKIM DOĞA
AYŞE SERKAN
DARKİNLİFE
ayyy sayamayacağım şimdi kısacası hepiniz dualarını benden esirgemeyen canlarım iyi dileklerinizle bana destek olan herkese canı gönülden teşekkürler ederim ve umarım dualarınızda bana yine yer verirsiniz bebişimin sağlıklı olması için yanii ben rabbime her el açışımda sitedeki kızlara da ver ya rabbim diyom sizi unutmuyorum çünki şöle bir gerçek var kiii başkasının sizin için ettiği dua kabul olurmuşşş o yüzden sizlere ve tüm sevdiklerime teşekkürlerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

ŞenizŞenizŞeniza.s.a.s.a.s.:1hug::1hug::1hug:

:teytey::teytey::teytey:yuppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ay çok güzel bir haber bu ya allah ım hamileliğini sonuna kadar götürsün ve kolay doğum nasip etsin canım benim ya,yavrunada yüce yarabbim sağlık saat uzun ömür versin,eli ayağı yüzü düzgün olsun.ay çok sevindim ya 2008 bize ne kadar iyi geldi sayfamızda 3 hamişimiz var tabii devamı gelecek.bak kendine çok cici bakacaksın yormayacaksın,hehehe yazarken yerim ben o tatlı oğlişimi dedim kendi kendime erkekmi olacak ne zaten herkes erkek diyordu dimi.ay neyse ben heyecandan ne yazacağımı şaşırdım.TEBRİKLER.allah ım seni ve eşini doğacak yavrundan ve kızından hiç ayırmasın canım...
<<<<<<<<<<<<<<emir_bebek:>>>>>>>>>>>>>>

hicrancığım güsel dilekelrin için çok sağol inan bana herkes çok mutlu şimdi sıora bernada oda bizi sevindircek inş.

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr cümletten günaydın dırımkızınız bugün hiç iyi değil sabah çok şiddetli bir baş ağrısı ve mide bulantsı ile kalktım hemen kahvaltı yapıp ağrı kesici aldım........biraz biraz başımın ağrısı geçti...sabah kasıkalrımda ağrıtodu ama şimdi geçti......

eeeeeeeeeeeeeeeeeeee kşmseler yokmu ben yanlızmıyım sılam sen gelirdin nerelerdesin

benim ısım bugünde düştü ama adet yok
bu ne anlamadm valla
çok ilginç
acaba ters bir şey mi var
normal mii ki böyle olması

CNM MERHABA valla dün huysuzluğum üstümdeydi aksamda öle ama bu sabah bu baş ağrısı mide bulantısı fena yaptı beni aksamda midem bulanıyodu ama evet adetten olabilir az kaldı soracam doktora zatenbugün bakalım adet olacakmıyım

sen nasılsın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…