Aysonu Kizlari 2008

kız hıcran puturlu yemezmı yıyor tabıkı
ama meyveyı sevmıo basından beri
aslında kavanoza da bayılmıo da daha ıyı yıyor işte olsun ona da şükür

ülen bu ömer amma kaba dötlü be tutyom kolundan ayağa kalkıyoo hemen oturuyoo alişim civi gibi valla
ondan zayıf zati iki hafta önce ömer 7030 duuu şimdi kesin yedibucukkkk oturunca göbek katlanıyooo

kız dırımmm aklıma ne geldı yaaaaaaaaa
sen pırınc unu pısırmedınkı mama koymussun ıcıne
oyle yapıp saklanıp sonra yedırılmez kız hemen yedırceksen olur o...
pırınc ununu pısırırsen saklanır ama hazır mamaların dokulmesı gerekıo dıye bılıorum yanlısmıyım tuh keske daha once aklıma gelseydı
pırınc unu ıle yap canım o zaman 2 gun saklayabılırsın kavanozları

aynen öle canım hzır mama koyacaksan taze yemesi gerekliii dırım yediri çocuklara onun kile iştahlı maşallah arada versin hemen oda

sevmedi diye vermemezlik etme o gıdayı mutlaka ver her seferinde alışacaktır mutlaka e alışmazsa zaten sevmemiş demektirr =))

inşallah alışır canım...denemeye devam ..bu hafta içi annemleri iftara çağıracakdımki haftaya attım....bu ek gıda işi benım kafamı kurcaladı ..neler yapsam neleri sever diye düşünüyorum....birde şu milupanın çorbasından alalım diyoruz..bakalım ne tepki verecek...olmadı artık kendim yapacam hergüün deneyecem deneye deneye öğrenecek artıkın yoksa aç kalacak diyemiyorum aç bırakmam yaaa..:))) biberon kolay yaa onu istiyor ben anlıyorum kaşıkla yoruluyorr...muhalebiyi bile yiyor sonra yoruluyor..ancak 80 ccyi hızlı bir şekilde yiyor:))) sonra yoruluyor:)))) dün akşam uyuyarak yiyordu muhalebiyide:)))))) çok komik bu bebişler:)))

aklına kötü bişii getirme kızzz belki sulardan oluyordur bizimde ilk ayımızda olmuştu içme suyu ile yıkamaya başlamıştım banyoda sonra el yüz yıklarken de hep içme suyu kullandım geçti bişi kalmadı ama ileri derece çapaklanma oluyorsa bilemem damlada işe yarar bizim geçmeseydi verecekti dr bize de damla ama gerek kalmadı sen iyi düşün iyi

zaten hep banyo yaptırdıkdan sonra artıyor sabaha kadar iyileşiyorsonra gene banyo gene kötüleşiyor...sanırım bizimkide çeşme suyundanç...ama iyi suylada yıkayamamkii..ama sen sadece yüzünüiyi suyla yıka diyorsun dur bi deneyim az bi iyi su ısıtıp sonunda iyi suyla yıkayım...

drım bencede iki tane yeter boş ver allah oğluşlarına ömür versin..

aynen öle canım hzır mama koyacaksan taze yemesi gerekliii dırım yediri çocuklara onun kile iştahlı maşallah arada versin hemen oda

kızz mama değil hazır pirinç muahllebisi varya su mama ile yapıyorsun

onu direk içine attım

şimdi olmadı yaniiiiiiiiiiiiii tuhhh yaaa yemezler şimdi

ülen bu ömer amma kaba dötlü be tutyom kolundan ayağa kalkıyoo hemen oturuyoo alişim civi gibi valla
ondan zayıf zati iki hafta önce ömer 7030 duuu şimdi kesin yedibucukkkk oturunca göbek katlanıyooo

ohh maşallah seninkiler almış başını gitmişş ee boğazlarıda yerinde :nazar::nazar: yiyen çocuk kolay oluyor en azından bu yönüyle değimii kızzz

zaten hep banyo yaptırdıkdan sonra artıyor sabaha kadar iyileşiyorsonra gene banyo gene kötüleşiyor...sanırım bizimkide çeşme suyundanç...ama iyi suylada yıkayamamkii..ama sen sadece yüzünüiyi suyla yıka diyorsun dur bi deneyim az bi iyi su ısıtıp sonunda iyi suyla yıkayım...

drım bencede iki tane yeter boş ver allah oğluşlarına ömür versin..

sonunda kafasını ılık su ile yıka böyle dene bide bak bakalım fark edecekmii

evet cnm maşallah totiklerimeee

ama sonra soğuk olacakkk olurmukiiii

niye soğuk olsun anacım olmaz olmaz ılıkta olsa yerler hem onlar merak etme sen değiller onlarr sıcak soğuk anlamazlar şu aralarrsırnaşık şey olmadı ılıtırsın anacım çok zor diil yaa sen sonrakileri normal yollu yaparsın olmadı yaaaww

ceylin hanım kaşla göz arasında tv anten prizini kopardı kabloyla beraber duvardan söktü netçez şimcikkk oturma odasının anten prizi iptal şuan off bu kız öldürcek beni yaaa hergeçen gün başka zararlar çıkarıyorr cadııı

yimediii işteeeee
3943ali_039.JPG
[/URL][/IMG]işte heryerine sürdüü

oyy yerım ben onuuuuuuuuuuu
meyve ılık olursa mama ıcınde erımez mı dıosun o anlamda mı yanı
yoksa sıcak soguk ne farkedıo anlamadımm
mama erımezse blenderdan gecırırsın
ama en guselı pırınc unu pısırerek yapmak bence ac yedır

Back
X