Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bebekım benımkı 8aylık o bıle yemıo rendelenmıs meyveyı
ondan hep kavanoz verdım sımdıye kadar
ara sıra da boyle kendım yapacam vaktım oldukca..
kız dırımmm aklıma ne geldı yaaaaaaaaa
sen pırınc unu pısırmedınkı mama koymussun ıcıne
oyle yapıp saklanıp sonra yedırılmez kız hemen yedırceksen olur o...
pırınc ununu pısırırsen saklanır ama hazır mamaların dokulmesı gerekıo dıye bılıorum yanlısmıyım tuh keske daha once aklıma gelseydı
pırınc unu ıle yap canım o zaman 2 gun saklayabılırsın kavanozları
kız hıcran puturlu yemezmı yıyor tabıkı
ama meyveyı sevmıo basından beri
aslında kavanoza da bayılmıo da daha ıyı yıyor işte olsun ona da şükür
sevmedi diye vermemezlik etme o gıdayı mutlaka ver her seferinde alışacaktır mutlaka e alışmazsa zaten sevmemiş demektirr =))
aklına kötü bişii getirme kızzz belki sulardan oluyordur bizimde ilk ayımızda olmuştu içme suyu ile yıkamaya başlamıştım banyoda sonra el yüz yıklarken de hep içme suyu kullandım geçti bişi kalmadı ama ileri derece çapaklanma oluyorsa bilemem damlada işe yarar bizim geçmeseydi verecekti dr bize de damla ama gerek kalmadı sen iyi düşün iyi
aynen öle canım hzır mama koyacaksan taze yemesi gerekliii dırım yediri çocuklara onun kile iştahlı maşallah arada versin hemen oda
ülen bu ömer amma kaba dötlü be tutyom kolundan ayağa kalkıyoo hemen oturuyoo alişim civi gibi valla
ondan zayıf zati iki hafta önce ömer 7030 duuu şimdi kesin yedibucukkkk oturunca göbek katlanıyooo
zaten hep banyo yaptırdıkdan sonra artıyor sabaha kadar iyileşiyorsonra gene banyo gene kötüleşiyor...sanırım bizimkide çeşme suyundanç...ama iyi suylada yıkayamamkii..ama sen sadece yüzünüiyi suyla yıka diyorsun dur bi deneyim az bi iyi su ısıtıp sonunda iyi suyla yıkayım...
drım bencede iki tane yeter boş ver allah oğluşlarına ömür versin..
kızz mama değil hazır pirinç muahllebisi varya su mama ile yapıyorsun
onu direk içine attım
şimdi olmadı yaniiiiiiiiiiiiii tuhhh yaaa yemezler şimdi
ohh maşallah seninkiler almış başını gitmişş ee boğazlarıda yerindeyiyen çocuk kolay oluyor en azından bu yönüyle değimii kızzz
dırım sen meyvelerı kaynat doldur
yedırecegın zaman ekleyıver muhallebıyı..
evet cnm maşallah totiklerimeee
ama sonra soğuk olacakkk olurmukiiii