Aysonu Kizlari 2008

kızlarrr benim adet dönemim doğumdan bu yana 30-29-28 gün oluyordu herseferinde ve bu aya 22. gün yani dün hafif kırmızı kahve karışımı bi leke geldi dün sabah bende erken oldum diye düşündüm şaşırdım tabii bi taraftan ve öğlen baktım bişii yok akşam bişii yok böle silince belli belirsiz bi leke gibi oluyor tuvalet kağıdı yani bişii yok akşam içime kurt düştü burda kimse yoktu bizim eylül analarına yazdım test yap ediler bende yaptım busabah ve inanamıyorum pozitif çıktı hemde ilk dakikada daha yani düşünün ben napıcam yaaa yanlış olsa keşke ayy salak kafam sen ne bakıyon yumurtlama günlerine dengesizleşmişin işte demekki tutmadı ayy geçen ay zaten galiba yanlış hesaplamıştım aman herneyse ben galiba hamileyim:1shok::1shok:şuan istemiyorduk yaww inşallah test yanlıştır seneye düşünüyordum hamiş kalırım diye :uhm::delphin:

Son düzenleme:
kafam hala karışık yaww kan testi yapıcam kocişe sölemedm daha böle böle diye kesinleşirse sölerim onuda şok etmeyeyim şimdi dedi eğer hamişsemde hayırlısı artık yapacak bişey yok hayırlısıyla sağlıkla gelsin dicez netçez ama ne maddi ne manevi hazır değilim şu ara durumlar malum eşim işleri devretmeye çalışıyor ödemeler var büyük bir alacağımız vardı o mahkemede bu ayın 14 ü inşallah sonuçlanırda parayı alırsak derin bi ohh çekicem bebeğimide güle oynaya doğurucam sıkıntı ypmadan ama manevi olarakta pek hazır değilim tabii ceyline zor yetişirken bilemiyorum rabbim güç kuvvet verir herhalde ama kafamada takılıyor eğer hamileysem dünki leke neydi kasıklarımda ağrı var hafiften neden acaba yerleşme kanaması olabilirmi dicem ama test bu kadar erken net belli olmazdı üstüne adet görmüş olabilirim hatırlarsanız ramazanda midem bulanıyordu sorun vardı bide ilaç kullanmıştımm =(
ay korku korku korku işte daha önce düşüklerim oldu ya panikteyim aman test yanlış olsada bu stres bitse şimdilikk
kociş dışarı çıkacak birazdan sanırım bende gidip test yapıcam kan tsti kesin sonuç olur en azından bakalım hakkımızda hayırlısı var sada yoksa da rabbim yardımcımız olsun

selam kızlar az önce test sonucunu aldım HAMıLEYıM kesin ve net yarına doktor randevusu aldım gidicem bugün gitmek istemedim annem de geldi içinemi doğdu kadının nedir pc başında kalamıyorum anama sölemedim görüşürüz yazarım yarın ayrıntıları.bu arada hala kasıklarımda ağrı var sanki bej rengi gibide wc ye gittiğimde lekeler geliyor öle fazla değil belli belirsiz akıntı gibide değil tuvalet kağıdına geliyor sadece yarın doktor ne diyecek bakalım çıkmak zorundayım ceylin durmuyor ben şaşkınları oynuyom hala inanamıyorum bakalım hayırlısı

hicranım eski sayfamız olsaydı kutlama yapardık

ki bu bebeğe hazır değildin .....kısmet böyleymiş cnm
hayırısı olsun herkes rıskı ile gelir.....sağlıklı sıhatli gelsin

haha hıcroşş kız üçüncü mü geliyor kutlayalım bacımmm bunun hazır olması mı var iyidir iyidir
rızkını beraber getiri inşallah bebiş
Allah hakkınızda hayırlısını versin canım
anaaaaaaaa ceylin abla oluyor heee vay beeeeeeeeeeee

hicranım eski sayfamız olsaydı kutlama yapardık

ki bu bebeğe hazır değildin .....kısmet böyleymiş cnm
hayırısı olsun herkes rıskı ile gelir.....sağlıklı sıhatli gelsin

ım evet ama kasıklarda ağrı var ya bide leke olunca tedirginim dr randevusunu da alamadım aslında dolu diye aradan boşluk olursa alacak yarın beni olmazsa latife gidecem o baksın napiimm

haha hıcroşş kız üçüncü mü geliyor kutlayalım bacımmm bunun hazır olması mı var iyidir iyidir
rızkını beraber getiri inşallah bebiş
Allah hakkınızda hayırlısını versin canım
anaaaaaaaa ceylin abla oluyor heee vay beeeeeeeeeeee

sğol canım evet ceylin abla oluyor nasip kısmetse hayırlısıyla tubada 2.kez abla olacak :nazar:

hicran cnm yaaaa sevineyimmi üzüleyimmi bilemedim
hayırlısı ne ise o olsun cnm yaa
moralim bozuk
bu akşam üzeri denizli de bir iş adamı intahar etti
offf kriz offfffff

selam kızlar hicran tebrik ederim. herşeyin hayırlısı hayatım.Allah sağlıklı versin de gerisi hep oluyor zor oluyor ama oluyor işte ......

oğluşum pek fena oldu teyzesi ya yürüyor herşeyi deviriyor evin ofisin halini görme maşallah pek hareketli yetişemiyorum valla almiş nasıl kocaman oldu o da. sen bebek işini ne yaptın tedavi falan

herşey ne kadar kötü ve daha da kötüye gidiyor Allah herkese sabır versin senin işler nasıl

nasıl olsun cnm yaa
çalışıyorum işte maaşlı
borç ödüyorum
dişimi sıkıyorum 6-7 ay gb temizliycem borçlarım
az kaldı
sizin işler nasıl
ank göre daha iyi dimi

Back
X