Aysonu Kizlari 2008

kaydirigubbakcemile3sanadamı gelmiş o kuponlardan ben milupa sitesine üyeyim banada geliyor her ay nerdeyse ben bazen kullanıyom bazen kullanmıyom migros bize çok yakın değil o nedenle gittiğimde eğer kupon varsa elimde kullanıyom ama iyi oluyor değilmikaydirigubbakcemile5

ohhh baya alışveriş yapmışın anaım güle güle kullan aldıklarını minnoşlarda afiyetle yesinler alınanları yarasın inşallah kuzulara:nazar:

sağol cnm bana her ay değil numune ürün talep ettim onlar geldi....

bende üyeyim ama gelmiyoo neden acep

yoruldum yawww

ben geldim ayy bizim meydanla aramızda 20 dk yol var o kadar yolu yürüdüm minibüs beklemeyim dedim...çocuklara badi baktım bulamadım boğazlı badi yok yanii
sonra turkcell bayine gittim ...hattımı faturalıya çevirecem ama olmadı ya sistem bozukmuş..dünde olmadı bu bana bi işaretmi yaa....neyse yapacam dedi çocuk bakalım kağıtları aldı inş. yapar...tlf aldım...

oradan çıktım bizim buarada bi yer var kızlar çok ucuza satıyor mamaları aptamil 1 250 gr 16 küsür ki biz 38 bile alıyorduk
bebelac 2 5.8 orada 5.5 aldım sabah kahvaltısı felan 6.15 orada 5.5 eğer dediğim gibi 10 - 15 paket alırsam 5 den veririm dedi...oradan alacam aylık mamalarımızı ....
bezlerde uygun sanırım 64 lü mofix aktif 4 numara 12 tl pirima ise 21 tl

ekonomik bişey çıkmış 132 tane aktif bebe 4 numara 37,5 dedi....

ayyy mama uygun ya bez o kadar koymaz ...mamaları oradan alacam valla....bu ay böle geçsin...

oradanda markette uğradım bi güsel yağmur yedim şakır şakır ....ayaklarıma karasu indi...ama alışverişi özlemişimmm ...bide eve gelince annem surat yapmasaa

heee şoka gittim çok güse meyve kapları plastik ama kaliteli bişey 1 tl ondan aldım....böle küçük sepet gibi bişey yapmışlar plastik ondan aldım evdeki şarjları koydum ...
bide oğulcanlarıma iki araba aldım kokuluymuş yıkadım kırlmayacak bişey 4 tl den çok güsel anlamazlar ama renkli dikkat çeker ......şincik yemek hazırayacam....sonra ya yaprak dökümüne bağanacam yada koşu ....yemek erken biterse dizeye kadar koşu yapacam.....öptümmmm siziii

selam ben geldim çok yoğunum ya başımı kaşıyacak vaktim yok poffffff
şimdi azıcık tv izleyem dinleneyim bu ne yaaa

ohh dırımcımm valla maşallahın var canımm. bebişlerimiz güle güle giysin afiyetle yesinler..
esencimm bende senin dedigin gibiyim valla başımı kaşıyacak zamanım yok işler yetişmiyor koştur koşturumm ne okul işleri bitiyor ne ev işi ne yapacagımı şaşırdım artık kendime bile zaman ayıramıyorum. geceleride sızıp kalıyorum.
herkese iyi gecelerr hanımlar yaprak dökümü izliyoruzz hepimiz sanırım.

selam millet dün netim gitti ancak şimdi halledebildik gece uyuyamadım gene 5 t yattım bi çare bulmam lazım artık şu uyku olayına offf neyse inşallah herkes iyidir herşey yolundadır bugün biraz temizlik yapıcam daha doğrusu dün başladım bugün devam edicem

ben geldim ayy bizim meydanla aramızda 20 dk yol var o kadar yolu yürüdüm minibüs beklemeyim dedim...çocuklara badi baktım bulamadım boğazlı badi yok yanii
sonra turkcell bayine gittim ...hattımı faturalıya çevirecem ama olmadı ya sistem bozukmuş..dünde olmadı bu bana bi işaretmi yaa....neyse yapacam dedi çocuk bakalım kağıtları aldı inş. yapar...tlf aldım...

oradan çıktım bizim buarada bi yer var kızlar çok ucuza satıyor mamaları aptamil 1 250 gr 16 küsür ki biz 38 bile alıyorduk
bebelac 2 5.8 orada 5.5 aldım sabah kahvaltısı felan 6.15 orada 5.5 eğer dediğim gibi 10 - 15 paket alırsam 5 den veririm dedi...oradan alacam aylık mamalarımızı ....

ayyy mama uygun ya bez o kadar koymaz ...mamaları oradan alacam valla....bu ay böle geçsin...

oradanda markette uğradım bi güsel yağmur yedim şakır şakır ....ayaklarıma karasu indi...ama alışverişi özlemişimmm ...bide eve gelince annem surat yapmasaa

heee şoka gittim çok güse meyve kapları plastik ama kaliteli bişey 1 tl ondan aldım....böle küçük sepet gibi bişey yapmışlar plastik ondan aldım evdeki şarjları koydum ...
bide oğulcanlarıma iki araba aldım kokuluymuş yıkadım kırlmayacak bişey 4 tl den çok güsel anlamazlar ama renkli dikkat çeker ......şincik yemek hazırayacam....sonra ya yaprak dökümüne bağanacam yada koşu ....yemek erken biterse dizeye kadar koşu yapacam.....öptümmmm siziii

kız aptamil 1 mi kullanıyon sen hala 2 ye gemedinizmi 6 aya kadar değilmiydi o hem nasıl 38 e alıyordun kız 900 gr 38 civarı kazıklandınmı sennnn:1shok:

bezler uygunmuş ama =)
ben molfiksi burdan 5 numarasını 16 tl ye alıyom 4 le 14 burdada

selam ben geldim çok yoğunum ya başımı kaşıyacak vaktim yok poffffff
şimdi azıcık tv izleyem dinleneyim bu ne yaaa

ohh dırımcımm valla maşallahın var canımm. bebişlerimiz güle güle giysin afiyetle yesinler..
esencimm bende senin dedigin gibiyim valla başımı kaşıyacak zamanım yok işler yetişmiyor koştur koşturumm ne okul işleri bitiyor ne ev işi ne yapacagımı şaşırdım artık kendime bile zaman ayıramıyorum. geceleride sızıp kalıyorum.
herkese iyi gecelerr hanımlar yaprak dökümü izliyoruzz hepimiz sanırım.

allah kolaylık versin kızlar size hem okulda hem evde çocuklarla uğraşmak kolay değil yanii fırsat yaratmaya çalışın kendinize accık afa dinleyin arada ki enerji depolayabilesinizopuyorumnanaktan

kız aptamil 1 mi kullanıyon sen hala 2 ye gemedinizmi 6 aya kadar değilmiydi o hem nasıl 38 e alıyordun kız 900 gr 38 civarı kazıklandınmı sennnn:1shok:

bezler uygunmuş ama =)
ben molfiksi burdan 5 numarasını 16 tl ye alıyom 4 le 14 burdada

ülen hicrannnnnnn
bir ben eskiden aptamil kullandım pramatili o paraya aldık

şimdi aptamilden örnek verdim

bezler ucuzzzzzzzz

oradan çıktım bizim buarada bi yer var kızlar çok ucuza satıyor mamaları aptamil 1 250 gr 16 küsür ki biz 38 bile alıyorduk bebelac 2 5.8 orada 5.5 aldım sabah kahvaltısı felan 6.15 orada 5.5 eğer dediğim gibi 10 - 15 paket alırsam 5 den veririm dedi...oradan alacam aylık mamalarımızı ....

anacım bu yazıdan ne anlaşılır sence napalım telepati kuramıoz bizzzkaydirigubbakcemile3 bende prematüre mamasını milupadan alıyordum ondan aynı şeyden bahsediyorsun sandım dıııızemuszemus laf ola beri gele hanımmmmmm napiim sende öle yazmayaydınkaydirigubbakcemile4kaydirigubbakcemile3

hayırlı cumalar aslım

ayyyy sabah sabahhh hicroşu aradım gece msj bırakmış ben sabah sandım

:roflol::roflol::roflol: osun bacım zaten kız ağlıyordu babası ona kahvaltısını vermeye çalışıyordu bende uyanıklıkla uyku arasında bi yerdeydim sabah 9 da ceylien kahvaltısını hazırladım babasına bıraktım yedirsin diye ben yatağa koştum gene uykuuuu diye sızlanıyom geceleri uyuyamıyom sabah yorgun uyanıyom tabii napalım anacım hergece sabaha karşı uyuyabiliyom ancak ceylin hanımda dün 2 de yattı uyutamadık zilliyi bi türlü:delphin:

:roflol::roflol::roflol: osun bacım zaten kız ağlıyordu babası ona kahvaltısını vermeye çalışıyordu bende uyanıklıkla uyku arasında bi yerdeydim sabah 9 da ceylien kahvaltısını hazırladım babasına bıraktım yedirsin diye ben yatağa koştum gene uykuuuu diye sızlanıyom geceleri uyuyamıyom sabah yorgun uyanıyom tabii napalım anacım hergece sabaha karşı uyuyabiliyom ancak ceylin hanımda dün 2 de yattı uyutamadık zilliyi bi türlü:delphin:

aksam 9 dan sonra seni arayacam kuşummm

Back
X