len krispiii hayırlı olsun cnm çok sevimdim
hayırlı sağlıklı olsun cnm benimm 11 günlük olmuş bile kuzun
ismide çok güselll...herşeyiii çok güsellll resmini bekliyoruzz
selaaaaaaaaammmmmmmmmmmmmmm
ben geldüm nasılsınız kızlar uzun bi aradan sonra anca düşebildim
hicroşum doğurdum vallaha iyi bildin kız doğurmadan önce haber etmedim süpriz yapam dedim evde kalabalık annemler felan bebekle ilgilenmek buse var derken bu vakit oldu yavvv
bugün 11 gün oldu doğum olalı bizede planlı bi doğum değildi 38 haftalık kontrole gitmiştim son günlerde çok kasılmam oluyodu kontrol gününü bekleyem dedim gittim kontrole doktor nst ye bağladı sancım çıktı ve çok kasılmam oluyodu ben anlamıştım zati doktor gel bugün alalım dedi şok oldum heç aklımda yoktu bebeğin haftası uygun kilosu uygun dedi bekelemenin anlamı yok kasılman fazlka dedi gece gece acillere düşeceğine gel alalım dedi hem bugün olmazsa 2 gün sonraya gün verecem dedi bende tamam dedim o gün doğum gerçekleşti iyikide olmuş yaa bitti artık kavuştum oğluşuma misler gibi çok şeker
doğum aynı busedeki gibi oldu genel anesteziyle sezeryan zorluğuda aynı oldu 2 gün kaldık hastanede şimdi ev kalabalık annemler var fırsat bulamıyorum busenin kıskanma durumları var bebeği kimseye elletmiyor bakımı bana kalıyo bana bişe demiyo zilli kardeşini paylaşamıyor
3200gr ağırlığında 50 cm boyunda ismini furkan koyduk barış koyacaktık değiştirdik kur,an ismi olsun dedik furkan oplarak değiştirdik şimdi 11 günlük sarılığımız olmadı çok şükür göbeğimizde düştü 9. cu günde bende iyiyim bana kızacaksınız haber vermedim diye biliyom emme ben süpriz olsun istedim
neyse şimdilik durumlar böle kızlar
sağol canım teşekkür ederim
msn den uygun bi zamanda yollarım sana sen koyarsın artık buraya biliyosun ben annamim resim olaylarındana.s
a.s.a.s.alkisalkisalkis:Saruboceq: CANIM ÇOOOK SEVİNDİM ALLAH ANALI BABALI BÜYÜTMEYİ NASİP ETSİN SAĞLIKLA İNŞALLAHHvereliniortakopuyorumnanaktan
ay içimemi doğmuş yawww kız ohaaa 11 günmü olmuşş bende bugün arayayım diyordum benimki dışarı çıktı beleş telefon onda gelince ararım seni hayırsız seniii neyse maşallah boyu kilosu yi inşallah uslu bi bebek olur furkan bey .e ablası kıskanır accık elbet daha oda küçük ama alışır çabucak inşallah allah sana kolaylık versin bacımmm
sen gönder biz koyarıkkk bacım merakettik beraber koyun resminizi bari silerik sonra kalmaz burda merak etme
allah razı olsun canım teşekkür ederim rabbim cümlemizin bebeğini bağışlasın:Saruboceq:
kız sen beni aradığın bi numara vardı avea ben o numarayı dün akşam aradım emme kimse çıkmadı acep kocişinin nosumuyduki:uhm:
olur ben gönderirim birinize siz koyarsınız sonra silersiniza.sa.s
fatoşum alayım resmi cnm koyayım
yada faceye koy kızzz bakarızz
hicran cnm benimkine kanda bakalıcak
yazdı birsürü test ev tozu süt ,yumurtanın beyazı igh mi ney bi aleji testiymiş özeldeki doktor bizim yazmıştı baktım cerrahpaşadklide yazmış bir hafta sonra sonuçları alacağız
ülen hicran o testiin ismini düzeltek ıg e düzeyi
hayır cnm hiç para ödemedim cnmm
evet haklısın faceye koyam ordan alırsın koyarsınfatoşum alayım resmi cnm koyayım
yada faceye koy kızzz bakarızz
hicran cnm benimkine kanda bakalıcak
yazdı birsürü test ev tozu süt ,yumurtanın beyazı igh mi ney bi aleji testiymiş özeldeki doktor bizim yazmıştı baktım cerrahpaşadklide yazmış bir hafta sonra sonuçları alacağız
yavv benimde aveamı kociş kullani ne zamandır lazım dedi aldı vermii deli akşamdan akşama alim hattımıavea kocişimin telefonu kız tanımadığı numaraları bazen açmaz o keyfi davranırrr yada duymamıştır ben şimdi ararım senüü bekle azzz
anaaaaaaaaaaaaaaam krüispi kız doğurdun mu hayırlı olsun adı gibi güzel olsun Allah tahtını bahtını güzel etsin inşallahhhhhhhhhh
evet haklısın faceye koyam ordan alırsın koyarsın
yavv benimde aveamı kociş kullani ne zamandır lazım dedi aldı vermii deli akşamdan akşama alim hattımı
çok sağol canım allah razı olsun cümlemizin bebeğinin bahtı açık olsun:Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?