Aysonu Kizlari 2008

aaaaaaaaaaaa aslıcığım nasıl oldu bu gelişme karşıya geçme işi yaniii eşinin işi içinmi ne için olacakk

ama geleceğin yerr bana uzakkk ortak noktolaqrda buluşuruzz
canım ben anlamam uzak muzakk sen taa buralarda kadar geldinn kadıköye yani eger geçersek bana bekliyorum hepinizi ona göre. burası uzak diyip gelmediniz hiç gerçi bende gelemedimm amann neyse şekerler saglık olsunda havalar ısınsın güzelleşsin mutlaka bir aysonu kızları buluşması yapalım derim. birsencim eşime ordan bir iş teklifi geldi ama sonucu haftaya yada yılbaşından sonra belli olacak bakalım hakkımızda hayırlısı.
tabi gorusecegiz
pehloivanoglunun orda oturuyoruz daha dogrusu oturcaskaydirigubbakcemile3
aa ne güzel canım merkezde oturacaksınız ne güzel.bizde pek uzak sayılmayız canım bizim biraz şehir dışında kalıyor ev babam şehrin gürültüsünden kaçtı babaannemin bahçesindeki evi restore etti bahçeli kamelyalı şömineli yeşillikler çiçekler ve kendi sebze bahçelerinin içinde oturuyorlar meyramız çok sever bizim orayıda gelen giden burası cennet diyorlarmış şehrin pis havasından ve gürültüsünden uzakta bizede beklerim her zaman.
Nuraycım iş yerinin servisi varmı canım nasıl gidip geliyorsun kuyucaga. işinde çok güzelmiş ayrıca canım inşlah hep güzel yerlere istedigin konumlara gelirsin arkadaşım.

Son düzenleme:
arkadaşlar o kadar çok sıkıldımki evde olmakta gzel ama ne bileyim birazda degişiklik istiyorum normal hayat koşturması okula git eve gel banka işleri hep koştur hep koştur biraz degişiklik olsa ne güzel olur.hafta sonu ama sanmıyorum hiçbir yere çıkmayız herhalde bugünde yarında evde oluruz. ogluşumu alıpta bir yerlemi gitsem acaba diye düşünmüyor degilim.

aaaa aslıcım bizim yakınlara mı taşınıyorsunuz ne güzel ay sonu kızları buraya toplanıyor:))
birsennn hadi canımcım sıra sendezemuszemus

aaaa aslıcım bizim yakınlara mı taşınıyorsunuz ne güzel ay sonu kızları buraya toplanıyor:))

esencim belli degil canım öyle bir durum var ama daha belli degil dedigim gibi bir iki hafta içinde belli olacak siz nerde oturuyordunuz eger olursa ben özür durumundan tayin isteyebilirimde bakarsın yakınsa sizin okulda açık varsa geleyim hemen yerimseniben

aslıcım cok saol canıma.s.
işe servisle gidiyorum
servis o caddeden gittigi icin cok secenegimiz yoktu zaten
tam merkezden istedik
annemler de sık sık işlemler ve hastane işleri icin merkezdeler ve heryere arabayla gidiyolardı sımdı yuruyus mesafesınde her yer bu acıdan ıyı oldu

arkadaşlar o kadar çok sıkıldımki evde olmakta gzel ama ne bileyim birazda degişiklik istiyorum normal hayat koşturması okula git eve gel banka işleri hep koştur hep koştur biraz degişiklik olsa ne güzel olur.hafta sonu ama sanmıyorum hiçbir yere çıkmayız herhalde bugünde yarında evde oluruz. ogluşumu alıpta bir yerlemi gitsem acaba diye düşünmüyor degilim.
git gez tabi kuşum yaaa

esencim belli degil canım öyle bir durum var ama daha belli degil dedigim gibi bir iki hafta içinde belli olacak siz nerde oturuyordunuz eger olursa ben özür durumundan tayin isteyebilirimde bakarsın yakınsa sizin okulda açık varsa geleyim hemen yerimseniben

canım ben beylikdüzünde oturuyorum okulumda gürpınarda
hadi hakkınızda hayırlısı olsun tatlım

kemırıyolarmıydı:sinifsinif: yirim onları
senin ananen de var demi hey masallah

evet cnm ama şimdi yapmazlar heraldee
evet var cnm yaa

canım ben anlamam uzak muzakk sen taa buralarda kadar geldinn kadıköye yani eger geçersek bana bekliyorum hepinizi ona göre. burası uzak diyip gelmediniz hiç gerçi bende gelemedimm amann neyse şekerler saglık olsunda havalar ısınsın güzelleşsin mutlaka bir aysonu kızları buluşması yapalım derim. birsencim eşime ordan bir iş teklifi geldi ama sonucu haftaya yada yılbaşından sonra belli olacak bakalım hakkımızda hayırlısı.

aa ne güzel canım merkezde oturacaksınız ne güzel.bizde pek uzak sayılmayız canım bizim biraz şehir dışında kalıyor ev babam şehrin gürültüsünden kaçtı babaannemin bahçesindeki evi restore etti bahçeli kamelyalı şömineli yeşillikler çiçekler ve kendi sebze bahçelerinin içinde oturuyorlar meyramız çok sever bizim orayıda gelen giden burası cennet diyorlarmış şehrin pis havasından ve gürültüsünden uzakta bizede beklerim her zaman.
Nuraycım iş yerinin servisi varmı canım nasıl gidip geliyorsun kuyucaga. işinde çok güzelmiş ayrıca canım inşlah hep güzel yerlere istedigin konumlara gelirsin arkadaşım.

hayırlısı olsun cnm beylikdüzü güsel bi yer evleri hem güsel hem ucuz cnm
siz geçinde bakarız ama ben oralara gelemem cnm yaa araba lazım
kadıköye geçtim ama araba ile aldılar bizi cnm yaaa
oraya taksi çok yazıyor zorrr
ortak bi yerde buluşuruz ozan büyük abi senle otobüse biner gelir
ama ben büyüsekde ikisi ile otobüsde düşünemiyorum kendimi yanii
demek nazillide cennette yaşıyor baban bende gelecem baaanneee ali ile ömerde severr

saolasın canım geldıgınde ayarlarız bıseler
bız de kucuk aysonu kızları bulusması yaparız işte:dilcikar:

buluşun tabiiiiiiiiiiii

bende sıkılıyorum ama yapacak bişii yokk kociş aksama kadar işteee

ülen ben parayı bulsam olduğum yerden çıkıp annemin yakınına gelecem sen daha uzağa gel diyorsun

aslıcım cok saol canıma.s.
işe servisle gidiyorum
servis o caddeden gittigi icin cok secenegimiz yoktu zaten
tam merkezden istedik
annemler de sık sık işlemler ve hastane işleri icin merkezdeler ve heryere arabayla gidiyolardı sımdı yuruyus mesafesınde her yer bu acıdan ıyı oldu
bencede çok güzel kuşumm bende oraları severim hem gezmek için tam çarşı istedigin yer elinin altında ne güzel iyi düşünmüşsünüz.
git gez tabi kuşum yaaa
kuşum gezeyimde babamız yok ozan hasta olacak diye evden çıkma durumları var bizde gerçi dışarı çıksanda çıkmasanda hasta olabiliyorlar. o yüzden acayip sıkıldım.
canım ben beylikdüzünde oturuyorum okulumda gürpınarda
hadi hakkınızda hayırlısı olsun tatlım
aa esencim o zaman gelirsek o taraflara yardımını isterim haberin olsun.
mirayı da çağırırık 3 lü buluşuruk:zemuszemus:
evt süper olur canım. zemuszemus

saol hıcrosum ben de hıc sevemedım yıkım ustune yıkım yasadık yenı yıl hayırlı olur ıns
bence pasta gusel

persembe minişim dogumgunu
bakalım bız napcas

tatos bıze ne oglunu gosterdın ne dogum hılayenı yazdın askolsun ya bızı begenmıyormusun artık:mymeka:

ee 2.kez anne olmak nasıl bısey ılkınden farklı mı
bı de ınsan hemen alısabılıyor mu
ne bıleyım bana tuhaf gelıyor su an 2.bır cocugum olsa hemen eşit bir sevgi ilgi olusurmu acep diye
hicros tan da bu konuda bilgi alalım lutfen:hulya:
aa aşka olsun nuniş ben doğum hikayesini hiç bi yerde yazmadımki bacım fırsat olmiki

Back
X