men buradayım ama malummm halam geldi kahvaltı vs. şimdi onları gezmeye yolluyorum...
alişide alıyolar....ömerle ben evdeyizz....yatarım birazz kafamı dinlerimm
kuşummmm bu arada çok mutluyummmmmmmm
yılbaşıgecesi için bekar kaynım bir organizasyon düzenlemiş....kız arkadaşı ile beşiktaşta bir yatta fasıl varmış boğaz turu ile birlikte oraya gidecekmiş ...illa bizede gelin diyolar....
eşimde çocukları bahne etmiş...beni aradı seni arayacak kardeşim dedi...olmaz de dedi..
annemde neymiş o neymiş o dedi....dedim böle böleymişş
gidin gidin ben bakarım halanla çocuklara dedi...
yok dedimm...halamda bakarız biz zaten yılbaşında ali ömerle oynayacaz dedi...
sonra kaynımda para işinide ben halledecem demiş....yılbaşında gidiyozzz yaniiiiiisüperrrrrrrrr yaa
bayadır eylenmemiştim.........
2010 güsel baslayacak....sonra diş buday partimizzz...sonraa ben kızlarla fasıla gideceğim
alişide alıyolar....ömerle ben evdeyizz....yatarım birazz kafamı dinlerimm
kuşummmm bu arada çok mutluyummmmmmmm
yılbaşıgecesi için bekar kaynım bir organizasyon düzenlemiş....kız arkadaşı ile beşiktaşta bir yatta fasıl varmış boğaz turu ile birlikte oraya gidecekmiş ...illa bizede gelin diyolar....
eşimde çocukları bahne etmiş...beni aradı seni arayacak kardeşim dedi...olmaz de dedi..
annemde neymiş o neymiş o dedi....dedim böle böleymişş
gidin gidin ben bakarım halanla çocuklara dedi...
yok dedimm...halamda bakarız biz zaten yılbaşında ali ömerle oynayacaz dedi...
sonra kaynımda para işinide ben halledecem demiş....yılbaşında gidiyozzz yaniiiiiisüperrrrrrrrr yaa
bayadır eylenmemiştim.........
2010 güsel baslayacak....sonra diş buday partimizzz...sonraa ben kızlarla fasıla gideceğim