Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar tuvalete koştum belki adetim gelmiştir diye ama maleseffffff o sümük gibi olan akıntım geliyooo
ben geldim kızlar nasılsınız
dırımım nasılsın bitanem
sen bana bir şey sorucaksın canım
işte geldim burdayım
nokta tırt oldu cnm sanmıyorum miracığım bana kalsaa adet söktürücü içeceğim ama ....annem kızdııı bana
aslında profu arayıp sormak geliyo içimden hani düzenli adet oalcaktım ben klomenle diye ama sinirimden ölüyom..miraaaaaaaa
esma ve dırım çabuk gidin kan mı verirsiniz idrar mı yaparsınız bilemem ama birer test yapın gelirsem fena olacak haaaa
esma ve dırım çabuk gidin kan mı verirsiniz idrar mı yaparsınız bilemem ama birer test yapın gelirsem fena olacak haaaa
prof ne diyce gel bakayım diycek
bekle perş. kadar kan yaptır
bu arada olursun belki
inş hamişsindir yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:dance:
esma bende senin sayfandaydım cnm
ne oldu sabh test yaptınmı gene varmı bişey
günaydın sabah şekerleriiiiiiiiiiiiiiiiiiii :)
bugün saat 15.00 te kan vermeye gideceğim..
o saate kadar bişey gelmesse tabi..
vala nefes alırken bile korkuyorum bu ay...
adet olcam diyee :))
karnım ağrıyooo ateşim 36.5
gündüzleri epey bi yükseliyo ama onun bi anlamı yokmuş
ödüm kopuyo yaa dua edin olur mu bana ...
saat 15.00 te versem akşama ancak çıkar heralde..
pozitifse hemen yazarım.. değilse yazmam anlarsınız..
dırımcığım sen de adet olmamışsın daha ooohhh :)))
BİBEKÇİĞİM GÖRDÜM CANIM YAZINI..........
BEN DE SENİ SEVİYORUM CANIMM..
ama karşılaşamıyoruz yaaaa...
inşallah sen de hamilesindir....
adet tarihlerimiz aynı gibi benim de 22 veya 23 ocakkkkk..
gitmeyecem kimseye yaaaaaaaaaaa ne profa ne buna ne bu yaaaaaa adetime 2 gün kala gittik muayne olduk anlamadı salak adet olup olmayacağımı yaaaaaa bana test yap geçerse diyo neden anlamıyormu bunlar ultrasonda anasını satayım yaaaaaa adett oluncakmı olunmayacakmı diye
canım miram ya napcamı şaşırmış bir durumdayım.am ayine umudum yok gibi.şöyle bi şap diye 2, çizgi çıkmadı.ama dün kusmam şüphelerimi artırmaya başladı ama.oturunca çok belim ağrıyor ve hatta bazen oturamıyorum bile.bu sabah geçti artık da heralde yarın yine yaparım.
bernoş
hadi hayırlısı cnm yaaaaaaaaaaaaaaaa
hamiş haberi almaysa ihtiyacımız var valla