Aysonu Kizlari 2008

arkadaşım lütfen aydınlat beni:
lütfen
son 4 ay adet tarihlerinin kaç günde bir olduğunu yazarmsısın?
gün aşırımı oluyordun ??

kısımmmmmmmmmm şanssssssssss yawwwwwww bak ben bu ay tavşan gibiydim adam kaçtı ben kovaladım ama tık yokkkkkkkk heeeheeee

bu arada göğüslerim çok kaşınıyo heeheee bu ayda bu varrrrrr

arkadaşım lütfen aydınlat beni:
lütfen
son 4 ay adet tarihlerinin kaç günde bir olduğunu yazarmsısın?
gün aşırımı oluyordun ??

canımcım ben hep 26 günde oluyordum yani kendimi bildim bileli. eylülde tam anlamı ile korunmayı bıraktım martta da doğum kontrol hapını bırakmıştım işte kasımda adet olmam gereken tarih 28 gün oldu gecikti aralıkta da hamile kaldım gün aşırı yaptık ve ilişkiden sonra hemen kalkmadım ben

aaaaaaaaaaaaa berna da aşılama oşldu dimi hadi hayırlısı ya inşallah onun aşılamasıda tutar.

buarada taze hamişimiz olan ayşe'yi de tebrik ederim inşallah bebeği sağlıklı saatli uzun ömürlü olur...aminnnnnnn...

ben halamla chatleşcem buğün
annem yanına gidecekteeeeeee
her an çıkabilirim merak etmeyin

yok gız bişeyyyyyyyyyyasakkelime
yani geyik olur gereksiz diyem vazcaydım
yoksam yok bişey:dance:

aşkımdoğa bir de ısını ölç yumurtlama tarihini yakalıyorsun ve gecikmen var mı gerçekten anlıyorsun bir de bana geçen ay hicran mı demişti arkadaşının adeti gecikmiş hamile kalmış sonraki ay benim de aynen öyle oldu 1 ay gecikti olmadı diye üzüldüm sonraki ay tuttu

yaaaaaaaaaaaaaa bugün çok fenayım huysuz çocukalr gibiyimmmmmmm başım ağrıyo uykum varrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

kız onu becerememkine ben
nerde o teknolojik gabiliyet bende
33 üme girdim gıız beennnnnnnnnnnnnnn:dance:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…