Aysonu Kizlari 2008

sayfamız çok gerilerde kalmış dağıldık resmen

gerçi ben görüştüklerimle tlf konuşuyotum ama burası bambaşka

heycanla işten eve gelirdim

buraya kosardım sayfalarca yazılırdı yaa

ne günlerdi bebeğimiz olsun diye ısı takipleri vs...

berna beklemedeydi olmadımı yine yaa görmüyorumda karabatak gibi

antalya fatoş doğuma az kaldı....hiç ses yok tlf kaybolunca arayamıyorumda

sağolsun oda aramiii........

selam kızlar kimseler elmemiş niye kiii
bende okuldan geldim yemek yedim şimdi tv keyfi yapıyorum
okulda çok yoruldum yaramazlar çok yordu beni yaaa

ben gellldimmmmm =)) tabii kimsecikle yokkk

benim dünden beri misafirlerim var anam kızkardeşlerim eşleri ile bendeler küçük poyrazımız malum uyutmuyor rahat vermiyor bizde laflıyoruz yiyip içip muhabbet ediyoruz .sizler de iyisinizdir inşallah
bu arada yarın ve hafta sonu olmayabilirim anama geçicem muhabbete ordan devam edicezzzkaydirigubbakcemile3

günaydın bugece güsel uyuduk sabah dokuza çeyrek kala klalktı alişş

kızlar ömerim artık ayakta dikilembiliyor destekli kalkıyor...

bende hala annemdeyim bugün eve geçeceğiz...

hicroş özeniyorum valla kızkardeşlerin olmasını ben sadece anama gidiyom o kaderrrrr

erkek kardeşim evlenecektee bizde onlara gidecez pehhh zatii bakalım gelin hoşnut olurmu

valla kardeşim sağlam oluırsa hoşnut olmak zorunda

eşimin bişr arkadaşı var adamın kızkardeşi her h.sonu bunlarda karısına neden kabul ediyorsun dedim
baştan bana dedi eşim dedi kız....düşün yanii.....ben o kadar istemem ama eşimin abileri gibide senede birkere görüşmek istemem

kardeşimde inş. 25-27 arası evlenir yaaa

okusunda askerliğini yapsın öncee pöff

selam kızlar ben eve yeni geldim bakayım dedim size ama gelen giden pek olmamış yine esen ve birsen birer mesaj yazmış çıkmışlar neyse görüşmek üzere

neşeeeeeeeeee nerdesin kız huuuuuuuuu
nurayım da pc olayını hala çözemedi sanırımm
birsoşş kız sen nasıl oldunda gelmedin
esende işe daldı ve kıza tabii herhalde
inşallah tüm arkideşler iyidir

buda bizim yeni cicilerimiz birçoğu doğum gününde gelen hediyeler diğerlerini ben aldım dün ama daha ayakkabıyı alamadıkk onuda alıcaz bakalım

img9076b.jpg
bunu dayımız aldı

img9077.jpg
bunu halamızz

img9079.jpg
elbise dayıdan bady 2 no teyzeden

img9081s.jpg
bu bi arkadaşımdan

img9083h.jpg
1 nolu teyzeden

img9088p.jpg
2 nolu teyzeden

img9085o.jpg
bayram için aldım

img9090j.jpg
bayram için aldım

2 de uzun kollu çıtçıtlı bady aldım ve bayramdan bunları değiştirip değiştirip giyinecezz dedemiz de eşofman takım almış n ama daha göremedik işyerinde unutmuştu =)

tw2akuxqi7ykgdf02t90.jpg

buda bizim bayramlığımız diğeride tıpkısının aynısı
kıyafetleri amcası aldı kuzularıma ayakkabılarını ben aldım

kız olunca elbiseler cicili bicili şeyler çok tabiiii
nispetmiii yapinnnn hiçroşşş kızzz
bak şimdi hamiş kalırım bi kız doğururum heee

şaka maka günüm geçti 36 gündeyim ne leke ne bişey ne yapacam bilmiyorum
bugün test alacak eşim yarın yapacan bişey çıkmazsa kendi kendime acaba farlutale başlasammı yaaa

kız birsen yerim ben o kuzularııı maşallahhh:nazar::nazar::nazar: anam kocaman oldular bunlar yawww :nazar: cicileri de pek şeker damat bunlar damattt opuyorumnanaktan sen çok rahatsın herhalde yine hamiş kalıp kız doğuracam diyonkaydirigubbakcemile3 yap kızzz hadiiii kaydirigubbakcemile3
dr habersiz ilaç flan kullanma bacım zaten sorun var düzensizsin iyice sorun yaratma kendine allah korusunn.
test yapınca ne çıksın istiyon peki negatifmi pozitifmii hadi bakem söleelaelaelaelaelaehihoyyyt hangisi

hicroşum sanmam kız hamiş olayım

bu arada nurayla dün konuştum .....kps sonucları berbatmış çok az kişi alıncakmış

çok moreli çok bozuktu ....istanbulu yinede yazacam dedi

nazillideki iş saçma sapan bişey çıkmış .....

pc almaya ,imkan yok dedi...dünde internet cafeden girdi....

dengesizz sin kızım sennn :roflol::roflol::roflol: valla ciddi diyom istiyonmu ya hamileyse sevinirmisin üzülürmüsün yanii

şaka bi yana cnm aslında 3 bir bebeğe hayır demem allahın bildiğini kuldan saklamam
bir kız isitiorum çok .....

ama şuan olmaz çünki bebeler çok küçük maddende hiç iyi değiliz bunlara zor yetiyoruz
düşün bayramlık alamayacaktık biz bu bayram kuzularıma amcası almış
kısmetleri varmışş...maması bezi inan bana çok masraf....şimdi değil sonra madden düzelirsek belkiCADIARZU

Back
X